Up the hammers vi

Έχω και μια ερώτηση, ξέρουμε αν η βιντεοσκόπηση ολοκληρου του φεστιβαλ από τα μελη των conviction θα ανεβει κάπου? Θα ήθελα να τη δω, είμαι αρκετα περιεργη! :stuck_out_tongue:

θα κυκλοφορησει σε dvd ala keep it true.

το φεστιβαλ εληξε πανηγυρικα, ευχαριστουμε Μανωλη για ενα υπεροχο διημερο!

οριστε μερικα βιδεακια, θα βαλω και αλλα σιγα σιγα οποτε προλαβαινω

Jaguar - Axe Crazy

Hurlement - Mercenaire

While Heaven Wept - Vessel

Dawn of Winter - Music of Despair

Ostrogoth - Full Moon’s Eyes

ολα σε 1080p

[B][SIZE=“5”]ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΑΝΩΛΗ ! ΓΟΥΣΤΑΡΩ ![/SIZE][/B] :smiley: :smiley:

Εγώ κάνω έκκληση για Mystic Force του χρόνου!

καλά θα ήταν αν υπήρχανε… :cry::cry::cry:

δε θα ήταν ονειρικό να έρθουν οι domine παίζοντας όλο το champion eternal??? [-o<

συμφωνώ με ελρικ :wink:

Oι Ostrogoth ισοπεδώσανε τα πάντα. Μεγάλη μας τιμή που είχαμε την τύχη να βιώσουμε την μυσταγωγία των Sorcerer. Πόλεμος οι Sacred Steel, συναίσθημα οι WHW, φοβερό το τρίπτυχο Sleeping Tyrant/Cimmerian Codex/Cromlech από Solstice. Είμαστε τυχεροί που είδαμε τον Rich. Kαλό και το νέο κομμάτι (Ι Αm The Hunter), σε αντίθεση με το Sorcerer (Gates Of Hell), αλλά δεν τρέχει μια.

Από τα υπόλοιπα, συγκινητική η εμφάνιση και το πάθος των Dawn Of Winter και τίμιες εμφανίσεις από Procession, Power Crue, αλλά και Jaguar (παρότι κάτι σε χάλαγε).

Προσωπική απογοήτευση, η κωμικοτραγική παρουσία των Martyr.

Aυτά. Όποιος διαφωνεί σε metalωριλά ή να επιστρέψει στο Final Frontier και τους Electric Wizard. Απλά και όμορφα._

Φλεημάρει με στυλ ο από πάνω, μ’ αρέσει =Ρ.

μερικα ακομη βιδεα

Sacred Steel - Iron Legions

Sorcerer - The Sorcerer

Solstice - Cimmerian Kodex

While Heaven Wept - Obsessions Now Effigies

σημερα το βραδυ θα ανεβασω και απο ενα Power Crue, Procession και Martyr

απο κει και περα οποιος θελει κατι ακομη το ζηταει

ανέβασε αν έχεις και το battle cry απο sacred steel :smiley:

Oι ostrogoth επαιξαν το rock fever? Κ αν ναι οποιος το εχει ας το ανεβασει:)

THOD αν μπορείς ανέβασε raw deal ή/και dutch connection από jaguar . ακόμη τις διασκευές σε angelwitch & cloven hoof που έκαναν οι skullfist . γενικά όσο περισσότερα ανεβάσεις τόσο καλύτερα :smiley:

Ω ναι.Μανε το Rawdeal ηταν εκεινο στο οποιο καναμε dual-ερ γκιταρινγκ νοτα προς νοτα,μεγαλες στιγμες και μεγαλα ριφφς.

Ξέχασες το βασικότερο όμως.

[SPOILER]Μπουκα-μπουκα-μπουκα-μπουκα :!:

:D[/SPOILER]

θα δω αν τα εχω αυτα που θελετε, μη νομιζετε οτι τραβηξα και τα παντα :stuck_out_tongue:

skull fist δεν εχω γιατι δυστυχως δεν ημουν εκει οταν επαιζαν…

θα ανεβαζα τα παντα, αλλα πρωτον θελει πολυ χρονο να το κανω και δευτερον δεν τα βλεπει και κανεις ως τωρα, ελαχιστα views… σε σχεση με περσι δλδ μερα με τη νυχτα…

δεν ανεβάζεις τα πάντα σε κανα rapidshare/megaupload ? :wink:

εγώ σε τιμάω πάντως! (με έδειξα και στη μάνα μου, αχαχαχαχαχα:lol::lol:)

Ποιος ησουν ω ρε Eldric?