Πρώτο όνομα για το Legacy Edition του festival:
While Heaven Wept.
Εγω ελπιζω σε Solitude Aeturnus. Ολα τα αλλα ειναι ντεμεκ
.
Ξερουμε ποτε περιπου βγαινουνε τα εισιτηρια;
Ακόμα δεν ξέρω κάτι
Γιναμε
Καλημέρα σας από Στοκχόλμη!
Ερχόμαστε δύο Σουηδοί φίλοι κι εγώ για το φεστιβάλ. Θα είμαστε Αθήνα 12-16/3 κ θα μένουμε Κουκάκι. Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με προτάσεις κυρίως για φαγητό. Έχω στα ύποψιν το Άμα Λάχει στα Εξάρχεια μόνο. Δεν έχουμε διατροφικές προτιμήσεις.
Επίσης καλοδεχούμενες προτάσεις για ροκ/μεταλ μπαρ για μετά τα λάιβ ή οτιδήποτε που αξίζει επίσκεψη.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δυο προτασεις στα γρηγορα απο μενα.
Ενα για κατι στα γρηγορα στην γειτονια σας.
Το ρεβυθι. Φανταστικο και χορταστικο φαλαφελαδικο.
https://share.google/u2CYvzs5JH9HFpv4Y
Και ενα συνεργατικο κοντα στο Γκαζι που χει πολυ ωραια αυλη και φανταστικο φαι σε καλες τιμες.
https://share.google/UpreimH6B9peiIhda
Αν πατε Συντριμμι να παρετε το ζυγουρι ![]()
Αν είναι να πάτε Συντρίμι, να πάτε καλύτερα στο Ραφίκι. αλλά μάλλον δε θα βρείτε, οπότε θα γυρίσετε στο Συντρίμι ![]()
είναι και το Λάικα εκεί, επίσης καλό.
Κουκάκι πάτε Λόλο.
Εξάρχεια πάτε Αυλή. Εναλλακτικά, Λέσβο για ψαρικά ή σε κάποιο στη Μπενάκη, έχει πολλά καλά.
Tap room Padre στη Στουρνάρη, απέναντι φοβερό κινέζικο mikrou lee και μπορείς να το φας στο tap room. Στα μέρη του @pantelis79 δηλαδή, χαχαχα.
Για τα όρθια έχει και το Talking Breads και τη Λόρδα. Το Microu Lee είναι τεράστιο value for money ρε ![]()
Με όσα σας είπαν, μπορείτε να μείνετε ένα μήνα εύκολα και να πληρώσετε υπέρβαρο στην επιστροφή.
Καλώς να έρθετε παιδιά…
Και δεν εχω γραψει τπτ εγω… Ο αλλος λεει “για τα ορθια”, λες και θα μπορουν να περπατησουν.
Ρε απατεώνες. Θα μένει Κουκάκι ο άνθρωπος και τον στέλνετε Εξάρχεια για ταπ ρουμ;
Το πιο προφανές το κάνατε γαργάρα;
Έμμισθοι, χαχα.
Στον “ξάδελφο” για μπύρες και στην πιτσαρία από πίσω για μάσα. Τι λεβέντες που είστε ρε ![]()
Αφου θα μενει Κουκακι λοιπον, για φαγητο στο συνεταιριστικο Ποταμι, και στο Συγγρουομενο. Επισης, βαζω και το Blame the sun γιατι “μπυρα”.
Τι εστι “taproom” ρε παιδιά.
Αν περισσεύει κάποιο εισιτήριο για Παρασκευή 13 Μαρτίου ενδιαφέρομαι…
Μαγαζί με διαφορά είδη μπύρας από βαρέλι, άρα μέσω taps (αντλίες ; ισως συτο να είναι η πιο κοντινή μετάφραση).
Κανονικά είναι το μέρος που παρασκευάζει και σερβίρει φρέσκια και βαρελισια μπύρα. Συνήθως, υπάρχει ξεχωριστό δωμάτιο στο μαγαζί όπου γίνεται η παρασκευή. Κάποια μαγαζιά δεν παρασκευάζουν, απλά σερβίρουν βαρέλια άλλων και καταχρηστικά ονομάζονται και αυτά tap room.