Up the hammers vi

δεν έχω κάποια πληροφόρηση γιά άλλη NWOBHM μπάντα.

Αν ισχύει ακόμη η ψηφοφορία έχω να πω

Crimson glory (με τον καινούριο, δεν θα χάλαγε κανέναν πιστεύω αν τον έχετε ακούσει)
Watchtower
Agent steel
Hammers of misfortune ([-o< )
Cirith Ungol (κι από μένα μπας και γίνει τίποτα :p)

Agent Steel αν έρθουν θα έρθουν σε headline συναυλία, έχουν ήδη γίνει κάποιες επαφές και περιμένουμε να ολοκληρώσουν τις πρόβες με τον Cyriis γιά να βεβαιωθούν πως το πράμα θα δουλέψει 100%.

τα ίδια πάνω κάτω ισχύουν γιά CU

ΤΕΛΕΙΑ!:smiley: Εμάς μας μένει να ευχόμαστε!:slight_smile:

Cirith Ungol? Φακιν γιεα!

Α και Agent Steel headliners και μονοι τους θα ειναι υπερπορωση απλα.

Μια που η συζήτηση έχει πιάσει και άλλες συναυλίες με γκρουπς αυτού του ήχου που θα γίνουν ή παλεύεται να γίνουν, Τραμπ, εσύ που είσαι μέσα στα πράγματα, ξέρεις μήπως αν υπάρχει καμιά σκέψη για Dark Quarterer;

Ή έχει ξενερώσει υπερβολικά ο κόσμος στη σκηνή από τη στροφή τους στο “επικ προγκ”;

το πρόβλημα με τους DQ είναι πως οι ίδιοι δεν φαίνονται διατεθειμένοι να παρουσιάσουν ένα σετ βασισμένο στα 2 πρώτα όπως δηλαδή ζητάει ο κόσμος και οι διοργανωτές. μια προγραμματισμένη συναυλία πριν κάποια χρόνια δεν έγινε γιά αυτό το λόγο. προσωπικά δεν έχω κανένα κόλλημα, μ’αρέσουν όλα τα DQ αλλά ο περισσότερος κόσμος γιά κάποιο λόγο ξενερώνει…

Ε κοίτα, αδικαιολόγητο δεν το λες αυτό το γεγονός. Και μένα μ’ αρέσουν λίγο πολύ όλα τα DQ, αλλά είναι σα να ρχονται οι Priest και να παίζουν σετ βασισμένο στο Angel of Retribution και το Nostradamus + 3-4 κομμάτια απ’ όλα τα παλιά! Με πιάνεις; Και να πω την αλήθεια αν έχουν πάρει οριστικά αυτή την απόφαση, να βασιστούν δηλαδή στο “καινούριο” τους πρόσωπο και συναυλιακά και να δίνουν μόνο ένα ξεροκόμματο από τα 2 πρώτα αξεπέραστα έπη τους “τιμής ένεκεν”, ούτε εγώ τρελαίνομαι ιδιαίτερα.

Και η μαλακία ήταν ότι στο περσινό UTH που ήρθαν οι Etrusgrave (οι οποίοι είναι πολύ πιο κοντά στον κλασσικό DQ ήχο από τους τωρινούς DQ), ακόμα κι εκεί δεν ακούσαμε τίποτα από τα δύο πρώτα DQ. Βέβαια θα μου πεις, μπορεί να θέλανε αλλά να μην είχαν τον απαραίτητο χρόνο. Ξέρω γω…

Etrusgrave έπαιξαν μόνο το Lady Scolopendra αλλά και πάλι δεν μπορείς να τους κατηγορήσεις αφού είχαν ένα νέο cd να παρουσιάσουν και λίγο χρόνο στη διάθεσή τους. τώρα σε ότι αφορά τους DQ, και εγώ θα προτιμούσα ένα σετ βασισμένο στα 2 πρώτα αυτό εννοείται. αλλά από την άλλη δεν θα σνόμπαρα τη συναυλία τους όπως θα έκανε ο περισσότερος κόσμος.

UP THE HAMMERS VI 11+12 MARCH
TRIBUTE TO DIO (GR)
Ostrogoth (BEL)
Solstice (UK)
Ruthless (USA)
…While heaven wept (USA)
Jaguar (UK)
Hurlement (FR)
Martyr (NL)
Dawn of winter (D)
Skull Fist (CAN)
Emerald (CH)
Wishdoom (GR)

σπάστε τα :smiley:

Hail friends!!
First of all we would like to send our condolences to the Family of the mighty Ronnie James Dio. Not much words to say about this sad event for music in general ? everyone knows Dio cannot be replaced, may the lords of light be with him. We decided to make a special show to honor him. On Saturday night after the festival is over we will have a Greek all star band playing Songs that Dio has sang on featuring?
John Tsimas- Bass (Airged Lamh ? Dexter Ward)
Manolis Tsigos ? Guitars (Inner Wish)
George Thanasopoulos ? Drums (AIrged Lamh)
Yiannis Papanikolaou ? Vocals (x-Inner wish x-battleroar)
We will also invite singers from the bands performing to the festival to sing one song if they want.
Now about the new bands on the line up we have the great new comers Hurlement from France and Skull fist from Canada. Dawn of winter from Germany will bring doom over Athens while the Legendary Ostrogoth will be back in Athens many years after their great performance at the heavy metal assault festival. Last but not least the band that you, the friends of the festival, voted the most in our competition. The mighty Solstice from England, in a live performance that you will never forget. Having a band chosen by you is another proof that this festival belongs to you the fans and it will go on as long as you support it. So? here is the billing so far.

Τραμπακουλα να σε ρωτησω κατι

υπαρχει περιπτωση να ερθουν οι Watchtower???τους ψηφισαν πολλοι παντως…

η γραμμή μέχρι στιγμής είναι “όχι άλλες μπάντες από Αμερική” γιατί με τα υπάρχοντα ονόματα ο προυπολογισμός του φεστιβάλ είναι στα όρια. είναι ήδη δύο μπάντες από αμερική και μία από καναδά ενώ μέλη των Solstice έρχονται από Καναδά οπότε καταλαβαίνετε πως τα έξοδα είναι τεράστια.

Ωραία, η μέρα των Solstice έχει ήδη κλείσει! :smiley:

Προσπαθήστε να πείσετε τους Darkthrone για λάηβ γαμώτο… :frowning:

ευχαριστω γ το ινφο…
ε ελπιζω να δω καμια θρας μπαντα στο φεστιβαλ αν κ ειναι αδυνατον!:frowning:

SOLTICE??? Τι επικό φανταστικό νέο!!!

Με ποιον απ’ τους 2 δίσκους των Solstice ξεκινάμε;

Ε ντεμπουτο κλασικα. :stuck_out_tongue:
Δισκαρες αμφοτερα !

While heaven wept & Dawn of winter??? 8O Από αλλού το περίμενα και από αλλού μου ήρθε!! Και Solstice από τις θρασοντεθιές που γνωρίζω και με πορώνουν! Με βλέπω φέτος εκεί 99% :stuck_out_tongue: