έ όχι 8O#-o
Παιδια ψυχραιμια. Δεν ειπαν κατι για ακυρωση. Οκ φευγει αυτος, θα ερθει καποιος αλλος…
[SPOILER]Ε?:-s[/SPOILER]
Τοσο ευκολο βρισκεις να ερθει μια νεα φωνη που να σε πεισει να τους δεις;ν:-k
Aλλος τραγουδιστης στο πρωτο αλμπουμ, αλλος στο δευτερο και αυτος που μολις αποχωρησε δεν ηταν κανενας απο τους 2 (νομιζω). Αρα ναι, εχω στο μυαλο μου μια επιστροφη ενος παλιοτερου! Θα δουμε…
Ο τελευταίος της λίστα ήταν αυτός που θα βλέπαμε. Και η λίστα συνεχίζεται…
Vocals:
Paul Youdan (1991-1992)
Mark Stoisavlevic (1992-1993)
Simon Matravers (1994-1995) (Mourn)
Tom Phillips (1996) (While Heaven Wept, Brave (USA), Twisted Tower Dire, Polaris (USA))
Morris Ingram (1996-2002) (Fireblade)
Adrian Miles (2007-2010) (Seasons of Sorrow)
Paul Britton (2010-2011) (Scarab (Gbr))
Αν ήταν να είχαμε επιστροφή εννοείται με τα 10^3 Matravers αλλά σιγά, το εγγύτερο παρελθόν και οι SLAUTER XSTROYES μας έχουν αποδείξει ότι μικρή σημασία έχουν όλα αυτά.
Up the hammers \m/ και =(
Να νιώθω πολύ ρηχός που περιμένω πως και πως να χτυπηθώ ανελέητα ακούγοντας όλο το Wargods of metal???
2 μέρες sacred steel λέμε! πανικός!
ουφ, ξελάφρωσα :lol:
Οι Solstice να πάρουν στη φωνή τον ξάδερφο του Walker.
Στη Νορβηγία ακύρωσαν και τους αντικαθιστούν οι In Solitude. Ας γίνει κάτι τέτοιο και εδώ!
Ε παλι In Solitude ? Δεν λεει…
Για μένα μια χαρά λέει
Ρε Φριντομ ωρες ωρες…ΤΙ ΛΕΣ:p
Freedomforock μας δουλεύεις?
Ναι παιδια!Απλα εγω μιλαω για εναν νεο,αγνωστο τραγουδιστη!Αλλο επιστροφη!
Ναι παιδί, αλλά εγώ σου εξηγώ ότι σιγά που ξέραμε τον Paul Britton για να ξενερώσουμε που φεύγει κιόλας.
Σε αυτο ναι,οκ!
τα εισητηρια καθε ημερας κυκλοφορησαν σημερα προς 30 ευρω στα δισκοπωλεια Sirens + no remorse καθως και στο Ticket house.
Εχουν μεινει και λιγα διημερου οποτε σπευσατε!
Mεταφερω αυτουσια απο το facebook.
- Unfortunately Solstice have cancelled their future gigs due to their singer’s health problems. Will the band be replaced with another act or will the other bands paly a little longer on friday?
(Διοργανωτης)- no my friend they didn’t cancel up the hammers and there are no health problems. he just didn’t felt he was singing good enough for solstice and he left. the band is trying to find a replacement now, i will keep you updated.
Αρα ολα ανοιχτα, ακομα.