Usb Flash problem

Έχω ένα mp3 flashάκι, και μου χάλασε το κομμάτι που μπαίνει στον υπολογιστή (usb), έχω πάει σε όλα τα μαγαζιά στη Στουρνάρα και γενικότερα στο κέντρο και δεν μου το επισκεύαζουν. Μήπως ξέρετε που μπορώ να πάω?

P.S. Ήταν δώρο οπότε δεν έχω εγγύηση.

Οταν λές σου χάλασε, εννοείς σου έσπασε η απλά ο υπολογιστής δεν στο αναγνωρίζει; Αν είναι το δευτερο μπορεί να οφείλεται στο ότι δεν θα έκανες ασφαλή καταργηση υλικού όταν θα έβγαζες το flashακι από την usb θύρα. Πράγμα πού σημαίνει ότι έχει καεί. Οπότε καλύτερα είναι να πάρεις ένα καινούριο παρά να το επισκευάσεις. Έτσι κι αλλιώς έχουν πέσει πολύ οι τιμές τους!

Ναι εννοώ πως το μπροστινό μέρος του usb κουνιέται συνέχεια με αποτέλεσμα να μήν το αναγνωρίζει κανένας υπολογιστής.

Αν δεν βρεθεί μέρος για επισκευή του παρά να το αντικαταστάσησω με άλλο usb flash είχα στο μυαλό μου ένα PSP, αλλά έχω κάτι απορίες:

Χρειάζετε τσιπάρισμα για να παίζει πειρατικά παιχνίδια?
Τι μπαταρίες παίρνει και πόσο αντέχουν?
Μπορώ να το συνδέω με υπολογιστή μέσω USB για να το χρησιμοποιώ σαν αποθηκευτικό μέσο στα ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ?

Με PSP δεν έχω ασχοληθεί, οπότε δεν μπορώ να βοηθήσω ως προς αυτό. Καλύτερα πάντως να πήγαινες σε κάποιο κατάστημα να σου δώσουν κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες πού σε ενδιαφέρουν 8)

Thanks, eagleheart!

Φίλε δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να αντικαταστήσεις το usb με psp.Αν και υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή και δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις καινούριο φλασάκι

Φίλε δεν αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για να αντικαταστήσεις το usb με psp.Αν και υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης με τον υπολογιστή και δυνατότητα αποθήκευσης δεδομένων κατά τη γνώμη μου καλύτερα να πάρεις καινούριο φλασάκι[/quote]

Και ναι και όχι.
Το παλιό μου φλασάκι που ήταν και mp3 ήταν γύρω στο κατοστάρικο ενώ με ένα 80 Ευρώ παραπάνω το PSP έχει και την ικανότητα αναπαραγωγής ταινιών καθώς είναι και παιχνιδομηχανή!
Αλλά δεν ξέρω την ποιότητα των παιχνιδιών…

Anyway αν και ξέφυγα λίγο από το θέμα μου, ευχαριστώ για τις συμβουλές…