Uriah Heep - Live In Athens 2011

Κι όμως είναι αλήθεια!

Οι θρυλικοί Uriah Heep θα κυκλοφορήσουν σε λίγο καιρό, την ηχογράφηση της συναυλίας που έδωσαν πέρσι τον Μάρτιο στην Αθήνα, στο Gagarin Club.

Το συγκρότημα που υπήρξε ένα από τα δημοφιλέστερα rock συγκροτήματα της δεκαετίας του 70 και του 80, συνεχίζει με επιτυχία να ηχογραφεί αλλά και να κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Δεν είναι τυχαίο που στη σαραντάχρονη καριέρα τους έχουν πουλήσει περισσότερα από 30 εκ. album!

Το συγκρότημα χαρακτηρίζει το ελληνικό κοινό «το πιο αφοσιωμένο» σε όλο τον κόσμο και επέλεξε μια φωτογραφία της Ακρόπολης για το εξώφυλλο του cd, αποδεικνύοντας την αγάπη και το σεβασμό του για το ελληνικό κοινό και την Ελλάδα.

«Προσπαθούμε να παίζουμε στην Ελλάδα κάθε φορά που προγραμματίζουμε περιοδεία και ελπίζουμε αυτός ο ενθουσιασμός που μας δείχνει το ελληνικό κοινό να φαίνεται και στο cd. Ελπίζουμε να το απολαύσετε!»

Στο cd περιλαμβάνονται μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας τους, όπως τα ?Overload?, ?Return To Fantasy?, ?Only Human?, ?Gypsy?, ?Easy Livin?? και July Morning

Αυτα ειναι! και εδω φαινεται και το πιστο ελληνικο κοινο. πραγματικα αγαπημενη μπαντα οι Heep αν και αργησα να τους μαθω! ελπιζουμε στην επομενη περιοδεια να κανουν περισσοτερες στασεις στη χωρα μας :slight_smile:

…μπαρδόν8O…αυτά είναι…ανταποδίδουμε τη αγάπη και τον σεβασμό που μας δείχνουν…υπέροχη μπάντα:):!:

παντως το εχουν ξεφτιλισει με την αρχαια ελλαδα :stuck_out_tongue:

btw και οι DP στην τελευταια περιοδεια τους, ειχαν την ακροπολη στο φοντο

niiiiiiiiiiiiiiiiice…:smiley:

πολυ καλα νεα

=D>

Αυτά είναι !!!
Είμασταν εκεί, μας τίμησαν και θα τους τιμήσουμε !!!8)8)8)

To εξώφυλλο δε μου άρεσε πάντως.Τα χρώματα βασικά.
Κατά τ’άλλα είναι όμορφα τα νέα.