Up the hammers vi

Φιξντ 8)

Αν θυμαμαι απο το αντιστοιχο θρεντ (τοοοτε) ησουν ΕΞΩΣΤΗ στους BOLT THROWER. Αλλου αυτα περι φλωριας λοιπον :p.

Αλλα θα μου πεις, εισαι και καποιας ηλικιας και δεν αντεχεις τις συγκινησεις σαν αλλοτε!

Καλή προσπάθεια αλλά ΦΕΗΛ γιατί ήμουν στα μούσπιτς. ΣΠΟΡΕ.

Και ρε μλκ πως δεν σε ειδα? :expressionless:

Δλδ ησουν απο αυτους που ηξερα την φατσα τους (απο το θεμα με τις φατσες).

Ενηγουεη, δεχομαι την προκληση και θα κλεισουν οι λογαριασμοι εκεινο το Π/Σ. Prepare yourself, you scum!

Ληγει εδω το οφφ τοπικ.

Κοντα ημασταν με τον Γρακχο στους ΒΤ παντως.Το πως θα παιξουν οι μπαντες
με χαλαει λιγο αλλα δεν βαριεσαι.Λεφτα για να παμε να εχουμε και ολα τα αλλα
γινονται.

Εχει ειπωθει απο τον Us Metal, λιγες σελιδες πισω οτι οι 4 τελευταιες θα εχουν ισο χρονο στην σκηνη. Αρα, δεν νομιζω να μας πειραξει τοσο η σειρα στην τελικη!

Αρχιζω να το ξανασκεφτομαι που σου είπα να παμε μαζι #-o :stuck_out_tongue:

Eιμαι gentleman. Εσενα δεν θα σε πειραξω. Ο Γρακχος φαινεται πως ψαχνεται ομως :razz:

Για την δεύτερη μέρα είμαι…για While Heaven Wept:):!:

είναι πολύ πιθανό να κατέβω για warm-up και πρώτη μέρα … να λύσω το πρόβλημα της διαμονής μόνο και είμαι κομπλε ! :slight_smile:

looooooooooose yourself , in the dutch connectioooooooooooooon
loooooooooose your mind , in the dutch connectioooooooooooooon
we all working for the dutch connectioooooooooooooon , yeaaaaaaaaaaah !

:metal: :metal:

φετος δεν εχει κατι που να με συγκινει ιδιαιτερα :frowning:

Κουφος; :-k

Μολις δημοσιευτηκε αυτο στο φατσοβιβλιο των…

SOLSTICE

From by Paul Britton…

It’s with sadness that I’m out off the new SOLSTICE project. After 2 gigs it’s clear that my voice isn’t fitting in. There’s no “in fighting” no “musical differences” just common sense. I don’t feel 100% and it’s not fair on the band to continue trying to blag my way though the hearing and pitching problems I’m having on stage

I know that Rich Walker and I will remain friends and I’m sure we’ll work together again at some point this year. Until then I going to get stuck into the solo album that up till now has only had 50% of my attention. I hope SOLSTICE fans around the world understand the decision that’s been made and I can only apologize…

nope 8)

Kαι αντικαταστατης ο…?

Άραγε προλαβαίνουν να ψήσουν τον Ίνγκραμ, ή μαλακίες λέω;

Μην ακυρώσουν κι αυτοί ρε πούστη μου, μη…

Πλάκα μου κάνεις! πωωωωωωωω προβλέπω ακύρωση!! και η ξενέρα θα ναι τόση που δεν παίζει να πώ!!

Οχι παιδια, οχι οι Σολστις. Σας παρακαλω δηλαδη. Βρειτε εναν τραγουδιστη. Παρτε εναν δανεικο για την συναυλια αμα λαχει. Κατι…

ε τωρα ομως πραγματικα κραταμε ανασα,γιατι απο κει κρεμονται ολα.ΡΕΓΑΜΩΤΗΤΥΧΗΜΑΣ