Καλα δεν χαλιεμαι, και σκανδιναβικες υπαρχουν πολλες που ονειρευομαι να δω.
Αλλα η διαισθηση μου λεει οτι η 80’s ευρωπαικη θα ειναι βρεττανικη του nwobhm. :!:
Κατσε καλα ρε, που σε χαλανε οι Primal Fear, ειδικα εσενα τον Priestά ! [-X
Καλα δεν χαλιεμαι, και σκανδιναβικες υπαρχουν πολλες που ονειρευομαι να δω.
Αλλα η διαισθηση μου λεει οτι η 80’s ευρωπαικη θα ειναι βρεττανικη του nwobhm. :!:
Κατσε καλα ρε, που σε χαλανε οι Primal Fear, ειδικα εσενα τον Priestά ! [-X
Υστερα απο ωριμη σκεψη, θεωρω καλα και πιθανα ονοματα (απο 80ς) ειτε Ostrogoth (παιζουν και Keep It True νομιζω) ή γιατι οχι Tokyo Blade!
Οποτε συνεχιζω για σενα το τροπαρι με reunion Heavy Load και εναλλακτικη Nocturnal Rites που θα παιξουν ολοκληρα τα 2 πρωτα:lol:
Aν οντως ειναι Βρετανια μερια βλεπω να εμπνεεται η φαση απο KIT:-k
Aλλιως παλι στο nwobhm mode(προβλεψη)Tank η Blietzkrig.
Καλά άμα φέρει τίποτα Heavy Load ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ.
συνεχίστε, καλά το πάτε
τα δεύτερα ονόματα γιά τις δύο μέρες θα είναι εκτός απροόπτου οι Jaguar και οι Ruthless. Jaguar δεν ξέρω τι μπορεί να λένε μετά από τόσα χρόνια αλλά Ruthless ετοιμαστείτε γιά ισοπέδωση.
όσο γιά Heavy Load τα αδέρφια δεν ψήνονται καθόλου γιά επαναδραστηριοποίηση… κάτι που όμως σκέφτονται οι… Cirith Ungol με τη σύνθεση του Paradise Lost και ΤΟΤΕ είναι που θα κλάψουνε μανούλες και γυναικόπαιδα. υποπτεύομαι δε πως η κενή θέση headliner στο KIT είναι ρεζερβέ σε περίπτωση που καταφέρουν να τους πείσουν εγκαίρως
για το κιτ υπάρχουν εισιτήρια; και αν ναι, πόσο βγαίνει περίπου το όλο νταβαντούρι;
Ρε συ Τραμπ, Jaguar και Ruthless δεν ήταν από τα πρώτα ονόματα που ανακοινώθηκαν;
Τί μας τα γυρνάτε τώρα ρε, “εκτός απροόπτου”;
Δηλαδή δε φτάνει που δε θα δούμε Panzer, υπάρχει περίπτωση να μη δούμε ΟΥΤΕ Ruthless; :-s
Δηλαδή οι WHW δεν είναι από τους headliners…;
Θαρρω πως εννοουσε οτι εκτος απροοπτου αυτοι θα ειναι τα δευτερα ονοματα και οχι αλλοι. Δηλαδη θα παιξουν στανταρ και κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι δευτεροι.
Ετσι ε?:-s
Τώρα που το λες, μάλλον αυτό πρέπει να εννοεί.
Δε μπορώ να σκεφτώ καθαρά αυτή τη στιγμή μάγκες, αγνοείστε με.
έτσι είναι. ότι έχει ανακοινωθεί, είναι κλεισμένο. εγώ απλά μίλησα γιά τη σειρά.
όσο γιά το ΚΙΤ, η είσοδος είναι περίπου 40 ευρώ γιά το διήμερο. αν υποθέσουμε πως κλείνεις σε περίοδο προσφορών και βρίσκεις φτηνά αεροπορικά μιλάμε γιά 120 εώς 160 ευρώ. από κεί και πέρα κοιτάς να βολευτείς σε κάποια παρέα ελλήνων που θα κλείσουν δωμάτια και αμάξι. το δωμάτιο πάει περίπου 25 ευρώ τη βραδιά εκτός και αν βολεύεσαι με κάμπινγκ. όσο γιά το βανάκι πληρώνεις απλά το μερίδιο από το ενοίκιο και τις βενζίνες.
Eφαγα φλασια με Solstice που ειναι και ευρωπαικια και 90s και “το χρωστανε” κι απο τα περσι:-k
Και μακάρι να 'χει και ένα Crom το πρόγραμμα.
το έχει κάνει φούλ μπάντα ο Crom?
Ε στα λαιβ έχει κάτι μουσικούς και παίζουν:p
δεν το ήξερα οτι έχει προσλάβει κόσμο!
Ωπα, ωπα, ωπα!!! CU για εμας λες; Ελλαδα; UTH; Να τους δουμε δλδ εμεις; Με Μπεϊκερ; Αν ναι:
Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
σουηδία και 80’ς ?? να πάει ?
καλά , μην τρελαθούμε ! κ cirith ungol να έρθουν το ίδιο τεράστια ΓΚΑΒΛΑ !
επίσης Tokyo Blade ή Battleaxe αν κ δν θα τρελαθούν πολλοί , θέλω πάρα μα πάρα πολύ να τους δω λαηβ …
ξεχάστε και τη σουηδία. τα ονόματα έχουν ειπωθεί, ψάξτε τα σε προηγούμενα πόστς
όσο γιά CU, αν όντως καμφθούν οι αντιρρήσεις του Baker, είναι σίγουρο πως θα τους δούμε Ελλάδα
[SIZE=“6”]CIRITH UNGOL ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ![/SIZE]
αυτή τη φορά αποκλείεται να χάσω το UTH !
να ελπίζουμε κ σε καμία NWOBHM μπάντα π έχει προαναφερθεί ? (εκτός από τους “σίγουρους” Jaguar)