Urban athens / long beach fest

κατερίνη λοιπόν πλέον. νομίζω αποχαιρετήσαμε το χωράφι και επισήμως.

1 Like

Κρίμα για τη Μαλακάσα, τέλος εποχής.

Ας είναι η μεγαλειώδης συναυλία των Maiden αυτή που έκλεισε το συγκεκριμένο κεφάλαιο :sunglasses:.

5 Likes

ας το πούμε εντιτ. Στο σαιτ της ξαλαλαλα (όνομα που βρήκε) γράφει What’s more, Xlalala is managing two of the best show locations in Athens, Greece; Terra Vibe Park and Piraeus 117 Academy (more venues coming soon…)

πάντως σίγουρα τέλος εποχής όπως ανέφερες.

1 Like

LONG BEACH???εχετε ακουσει τιποτα για maiden???:grinning::grinning::grinning::grinning:

4 Likes

Long beach katerini 2020 - metallica αποδοση 1,02 λεω εγω

1 Like

Λογικο πρωτη χρονια να προσπαθησει να κανει γερο μπασιμο, αλλα κατσε μηπως δεν περιοδευουν…

2 Likes

Μαλλον θα βγει και αργοτερα απο οτι νομιζει ο Ρομπ :yum:!

1 Like

Καλό για τους βορειορς ένα φεστιβάλ στην Κατερίνη, τόσα χρόνια αδικημένοι αφού ταξιδεύουν είτε Αθήνα είτε Βαλκάνια αν τους αρέσει κάτι πολύ

αρκεί να φέρνει μεγάλα ονόματα

3 Likes

Το είχα πει εδω μέσα από το καλοκαίρι για το νεο φεστιβαλ στην Κατερίνη. (ξέρω ψώνιο αλλά είχα inside πηγή). Λογικά το χωράφι παίρνει πόδι ή το κρατά για μεγάλα ονόματα που θέλει να φέρει μεμονομένα Αθήνα αλλά δεν θέλει να πληρώσει και νοίκι σε στάδιο/γήπεδο. Τον χώρο στην Κατερίνη τον φτιάχνει από πέρυσι και θελει να είναι πιο μεγάλος και πιο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών (αίντε να δούμε). Το σκεπτικό με την Κατερίνη είναι ότι βολεύει όλους τους βόρειους καθώς και τους βαλακάνιου γενικότερα (τώρα που ξαναγυρίσε το απευθείας τραίνο από Βουδαπέστη μέχρι Σαλονικα. Επίσης από Αθήνα ένα τραινάκι είναι. Η όλη φάση μυρίζει πολύ εξωτερικό και μακάρι να είναι όντως σωστός χώρος και να φέρει ονόματα ώστε να ανταποκριθούμε τόσο εμείς όσο και οι γείτονες. Γιατί το Release αντικειμενικά πήρε τα σώβρακα όλων φέτος.

2 Likes

3 - 6 ΙΟΥΛΙΟΥ

Κάτω από τα τσιμέντα υπάρχει ο ήχος της πόλης

Αυτό το καλοκαίρι, το Αθηναϊκό τοπίο πλημμυρίζει με εναλλακτική μουσική, σε ένα φεστιβάλ που σε προσκαλεί σε μια χαμηλή πτήση πάνω από το γκρίζο αστικό ουρανό.

Δύο σκηνές, 4 ημέρες, 24 καλλιτέχνες
Ένα φεστιβάλ με τη μουσική της πόλης στο κέντρο της πόλης

Για τέσσερις ολόκληρες μέρες, από τις 3 έως και τις 6 Ιουλίου, το Piraeus 117 Academy και η Tεχνόπολη Δήμου Αθηναίων γίνονται ένα και υποδέχονται 24 μοναδικούς καλλιτέχνες!

Το Urban Athens Festival θα προσθέσει αδρεναλίνη στους ήδη έντονους ρυθμούς της πόλης με την πιο “σκληρή” του ηχητικά του ημέρα!

URBAN ATHENS FESTIVAL
Σάββατο 6 Ιουλίου

Septic Flesh, Nightstalker
Poem, Acid Death, Foray Between Ocean

  • more acts T.B.A

Η προπώληση ξεκινάει την Τρίτη 2 Απριλίου

Τιμές Εισιτηρίων
Προπώληση: 15€
Online hunteragency.gr & Viva Wallet : 16,50€

Σημεία Προπώλησης

Πανεπιστημίου 42 (εντός στοάς, 210 3608366)
Τρίτη - Παρασκευή 10:30 - 14:30 & 17:00 - 21:00
Σάββατο 10:30 - 16:30

Online αγορές με πιστωτική κάρτα 24 ώρες το 24ωρο: hunteragency.gr & viva.gr

URBAN ATHENS FESTIVAL
Κάθε πόλη έχει το δικό της soundtrack,
το Urban είναι το soundtrack της δικής σου!

καλη φαση να ξαναεβλεπα Flesh, αλλα εκεινο το Σ.Κ. θα βρισκομαι Κρητη για το Chania Rock Festival.

Σχετικά με το Long Beach ο Λώρης πάντα ζήλευε το river party και κυρίως τον κόσμο που είχε…Δεν θα μου έκανε εντύπωση να έκανε ενα φεστιβαλ με λιγο μποφιλιου λίγο χαρουλη λιγο manu chao και λίγο red hot chili peppers…Εκτός και αν κάνει τον υπερχώρο για 100000 ατομα και δεν μας το λεει.

καλά, φαντάζομαι η πιο πιθανή φάση είναι κάτι ενδιάμεσο. ούτε μποφίλιου, ούτε υπερφεστιβάλ των 50 συγκροτημάτων και των 100.000 κατασκηνωτών. θα υπέθετα ότι πρόκειται για μια μεταφορά του rockwave (ίδια κλίμακα συγκροτημάτων και αριθμού αυτών) σε πληρέστερες και πιο άρτια οργανωμένες εγκαταστάσεις (βασικό αυτό, κακά τα ψέμματα ειδικά για λόγους ασφάλειας). προσφέροντας μάλιστα την δυνατότητα για θαλασσινό μπάνιο, κάτι που όντως θα τραβήξει κάποιους βαλκάνιους.