-update-sabian aa 20'rock ride+drumset-tama snare-update τιμων-

Πωλείται το Rock Ride του τίτλου, σε άριστη κατάσταση, χωρίς βαθουλώματα και σπασίματα, και με τον κρυστάλλινο ήχο της SABIAN για δυναμικό ροκ παίξιμο! Δινεται σε πολύ καλή τιμή, μιας και δεν ασχολούμαι πλέον και απλά κάθεται τυλιγμένο, οπότε ευκαιρία για κάποιον που θέλει ένα από τα καλυτερα Rides σε προσιτή τιμή!
Καινούριο έχει από 303Ε έως 336Ε στα γνωστά καταστήματα.

Tιμή [SIZE=“4”]179[/SIZE]Ε, ΤΕΛΙΚΗ πλέον, αλλιιώς δεν έχει νόημα, απλά το κρατάω.
Δεκτός κάθε έλεγχος
Για αποστολή εκτός Θεσσαλονίκης έξοδα αποστολής +10Ε και κατόπιν κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal.

Δώρο δίνεται βάση για το ride της Pearl αξίας 80Ε, είναι η εικονιζόμενη. Pearl Double Braced Straight Cymbal Stand.

Προς πώληση επίσης και snare της TAMA, το θρυλικό Swingstar, λευκή μεμβράνη, made in Japan. Συλλεκτικό κομμάτι πλέον γι΄αυτους που ξέρουν τι θα πει ΤΑΜΑ και μάλιστα Swingstar, με σειριακό αριθμό 82-24092.
Είναι σαν της φωτογραφίας.

Επίσης πωλείται και ένα drumset το κλασικο 5αρι πολύ καλή κατάσταση με ένα γερανό για πιατίνι, απλά HiHats με κανονικό σταντ της Pearl και βάση για snare (το snare είναι το ΤΑΜΑ που προανέφερα). To εύρος χρήσης του είναι από εξάσκηση έως και ημιεπαγγελματική χρήση. Μεμβράνες RΕΜΟ.
Tιμή [SIZE=“4”]149[/SIZE]Ε ΤΕΛΙΚΗ και για τα 2

Επειδή για μένα έχει σημασία, αναφέρω ότι το συγκεκριμένο σετ ήταν του Άγγελου Βαλαβάνη, drummer του συγκροτήματος ΜΑΣΚΕΣ και έπειτα των Μπλε και της Θεοδοσίας Τσάτσου. Ήταν από τα πρώτα του σετ, αλλα πρώτο και για 'μένα, μιας και σε αυτό έμαθα να παιζω!

Είμαι Θεσσαλονίκη, για οποιαδήποτε ερώτηση επικοινωνήστε 6948755333 Στέφανος.

Update τιμών!!! Τελικές προσφορές!