Γουσταρα πολυ να δω Solstice, μακαρι να βρεθει μια ακρη…
Ψαχνουν τραγουδιστη παντως.
“If anyone reading this can suggest, or even think who could fill the vocal spot, send me a message…I’m as desperate for SOLSTICE to get the right line up as SOLSTICE are…Surley someone out there knows someone who could pull it off?”
Aντε αυτοπροταθείτε.
μεσα στη βδομαδα παω να τσιμπησω για σαββατο
κανά νέο με τραγουδιστή?
έχει βρεθεί, δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν σε περίπτωση που δεν δουλέψει η φάση
μπράβο ρε Τραμπάκουλα! Μόνο Doombringer δεν είσαι!! Μακάρι! Η ξενέρα ήταν τεράστια!
Δεν παιζουν λεφτα για εμενα, εχουν πεσει γιορτες και γενεθλια φιλων, οποτε αδυνατο… Καλα να περασετε.
Θα πω για τους 3 που είδα με ζήλο και πάθος!
Sorcerer θεοί!! Τεράστιο ρεφρέν The Battle, υπερεπικό Northern Seas και ορισμός του Headbanging το ομώνυμο! Υπέροχοι!
Sacred Steel! Εγγύηση! Αναμενόμενα καλοί! Διαχρονική αξία αγνού καυτού μετάλλου το wargods of metal και ας μην είμαι ο μεγαλύτερος οπαδός του ήχου τους!
Για τους Solstice θα πω ότι στεναχωρήθηκα! όχι ότι δεν ήταν καλοί! Απλά ήταν αυτοί που περίμενα περισσότερο και δυστυχώς τους χτύπησε η ατυχία με τον τραγουδιστή περιορίζοντας έτσι τις δυνατότητες που είχαν για ένα πιο πλήρες σετ! Μάλλον γι αυτό ήταν και μουδιασμένο το κοινό μαζί τους! Όπως και να χει τα Cimmerian Codex κ New Dark Age ήταν τεράστιες εμπειρίες! Πολύ φιλότιμος και πιστός στον ήχο τους ο Felipe που τραγούδησε!
[B][SIZE=“7”]\m/[/SIZE][/B]
Θα μιλησω για τους 4 τελευταιους,αυτους που προλαβα.
[B]Sorcerer[/B].Πολυ καλος ηχος και πολυ πολυ καλη εμφανιση.Φωναρα ο Γλομπογλου τραγουδιαρης τους,κομματια με γαμηστερη ατμοσφαιρα,ωραια δομημενα και εμπνευσμενα.Γενικα,το s/t ειναι αλμπουμαρα.Βεβαια αυτο θα το ξερετε οσοι σκαμπαζατε απο Σορσερερ,απλα το λεω γιατι εγω για να μαι ειλικρινης τους ειχα μονο ακουστα πριν ανακοινωθουν σαν ονομα στο UTH.Φοβερη εμφανιση,απολαυστικοτατοι!
[B]Sacred Steel[/B].Ειναι σαν να βλεπεις τον Τασο τον Παντο να αγωνιζεται.Δηλαδη οχι τιποτα τρελα πραγματα,μπυρομεταλ κυριως για κοπανημα,αλλα σου βγαζουν μια τιμιοτητα και μια διψα για χεβι μετσολ που βοηθαν στο να μεινει στο τελος μια καλουτσικη εντυπωση απο την εμφανιση τους.Σε φασεις ομως ΒΑΡΙΟΜΟΥΝ.Πολυ.Ηχος μετριος…
[B]Solstice[/B].Διαφωνω με τον Red Viper,αυτο που ειδα εγω μπορει να χαρακτηριστει στη καλυτερη μετριο κι ειχα ολη τη καβλα πριν αρχισουν να τους δω και να τα σπασω.Δε θελω να πω περισσοτερα και να κουρασω περι ηχου και αποδοσης μπαντας,θα αρκεστω σε ενα ‘‘αλλιως το ειχα ονειρευτει’’.Κριμα=/ Δε μπορω να πω οτι χασατε τιποτα οσοι τους αγαπατε και για καποιο λογο δε καταφερατε να’ρθετε.Α…και 0 κομματια απο Lamentations.[COLOR=“DarkRed”]Χαρακτηριστικο παραδειγμα του ‘‘εχω ετοιμη φανμπεις απο κατω και καταφερνω να τη ξενερωσω’’[/COLOR]
[B]Jaguar[/B].[B][U]ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ[/U][/B].Νταξει προσωπικα μου ρθε το ταρακουλο απο κει που δε το περιμενα καν.Για να νιωσετε περιπου για τι εμφανιση μιλαμε,ας πουμε πχ οτι σβηνουν απο το χαρτη για πλακα εμφανιση Angelwitch αν πιασουμε κατι αμεσα συγκρισιμο και μη σας πω οτι σβηνουν και εμφανιση Ενφορσερ τοοοτε στο UTH.Θα μου πειτε,μπορει η ενεργεια και το νευρο της εμφανισης των Ενφορσερ να ξεπεραστει?Κι ομως,σημερα οι Τζαγκουαρ φωναξαν τους πλανητες να παραταχθουν στη σειρα,τους στησαν στα 4 και τους γαμησαν εναν εναν.Και πηγαν και στο διπλα συμπαν και κανανε τα ιδια.Δεν εχω παρα να υποκλιθω σε αυτον τον εξωπραγματικο φροντμαν που ειχε παρει 3 μπουκαλια Βιαγκρα και σιγουρα 5-6 lsd(και στο ουσιαστικο κομματι του θεματος:φωναρα).Το ενα καταιγιστικο-ξυραφενιο ριφφ διαδεχοταν το αλλο,ρυθμοι και αισθητικη πανκ συναυλιας,αυτοσχεδιασμοι,τζαμαρισματα,τραγουδια εκτος σετλιστ,το κοινο σε πολλα τραγουδια πανω στη σκηνη να κωλοχτυπιεται μαζι με τη μπαντα.Guest vocals απο ολη τη μπροστινη σειρα(αναμεσα σε αυτους και 3 φορουμιτες παρακαλω!)Κι ολα αυτα με ΗΧΑΡΑ.Δεν ειμαι υπερβολικος,να πουν και οι αλλοι.Ακομπλεξαριστη μπαντα.μπαντα με χιουμορ,μπαντα φτιαγμενη για λαιβς,μπαντα που τιμαει αυτον που ειναι απο κατω και εχει πληρωσει για να τους δει(καια αυτους).Οι βασιλιαδες της βραδιας,τα σπασαν και φυγαν.[COLOR=“DarkRed”]Χαρακτηριστικο παραδειγμα του ‘‘στο ξεκινημα του σετ εχω Χ αριθμο φανς απο κατω,στο τελειωμα του εχω πολλαπλασιους’’[/COLOR]
τσιρς σε ολους τους φορουμιτες που ειδα(και ξαναειδα) και ειδικα πινκς σε Δισκοβολο που εκανε και ταξιδακι και ειμαι σιγουρος οτι το ευχαριστηθηκε με τη ψυχη του=)
Wishdoom: Δεν προλαβα δυστυχως!
Skull Fist: Πολυ καλη μπαντα γ φεστιβαλ!επαιξαν πολυ καλα με ορεξη κ καυλα!
PS: Ερωτευτηκα την Drummer τους!!
Power Crue: 2 τραγουδια ειδα αλλα τους ακουγα απο την πορτα γτ βγηκα να παρω ανασα κ ηταν γαματοι!
Sorcerer: Μου αρεσαν αρκετα ενω δεν ηξερα ουτε κ ενα τραγουδι τους!πολυ ωραιο doom με τρομερα κ πορωτικα riffs!
Sacred Steel: Highlight της βραδιας γ μενα γτ πραγματικα καραγαμησαν κ επαιξαν τρομερα!
Solstice: Λυπαμαι που το λεω αλλα ειχα βαρεθει τη ζωη μου!
Jaguar: Καλη εμφανιση με σκηνικη παρουσια απο τον τραγουδιστη αλλα καταντουσε σπαστικος σε αρκετα σημεια με το μπλα μπλα αλλα γενικως νταξει δεν ξετρελλαθηκα κιολας!
αντε να δουμε τι θα γινει αυριο!
Αρχιζουμε:
[B]Wishdoom:[/B] Ωραια παιξαν τα παλικαρια, καλα κομματια, βοηθησε ο ηχος. Απλο ορεκτικο.
[B]Skull Fist[/B]: Καταρχας η ντραμμερ ειναι ερωτας. Ενα και βασικο. Ε το οτι εσπειραν το περιμενα. Πιτσιρικαδες με διαθεση χεβυ μεταλ, γουσταραν πολυ, το κοινο (παραδοξως για μενα) ειχε μεγαλη ανταποκριση και ηταν γαματη φαση (οκ, μου αρεσουν και πολυ). Τιμησαν και διασκευες Layin’ Down The Law (Cloven Hoof) και Angel Witch το ομοτιτλο! Οσοι τους ειδαν ξερουν! Μακαρι να τους ξαναδουμε.
[B]Power Crue[/B]: Ειδα χαλαρα απο τα δεξια της σκηνης καθισμενος. Ωραια (πολυ ωραια βασικα) παιξανε τα παιδια αλλα δεν εχω επαφη με την μπαντα για να πω παραπανω πραγματα. Αλλα αυτο που ειδα ηταν πολυ καλο.
[B]Sorcerer:[/B] Και εδω αρχιζει το καλο. Οκ, θα με ξενερωνε υπο αλλες συνθηκες να διαβαζει στιχους ο τραγουδιστης αλλα επαιξαν με μεγαλη καυλα και πηραν κεφαλια. Τρομερες ερμηνεις, οι ριφφαρες να διαδεχονται η μια την αλλη και το rhythm section να σε ωθει να κουνησεις το κεφαλι σου. Northern Seas για το τελειωμα και μονο (που ανεβαινουν οι ταχυτητες) ειναι το αγαπημενο μου. Αυτο μαζι με Sorcerer πρεπει να ηταν τα highlights τους.
[B]Sacred Steel:[/B] Στην αρχη ειχα παει για φαγητο, μετα ειχα αραξει στην πρωτη κολονα (στο μπαρ) και δεν κοιταζα. Δεν τους ξερω κιολας, ηθελα να φυλαξω και δυναμεις για μετα. Ηχο ειχαν καλο παντως :Ρ
[B]Solstice:[/B] Ισως η μπαντα που περιμενα περισσοτερο απο ολες (στο διημερο). Και αυτη που με απογοητευσε οσο δεν παει. Κακος (αααντε μετριος ηχος), κανενα κομματι απο Lamentations, ο Φελιπε γουσταρε αλλα τζαμπα προσπαθουσε ο ερμος. Δεν ξερω τι να πω…Κριμα, καλυτερα να μην εβγαιναν.
[B]Jaguar:[/B] Ε και we have a winner here. Περιμενα να παιξουν καλα, αλλα οχι τοσο καλα. Μεγαλη καυλα απο κοινο και γκρουπ. Ο τραγουδιστης τρελοκομειο κανονικα, οι υπολοιποι να παιζουν με νευρο και παθος. Το κοινο να παιρνει το μικροφωνο σε σημεια, οι μισοι στο καγκελο να εχουν γινει ενα με το συγκροτημα…Και νταξ, ολες οι κομματαρες. Αν επαιζαν και ενα καημενο Coldheart (τι υπερτατη ριφφαρα στην αρχη) θα ηταν ονειρο. Οχι πως δεν ηταν. Τι να λεμε, ολα τα επη μαζι. Axe Fucking Crazy, Dutch Connection, Back Street Woman, Master Game, Prisoner και και και. Χεβυ μεταλ και αλητειες με λιιιγο punk attitude στο ολο σκηνικο. Πανικος και ισοπεδωση…
Χαρηκα που ξαναειδα φατσες απο εδω μεσα αλλα και την μορφαρα Δισκοβολο (που εδωσε το δικο του χρωμα στους Τζαγκουαρ) :p. Cheerz guys!
ένα πράγμα θα πω…Sacred Steel reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Kαλα να περασετε οι σημερινοι!\μ/
[B][SIZE=“3”]Procession + Ostrogoth[/SIZE][/B]
Ξεκαθαρα.
Αυριο λεπτομερειες. Κολοκυθα εχασες που δεν ηρθες σημερα, ηταν ωραια φαση! Θα σου μοστραρω το Τ-σερτ την επομενη φορα που θα σε δω
Α και οι Skull Fist γαμω τα τυπακια!
Καληνυχτες
Ψιτ, αποπάνε, περιττό να σου πω ότι βιάστηκες να φύγεις ε.
Ωχ…Τι εχασα ρε?
Ένα θα σου πω μόνο: ο αγαπητός εν Χριστώ αδερφός Παπανικολάου είναι μάλλον από τους λίγους τραγουδιστές που μπορούν να τραγουδήσουν Dio τόσο καλά.
Ε δε μπορει,απ’το Solstice Tribute θα ηταν σιγουρα καλυτερο!
E ρε σταθερη αξια η φωνη του Παπανικολαου, αυτο περιμεναμε να το μαθουμε? Απλα ημουν πτωμα και δεν την παλευα. Δεν ειχαμε καμια guest εμφανιση στο σανιδι να τραβαω τα μαλλια μου παντως, ε?