Up the hammers vi

Μπιλρόκι, γενικά στο UTH τα συγκροτήματα δεν κατανέμονται στις δύο μέρες του φεστ με βάση τη μουσική τους, δηλαδή στην χέβι μέρα και στην ντουμ μέρα ή ό,τι σχετικό νομίζεις :!:

Έτσι για να το ξέρεις γενικά.

E? Περσυ ετσι πηγε ρε συ. Η μια μερα ειχε πιο αλητειες/χεβυ μετσαλ και η αλλη παουερ/ντουμ.

Και εγω αυτο ηξερα…

Η ιδεα σας ειναι. Δεν υπηρχε κανενας σαφης διαχωρισμος.

ποτε δεν υπηρξε διαχωρισμος. Για φιλους απο την επαρχια εισητηρια εδω

http://www.noremorse.gr/product_info.php?products_id=47050

πολυ δυνατο lineup, σχεδον ολες οι μπαντες εξαιρετικες

κριμα που μαλλον τις μισες θα τις χασω γιατι παρασκευη δουλευω μεχρι αργα και δυσκολο να παρω αδεια για συναυλια… ελπιζω τουλαχιστον οι Sorcerer, While Heaven, Wishdoom, Procession, Martyr, Hurlement και Dawn of Winter να ειναι το Σαββατο :smiley:

Tι καποιοι Χιλιανοι ρε :!:
Mιλαμε για μπανταρα ολκης !
Procession live λεει :D:D:D:D:D

Αντε να βγει και το προγραμμα, να δουμε τι θα κανουμε.

Friday 11/3/2011
Wishdoom
Skull Fist
Power Crue
Sorcerer
Sacred Steel
Solstice
Jaguar

Saturday 12/3/2011
Hurlement
Emerald
Procession
Martyr
Dawn of winter
While heaven wept
Ostrogoth

Tribute to Dio

Δεν εχω ακουσει :oops:

Εεεμ…Οι Jaguar θα παιξουν πανω απο Solstice??? Ή δεν θα βγουν με αυτην την σειρα?

Κατα τα αλλα, ειδικα η πρωτη μερα ειναι ΜΠΟΜΠΑ! Skull Fist, Jaguar, Sorcerer και Solstice. Ε ρε πορωση!

Edit: Απο οτι τσεκαρω σε fb, αυτη ειναι η σειρα. Οκ, διαφωνω σε καποια σημεια, μα οκ. Μαλλον ειναι το πλεον συνεπες και αξιολογο (και του γουστου μου) φεστιβαλ εδω περα, οποτε δεν με παιρνει να γκρινιαζω. Απλα μετραμε μερες :smiley:

Παιδια αφηστε τα πανω και τα κατω. τα τελευταια 4 γκρουπ θα εχουν τον ιδιο χρονο στην σκηνη και νομιζω αυτο εχει σημασια.

8O

Να εισαι καλα ρε φιλε! Ξαναλεω, ΔΕΝ θελω να γκρινιαζω. Και ειδικα τωρα που ειπες αυτο, αναιρω οτιδηποτε “αρνητικο” ειπα πριν.

Νταξ, παμε γερα ΡΕ!

:metal:

ρε παιδια γαμω τη τρελα μου γιατι solstice -sorcerer την παρασκευη!εμεις οι μακρινοι τι θα κανουμε ρε παιδια που δεν παιζει αδεια απο δουλεια.

http://rocking.gr/news/To_Up_The_Hammers_festival_epistrefei_to_Martio/8838/

Εν τω μεταξύ μόλις χαμπάρι ότι η πρώτη μέρα του φεστιβάλ (και τα γενέθλιά μου =Ρ) πέφτει μαζί με ένα από τα πιο γαμάτα λάιβ του επόμενου διαστήματος: Dodheimsgard στο Gagarin. Σπάσιμοοοοο. Ντάξει όμως, θα στηρίξω UTH. Άλλωστε τους DHG τους έχω ξαναδεί (έστω και χωρίς Αλντράν) και απ’ την άλλη οι Solstice απλά ΔΕΝ χάνονται.

:(:(:frowning:

Κολασμένη Παρασκευή!!

Εχω βαρεθει να τα λεω. Την Παρασκευη θα στεναξουν οι κολωνες στο ΑΝ. Τιποτα ορθιο, απλα και ωραια :slight_smile:

Και Σαββατο παμε να δουμε Procession (ΓΑΜΑΝΕ τελικα :Ρ), Ostrogoth, WHW (ελπιζοντας να παιξουν μονο απο το τελευταιο για να μην κοιμηθουμε :Ρ) και να περασουμε μια γαματη χεβυμεταλικη Σαββατιατικη βραδια.

Μετραω ηδη αντιστροφα μερες :slight_smile:

Εσύ μην παραπονιέσαι, πάνω απ’ όλα η ΠΑΤΡΙΣ :!:

Βέβαια το τελευταίο είναι και το χειρότερό τους, αλλά κολοκυθόπιτα :!:

8O8O

EIΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ?

Δισκαρα του κερατα ειναι. Το πρωτο τους ειναι κατι που εχει γινει 4532684 φορες πριν καλυτερα και το ενδιαμεσο απλα με κοιμησε (αν βγαλεις 1-2 κομματια με επιεικια).