Μεγάλη μορφή στο crowdsurfing στο τέλος! Ωραίες στιγμές γαμώτο. Που να παίζανε και πιο χωσιματικά…ή να ήταν ο Martin;)
για να δουμε κανενα βιντεακι απο το Run but Dont Hide (shok paris) εκει να δειτε crowdsurfing
για crowd surfing δεν τίθεται θέμα, ο nir πρέπει να νόμιζε ότι το πάτωμα καίει και δε κάνει να το πατήσεις
…αφου εκαιγε…
πανηγύρι κύριοι 8)
Δεν άντεξα…ώρες ώρες είμαστε μεγάλο κοινό
πάρε διαφορά από κάποιο γαλλόφωνο κοινό
ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Ντάξει για τη φωνή δεν το σχολιάζω no martin no skyclad αλλά στην πρώτη σειρά περισσότερο ακούγαμε τη μουσική και τις δικές μας φωνές οπότε δεν μου έκατσε τόσο άσχημα ο Ridley, όχι ότι δεν έχει καλή φωνή ο άνθρωπος μια χαρά τα πε αλλά όταν ακούς τα original η φωνή είναι ΜΙΑ. Φοβερές ελλέιψεις το setlist, declaration of indifference το χα στανταράκι αλλά προυτσ. Δεν τήρησαν και τα πρώτα 4 άλμπουμ που είχαν πει, αλλά δεν πειράζει!!! Πέρασα καταπληκτικά!!!
Άντε τώρα που έγινε η αρχή να χώνετε και καμιά φολκ μπάντα στο line up να έρχομαι κάθε χρόνο!
Από τις άλλες μπάντες μου άρεσαν πάρα πολύ οι Metal Inquisitor:!: και δεν το περίμενα να μου κάνει κλικ τέτοια μπάντα!
Γιώργο φάκιν σκούφε τώρα είδα το avatar σου και κατάλαβα ποιός είσαι… το vampirelestat δεν το θυμόμουν. Cheers mate!!!
Αν βγουν και άλλα βιντεάκια skyclad ποστάρετέ τα γιατί κατά ένα περίεργο λόγο γράφω skyclad up the hammers και δεν μου βγάζει τίποτα στη λίστα.:-k
:lol::lol::lol::lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑ βρήκες και θερμόαιμο κοινό να κάνεις σύγκριση!
εσύ θα έρχεσαι αλλά θα φύγουν όλοι όσοι στήριζαν τόσα χρόνια. Και καλώς ή κακώς το “εμπορικό” όνομα δεν τους βγήκε οπότε ελπίζω να γυρίσουν στη λογική των προηγούμενων χρόνων
Έλα μωρέ τι ψυχή έχει μία φολκ μπάντα ανάμεσα στις τόσες χέβυ:) Πλάκα στην πλάκα βρήκαμε ανάμεσα στους πολλούς ένας Ελβετό που έρχεται τα τελευταία 6 χρόνια:!: Βρε κουράγια!
Δείξε και αυτό στους Γάλλους:
(ιδίως στο 3:50 που δείχνει κοινό στο μπάσιμο του … ).
Ξαναφέρτε τους, να τους δούμε κι εμείς που τους χάσαμε.
α ρε ροδον…
shok paris - go down fighting encore
cloven hoof - reach for the sky
Δυστυχώς αυτό είναι και το μόνο βίντεο που υπάρχει από τότε και πραγματικά πιστεύω ότι δεν δείχνει τίποτα από το τι γινόταν τότε στις συναυλίες των Skycald Τεράστια εμπειρία.
Επίσης θεωρώ ότι οι παλιοί skyclad που θεωρητικά σε αυτούς θα πάταγε η συναυλία δεν έχουν καμία σχέση με τα χαζοεμπορικά κατ εμε φολκ γκρουπ που έχουν ξεπηδήσει τελευταία. Δικαιωματικά θα παίζανε στο Up The Hammers. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να άκουγε επικό η κλασσικό τέλος πάντων μέταλ τότε και να μην γούσταρε Skyclad. Θα θέλανε πολύ μερικοί “επικοί” να είχανε γράψει τους ύμνους των skyclad. Απλά οι ίδιοι για προσωπικούς λόγους και διαφορές χώρισαν και αλλοίωσαν τους δρόμους τους.
πάρτε και το emerald. Merefin στο κανάλι του αυτός ο τυπάς έχει ανεβάσει πολλά
Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα συμφωνώ 100%
Πω πω μπράτσα πρέπει να κανε για να τα τραβήξει όλα αυτά. Δεν έχει όμως cardboard city, land of the rising slum, spinning Jenny, one piece puzzle
Ειδικά cardboard city, το αγαπημένο μου!
Μακάρι να ανέβει σιγά σιγά όλο το λαιβ!
Καλά… τη συναυλία του 1998 την είχα βρει πριν μερικά χρόνια σε dvd, την έβαλα να τη δω και δεν άντεξα το έβγαλα και το έβλεπα λίγο λίγο κάθε μέρα για να μη μου ρθει κόλπος! Ήθελα τόσο πολύ να τους προλάβω!!! Πέρα από τους Skyclad να βλέπεις όλο τον κόσμο να συμμετέχει έτσι είναι απερίγραπτο! Πλέον δεν γίνονται τέτοια πράγματα. Ουράνιο τόξο γίνομαι κάθε φορά που βλέπω απόσπασμα, ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!
φιλε τσεκαρε κανα δυο σελιδες πισω, εχω ανεβασει το cardboard city,
αντε το ξαναβαζω
να παραθεσω και τη δικια μου αποψη, σε αυτα που ειδα
μερα 1η:
Sorrows Path: προλαβα δυο τρια κομματια στο τελος, ο καλυτερος ηχος του διημερου, μπαντα σφιχτοδεμενη, με γαματα κομματια, τους γουσταρω πολυ και μακαρι να προλαβαινα παραπανω κομματια.
Evil Lyn: τιμιοι χεβυμεταλλαδες που δεν ντροπιασανε τα μπλουζακια που φορουσαν. Δεν εκοψα και φλεβα αλλα βεβαια δε βοηθησε και ο ηχος. Η διασκευη heavy load ολα τα λεφτα με μεγαλο πανικο. Παρελκομενο: ειδαμε το Ra Paria να κοπανιεται σε κομματι Maiden, να σημιωθει στα πρακτικα
Ηoly Martyr: ΠΟΛΕΜΟΣ! ηχος παλι ψιλοχαλια, αλλα εδω η κατασταση πλησιαζει το πολεμικο καλεσμα των Doomsword απο πριν δυο χρονια. Δεν το εφτανε, αλλα το παλευε. Ο φροντμαν μεγαλη μορφη, με επιβλητικο, ψαρωτικο βλεμμα. Ζοριζοτανε βεβαια να το μιλησει το αγγλικο αναμεσα στα κομματια, αλλα μικρο το κακο
Pagan Altar: τι να λεμε τωρα, κατανυξη… ντροπη που αυτη η μπαντα επαιξε με τοσο κακο ηχο (οπως ολες δλδ…) γιατι εχει αυτο το κατι το ντελικατο που το θαβει ο κακος ηχος… τεσπα, ο παππους (στα 69 παρακαλω) τα ειπε μια χαρα (καλυτερα απο το 2008 που ηταν πολυ πιο συχνα εκτως), ο κιθαριστας τα ΕΣΠΑΣΕ αλλη μια φορα και η υπολοιπη μπαντα αψογη σε ρολο σαπορτ. Ο ντραμμερ πολυ φατσας. ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ για το νεο αλμπουμ, που αν ειναι σαν τα τρια προηγουμενα, θα σκισει κωλους.
Shok Paris: πραγματικα με αφησανε μαλακα. Ελεγα τωρα αυτοι αφαντοι τοσα χρονια, πως θα το παλεψουν; και ομως βγηκαν σουπερ δεμενοι και με αερα λες και ηταν οι Maiden σε headline tour. Ενα μεγαλο παρτυ η συναυλια τους. Τα νεα κομματια εσπειραν. Το πανηγυρικο τελειωμα αλλα Axe Crazy απο περσι, ολα τα λεφτα :lol: οποιος το εχασε ας τσεκαρει το βιντεακι μου πιο πανω.
μερα 2η:
Lethal Saint: αυτη τη φορα πηγα νωρις αλλα και παλι τους Lethal Saint στα 3 τελευταια κομματια τους προλαβα. Το περσινο δισκακι τους μου αρεσε πολυ και ζωντανα ηταν 10 φορες καλυτεροι, με εναν αερα σαν να παιζουν μαζι δεκα χρονια. Ευγε και αναμενουμε μεγαλη συνεχεια. Ελπιζω να μας ξαναρθουν συντομα.
Serpent Saints: Δε με επεισαν… δλδ ενταξει προβαρισμενοι ηταν, το παλευανε, αλλα πολυ φασαρια και κακο, θαβοντας καποια ωραια θεματακια στις κιθαρες. Φωνητικα ηταν εντελως αδιαφοροι, και γενικα το ολο στυλ με κουρασε γρηγορα και βγηκα εξω στα μισα… μου κανει εντυπωση που αρεσανε σε τοσο κοσμο εδω γιατι μοντερνιζανε φουλ και κατι τετοια ειναι συνηθως κοκκινο πανι εδω :twisted:
Αxevyper: Τα δισκακια τους μου αρεσουν αρκετα θα ελεγα. Αλλα το φοβομουν το κιτσαριο, και αυτο λαβαμε. Δεν το ελεγες κακο, αλλα μου εδιναν την εντυπωση οτι το ολο θεμα ειναι μονο για το χαβαλε και την καλοπεραση και δεν εχουν παρει σοβαρα τη φαση. Θα τους ηθελα να συμμαζευτουν λιγακι γιατι σιγουρα εχουν να δωσουν. Και ο τραγουδιαρης αν δε χασει κανα κιλο θα πεσει τεζα στη σκηνη καμμια μερα. Και τοσες μπυρες onstage ουτε ο DeMaio δεν πινει :lol:
Valor: τα δισκακια τους μ΄αρεσουν πολυ, τους θεωρω στις τοπ 5 πιο ελπιδοφορες μεταλ μπαντες τις Ελλαδας, αλλα η εμφανιση τους δεν με τρελανε. Καλα παιξανε αλλα δεν πορωθηκα. Θυμαμαι πριν χρονια που τους ειχα ξαναδει με ειχαν εντυπωσιασει περισσοτερο. Επισης ο τραγουδιστης σαν να ζοριζοτανε λιγακι μου φαινεται.
Μetal Inquisitor: ενταξει… τι να πω, δεν περιμενα τετοια τσοντα. Δεν τους ειχα ξαναδει και βεβαια γουσταρω τα δισκακια τους, οποτε περιμενα να δω κατι καλο και οι προσδοκιες μου ξεπεραστηκαν. Απλα σαρωσαν, ο κοσμος σε παραληρημα, ανετα τους εβλεπα για μια ωρα εξτρα σε οσο επαιξαν. Ο τραγουδιστης εντελως αγαρμπος οταν επρεπε να μιλησει στον κοσμο, που προσθετε στην καλτ φαση :twisted:
Cloven Hoof: τι να πω… παρτ 2. Με οσα στραβα ειχα ακουσει περιμενα φιασκο, και με το που σκαει ο νορθ και αμολα την τσιριδα λεω εδω ειμαστε, καλα θα περασουμε. Και οντως, εδωσαν μια πανυγηρικη εμφανιση-ντεμο που επεισε φανταζομαι και τις πετρες να πανε να τους ξαναδουν τον ιουνιο. Οτι ο Νορθ κουνα την αχλαδια το εμαθα μετα, οποτε δεν εδωσα βαση στα κωλοτριψιματα με τον παιδαρα κιθαριστα :lol: αλλα μετα οσο το σκεφτομουν γελουσα . Ο κιθαριστας βεβαια εκτος απο παιδαρας ηταν και παιχταρας, αν κρατησει αυτο το σχημα, και προχωρησουν και σε δισκο, προβλεπω ενδιαφεροντα πραματα.
Skyclad: οκ, οταν ο Μανωλης ειχε ανακοινωση τα ονοματα, θυμαμαι οτι εκραξα… ε ευθαρσως δηλωνω ετοιμος να φαω το καπελο μου. Τετοια εμφανιση ΔΕΝ την περιμενα… Τα ατομα απλα ηταν αποκαλυψη με απιστευτη ζωντανια και τρελο κεφι. Οκ τους δισκους εχω να τους ακουσω αιωνες οποτε τα κομματια ουτε τα θυμομουν, αλλα ομολογω οτι περασα φοβερα οσο επαιζαν, και απο οτι ειδα οι φολκαδες ειχαν ερθει με πολυ ορεξη γιατι απο κατω γινοταν της μουρλης, λες και επαιζαν οι Slayer ενα πραμα :lol:
Αξιοι!
λοιπον κατα τα αλλα, δυστυχως σχεδον ολες οι μπαντες ειχαν τραγικο ηχο… οποιος φταιει να βρεθει και να τουφεκιστει… και επισης φετος ηταν και ο φωτισμος ψιλοχαλια… λες και καηκαν οι λαμπες που φωτιζαν τους μπροστινους… μονο ο ντραμμερ ηταν παντα φωτεινος ισως ειναι λεπτομερεια για τους περισσοτερους, εγω το προσεξα γιατι τραβηξα και βιντεο και γινοταν πασιφανες, αφου απειρες φορες ζοριζοταν η καμερα να εστιασει σωστα λογω ελλειψης φωτισμου.
απο κοσμο την παρασκευη σαν να ειχε περισσοτερους, αλλα γενικα πιστευω η προσελευση πρεπει να ηταν ικανοποιητικη. Το σαββατο σιγουρα θα κοπηκαν ομως παραπανω εισητιρια αφου κατα τις 10 εσκασαν οι φολκαδες μαζικα, και σιγουρα εφυγαν και οσοι δε γουσταραν skyclad, οποτε μπορει να μη φαινοταν ποτε φισκα το μαγαζι, αλλα αν οι πωλησεις ηταν αρκετες, αυτο μετραει.
αντε καλα να’μαστε, να ξαναγινει και να ξαναρθουμε του χρονου (μηηηηπως του χρονου να παει κυτταρο;; μπας και ακουσουμε ηχο σωστο;)
Φίλη παρακαλώ… ΤΕΛΕΙΑ!!! Ευχαριστώ!! Το θελα πολύ αυτό το βίντεο:D
Να πω κιε γω για την παρασκευή που πήγα.
τρεις μπάντες είδα
Holy Martyr δεν είχα επαφή, είχαν καλά σημεία και πειστική πολεμική παρουσία, ο τραγουδιστής τα κατάφερνε καλύτερα στα ελληνικά παρά στα αγγλικά (και δεν το λέω για κακό) αλλά σε σημεία με κούρασαν, σωστοί πάντως.
Pagan Altar γι αυτούς πήγα και δεν απογοητεύτηκα, παρά τον κακό ήχο στην αρχή. Ο παππούς στα 70 κοντά και με κρύωμα, το μυξομάντηλο παπάριασε, στάθηκε όμως αξιοπρεπώς, αλλά όλα τα λεφτά η ληντ κιθάρα, μόνο κλάμα. Μου έλειψε το Sorcerer κάπως ή και το Crowman αλλά τι να λέμε στο Lords of Hypocrisy κόντεψα να δακρύσω. Martian πόσταρε το σετλίστ ρε συ.
Shok Paris επίσης ανέπαφος και αρχικά χαλάστηκα λίγο με το ψιλοπόζερ λουκ του χοντρού, αλλά οι τύποι βγάλαν δύναμη και χαβιμεταλάδικη αληθηνίλα, αντικειμενικά ήταν οι καλύτεροι της βραδιάς, απλά εγώ φχαριστήθηκα περισσότερο τους ΡΑ.