Aν ειχα 1 ευρώ κάθε φορά που κάποιος έλεγε αυτό, τώρα θα είχα καμιά 10αριά Les Paul '57 gold top.
Μακάρι να μαζευτούν έστω 300-400 άτομα. Παραπάνω δεεε…
Μην τρέξετε για εισιτήριο γιατί τζάμπα θα πάτε, έστειλα άτομο να μου πάρει κατά τις 12 κ δεν ήξεραν τπτ. Από αύριο κ βλέπουμε.
Ευτυχώς που είχαν βάλει και sos στην ημερομηνία που θα βγαίνανε.
Από ίντερνετ μάλλον παίρνεις κανονικα
Πήγα σήμερα Hunter Agency (το πρώην Ticket House) και πήρα. Είχα πάρει τηλέφωνο πριν και μου είχε πει το παιδί ότι είναι καθημερινά 5-7. Οπότε αν είναι να πάτε, είτε πηγαίνετε εκείνη την ώρα, είτε πάρτε ένα τηλέφωνο πρώτα. Καταλαβαίνω ότι είναι σε κάρι σαν μεταβατική περίοδο το “μαγαζί”.
Τη μέρα που πήγα εγώ ήταν sold out νομίζω (την πρώτη πήγα). Στο κάτω μέρος του Gagarin είχε μόνο καρέκλες, ναι. Δε λέω ότι έγινε λαοθάλασσα, αλλά ήταν αρχικά μια συναυλία που έγινε sold out και μπήκε και δεύτερη μέρα, στην οποία κατά μεγάλο ποσοστό, κρίνοντας από τους δικούς μου, πήγαν άλλοι άνθρωποι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει άπατο, θα έχει κόσμο.
Δεν παίζει να γλυτώσει αυτο λόγω κοροναϊου. Την πατήσαμε. Δεν θα δω vdgg ποτέ. Τι αμαρτίες πληρώνω ρε πουστη. Έλεος. Τι γκαντεμιά είναι αυτή.
Απελπισία με έχει πιασει