US vs European Thrash

εδω κοντραρονται τα μεγαθηρια της Ευρωπης με αυτα της Αμερικης οσων αφορα το thrash metal. εγω δεν ειμαι σιγουρος για την απαντηση μου…:-k

Γερμανία ρε!

Αν το poll ειχε Αμερικη ως ηπειρο θα ψηφιζα Αμερικη ελεω Sepultura.
Αλλα απο την αλλη οι Exodus μου εχουν δωσει τα μυαλα στο χερι μετα
τα τελευταια αλμπουμ τους οποτε US.

ΧΑΛΑΡΑ ΑΜΕΡΙΚΗ…Oi Sepultura είναι από τη χώρα της σάμπας νομίζω.:lol: :stuck_out_tongue:
Τέσπα απλά παραθέτω κάποια συγκροτήματα.Metallica,Megadeth,Testament,Possesed,Slayer και και και…

εγω τελικα ψηφισα Ευρωπη. παντως πολλοι πιστευουν οτι το thrash γεννηθηκε στην Αμερικη, μπορει να ειναι ετσι ομως σιγουρα θα ηταν πολυ διαφορετικο χωρις μπαντες οπως οι Motorhead, Venom και Accept.

Οι 3 αυτες μπαντες εχουν τον σεβασμο ολων των thrash-αδων.

αλλα το που γεννηθηκε το θρας δε μας λεει τιποτα απο μονο του.

Τεσπα δε ψηφισα γιατι δεν ειμαι πολυ του ειδους.

Ωραιο πολλ…πολυ δυσκολο!Ενω η Αμερικη μαλλον εχει τα αγαπημενα μου Thrash σχηματα…η Ευρωπη εχει μια αλλη καυλα…και πιο πολυ λυσσα τουλαχιστον πισω στα 80s…Eπηρεασμενος και απο το προσφατο ισοπεδωτικο live των Paradox θα ψηφισω Ευρωπη…

Kreator
Destruction
Sodom…

Να αναφέρω κι άλλα?

Ευρώπη φυσικά…

Πραγματι ενδιαφερον πολλ… Αμερικα για μενα γιατι καρα-γουσταρω Megadeth, Testament, Anthrax and more…

Ευρωπη συγγνωμη οτι λεω αυτο αλλα δεν νομιζω και πολα να εχει βγαλει αξιολογα η ευρωπη θυμυθητε οταν τα μεγαλυτερα ευρωπιακα band πηγενανε αμερικη να αναγνωριστη επισης woodstock new york 1969. i vote european trash…

ΤHRASH.

Οι Kreator είναι από τις πολύ αγαπημένες μου thrash και γενικά μπάντες όσο αφορά την Ευρώπη. Από κει και πέρα όμως αν προσθέσω μερικές ακόμη μπάντες της Γερμανίας και μπάντες όπως οι (πρώιμοι) Coroner & Sabbat, Onslaught δεν νομίζω ότι η Ευρώπη ποσοτικά αλλά και ποιοτικά μπορεί να συγκριθεί με την Αμερική. Και φυσικά δεν έχω στο μυαλό μου μόνο τα πρωτοκλάσατα ονόματα όταν αναφέρω την Αμερική (Hallows Eve, Evildead, Zoetrope, Realm είναι κάποια ονόματα πού μου έρχονται αυτή τη στιγμή στο νού) Το πόσο πιο μπροσστά είναι η Αμερική φάνηκε κι από το ότι ευρωπαϊκές μπάντες άρχισαν να προσαρμόζουν τον ήχο τους πάνω στο αμερικάνικο thrash. Βλ. Paradox πού ανέφερε ο Άκης.

Metallica, Slayer, Anthrax, Megadeth, Exodus. Αμερική.

αμερικη ρε guys
οπως ειπε και ο eagleheart δεν μπορει να συγκριθει
απο ευρωπη και γω γουσταρω kreator,coroner και depressive age

αλλα αμερικη
απο την μεγαλη τετραδα
μεχρι exodus,dark angel,forbidden,vio-lence,anacrusis,flotsam and jetsam,overkill,sacred reich,sadus,testament,nuclear assault
γενικα δεν συγκρινεται
αν βαλουμε και τις γυρω γυρω μπαντες οπως sepultura,voivod και annihilator ε παει λιγο μονοτερμα

εδιτ :και την περιπτωσαρα των watchtower!!!

Παιδες το Thrash γενιθηκε στην Αμερική και έμεινε εκει!

Slayer
Death Angel
Dark Angel

και μόνο αυτοί φτάνουν:)

To thrash ειναι Αμερικανικη υπόθεση…Γεννηθηκε εκεί και μετα εδωσε τα φωτα του στην Ευρώπη…Οπότε ευκολα US…

Slayer.

Αμερική.

Απλά.

Ε βάλε και το bay area, βάλε και τον Καναδά λίγο πιο πάνω με τους Annihilator, ναι είμαι πεπεισμένος.

Aαα, βάλε και Exodus που όπως είπε ο ντέθσταρ τελευταία κατακρεουργούν. 8)

Εγω ψηφησα US thrash αλλα με τρελενει και η ευροπαικη γενικα βασικα η thrash ειναι η αγαπημενη μου μουσικη οποτε ας ακουω οποιαδηποτε thrash και δεν εχω προβλημα