Up the hammers vi

Να υποθέσω Enforcer??

πάλι? :stuck_out_tongue:
όχι, η μία μπάντα είναι των 80ς και η άλλη των 90ς

Επειδή βγάλαν νέα δισκάρα, γι’ αυτό:p

Anyway, περιμένουμε!

πιστεύω πως το επόμενο βήμα γιά τους Enforcer είναι να δώσουν τη δική τους headline συναυλία κάποια στιγμή στη χώρα μας. κόβω το κεφάλι μου πως θα είναι πολύ επιτυχημένη

Πανε οι JP :frowning:

Εδώ χάσαμε τους Hibria :lol:

δυστυχώς δεν θα έχουμε τους JP οι οποίοι ήταν και η προτεραιότητα του διοργανωτή. κάτι στράβωσε στις διαπραγματεύσεις και ενώ ήταν σίγουροι, τελικά δεν θα παίξουν

στηρίζουμε συναυλία με Enforcer headliners ! :smiley:

μαλακια παιχτηκε

Κριμα και τους περιμενα πως και πως…

Hibria ξανατονιζω εστω και οχι headliners :stuck_out_tongue:

αεροπορικά από βραζιλία άνετα τινάζουν στον αέρα τον προυπολογισμό του φεστιβάλ…

:(:frowning:

Oπως και να εχει εχω εμπιστοσυνη στους διοργανωτες και πιστευω πως οπως και να χει θα τα σπασουμε και του χρονου :slight_smile:

Τραμπα ειπες δυο headliners (αρα δυνατα ονοματα) απο Ευρωπη.
Σπαζω το κεφαλι μου να μαντεψω. :-k

Eλπιζω καποιο απο αυτα να ειναι Domine ή Holy Martyr… :roll:

Αλλα ειπες οτι η μια ειναι 80’s και η αλλη 90’s. :-k

Καλα αν καταφερει ο Μανωλης τιποτα επανασυνδεσεις Running Wild ή Heaven’s Gate θα…ξυπνουσα απο το ονειρο. :smiley:

Νταξει βολευομαι και με Primal Fear / Grave Digger. O:)

…θα του χτισουμε γαμημενο ναο:vibrate:

Και για την ευρωπαικια τη μπαντα ειμαι αρκετα περιεργος,ειδικα αν ειναι αυτη που ειναι των 80s αν και μαλλον το αντιστροφο θα ισχυει:-k

δεν θέλω να στο χαλάσω αλλά μην πάει ο νους σου προς γερμανία ή ιταλία μεριά 8)

και μετά ξυπνήσαμε μαζί:roll:

επίσης το θέμα επανασύνδεσης heavens gate γενικά ακούγεται αλλά αν είναι να τους δούμε κάπου τότε ποντάρουμε στο Keep It True

Nταξ να δεχτω Primal Fear. ΑΛΛΑ ΟΧΙ GRAVE DIGGER ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. Μην δηλαδη δεν τους μπορω :stuck_out_tongue:

Α και αν γινοταν το ονειρο με επανασυνδεση Running Wild (με πορωσε και μονο η σκεψη. Οντως ονειρο!) θα χρειαζομασταν ΟΑΚΑ γιατι περα απο οσους θα πηγαιναν, θα μαζευοταν και η μιση Ευρωπη ξερω γω :stuck_out_tongue:

Όχι ρε Άλεξ, τί Primal Fear και Grave Digger μας λες. Το UTH είναι σοβαρό φεστιβάλ και τέτοιο πρέπει να παραμείνει. :roll::stuck_out_tongue:

Domine και Holy Martyr (και στην παρούσα φάση ειδικά τους δεύτερους), μάλιστα! Αφού δε θα δούμε ούτε φέτος Panzer. :frowning:

Καλά επανασύνδεση Running Wild… άντε ξύπνα από τώρα ρε όργιο. :lol:

[SPOILER]Και για να μην ξεχνάμε το γνωστό μου τροπάρι:

Watchtower;[/SPOILER]

Ουτε Γερμανια ουτε Ιταλια?!?!?!?

Γρακχε ειπαμε οχι Αμερικη…

Γριφος γαμωτο…

Xμμμ…Κατι σε Ostrogoth ισως?