Παρ’το εκεινη τη μερα, στην εισοδο του κλαμπ.
Σίγουρα??? Δεν υπάρχει περίπτωση sold out? Μη γίνει κανα αστείο και δεν μ’ αφήνουν να μπω skyclad… θα χυθεί αίμα!!!
Τουλαχιστον προπερσυ εισιτηρια στην Θεσσαλονικη δεν πωλουνταν, οποτε κατεβηκαμε Αθηνα παιρνοντας το ρισκο να το βγαλουμε στην εισοδο του χωρου το εισιτηριο.
Για τις αγαπημενες μπαντες, χρειαζεται και να ρισκαρεις !
Σιγα μη γινει σολντ-αουτ ρε…
Εκτος αν πηραν αποφαση να μειωσουν σημαντικα τον αριθμο των εισιτηριων, πραγμα απιθανο.
Και στην τελικη, θα τους πειτε οτι εχετε ταξιδεψει τοσα χιλιομετρα, true metal ειναι οι τυποι, θα σας βαλουν μεσα !!
Καλά δεν τίθεται θέμα ότι θα κατέβω ακόμη και χωρίς εισιτήριο. Ωραία αφού δεν γίνεται sold out πάλι καλά γιατι είναι μικρό το αν και το 'χα άγχος! Ευχαριστώ!
Πες ρε US-METAL οτι θα κρατησεις οπωσδηποτε ενα εισιτηριο καβατζα για την Mererfin, να μην αγχωνεται η κοπελα !
+1 :D:D:D
σου πουλάω το δικό μου 50 ευρώ μέρερφιν
1 Μαρτίου έχω τα γενέθλιά μου αγαπητέ Έλρικ σου επιτρέπω να μου το κάνεις δωρο!8)
τη πάτησα #-o
Τα εισητηρια της καθε μερας χωριστα θα τα βρειτε απο σημερα σε Ticket house, No Remorse και Sirens προς 30 ευρω. τα εισητηρια του διημερου 52 ευρω μονο απο no remorse εως και Σαββατο 14 Ιανουαριου.
female fronted Heavy metal band from Finland EVIL LYN set to replace Dark Forest
είναι καλό η φροντγούμαν τουλάχιστον?
Αυτή από το He-Man???
[SPOILER][/SPOILER]
Παρέλαβα σήμερα το εισιτήριο!!! Χαρές!!!:D:D:D
ΚΑΙ ΓΑΜΩ !!! πολυ καλοι οι EVIL LYN, παιζουν μερικα βιντεακια, σαν Running Wild ακουγονται, αλλα οχι τοσο “ακριβειας” οσο οι Lonewolf πχ, εχουν διαφορα στοιχεια, παντα απο τον heavy metal ηχο… τους ψηνω πολυ !
θα πάθετε όλοι τεράστια μ#$%*πλάκα με finger of scorn 8)
Και το διλημμα ειναι τεραστιο: λατρεια οι Skyclad και πεθαινω να ακουσω τους τεσσερις πρωτους, αλλα… χωρις Βαλκιερ ρε; Γινεται; Ποιος θα φτυνει τους στιχους του POTPL; Αδιανόητο!
Δεν ξερω τι να κανω…
ΕΜΕΙΣ!!! Να έρθεις!!!
epic fail skyclad με set list των 4 πρωτων lp χωρις martin#-o