Van der Graaf Generator - A Grounding in Numbers

The new album will be released on 14th March 2011 and is entitled:
“A Grounding in Numbers”
http://www.vandergraafgenerator.co.uk
Αυτά είναι νέα.Περιμένουμε ακόμα μία αλμπουμάρα και live φυσικά.:smiley:

και μία συνέντευξη από τον Peter Hammill από το rocking θέλουμε να δούμε

μην ανησυχείς φίλε, έρχεται…

Μην ανησυχείς κι εσύ φίλε…

[SPOILER][COLOR=“DarkRed”][B][SIZE=“5”]ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ![/SIZE][/B][/COLOR][/SPOILER]

Για πείτε ρε παιδιά τη γνώμη σας όσοι ακούσατε το δίσκο. Εγώ τώρα τον ακούω για πρώτη φορά οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη ακόμα.Μετά από 10 ακροάσεις ίσως.

Ο δίσκος είναι αναπάντεχα καλός. Και λέω αναπάντεχα διότι περίμενα να δώσουν βάση στην πιο ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα που κυριαρχουσε στο Trisector, ενώ αντιθέτως κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει (με εξαίρεση δύο - τρία τραγούδια). Στην πραγματικότητα σου πετάνε στα μούτρα εκείνη την ομόρφη ζαλάδα που είχαν πάντα οι VdGG, μειώνοντας την μέση διάρκεια των κομματιών αλλά καταφέρνουν να κρατήσουν το ζουμί. Δεν έχω λιώσει τον δίσκο, και εγώ πριν λίγες εβδομάδες τον πρωτάκουσα, αλλά σίγουρα κάθε ακρόαση αποκαλύπτει και κάτι παραπάνω. Σίγουρα πιο στοχευμένο από το trisector, ασφαλώς χαρακτηρίζεται από την αισθητική κ την ταυτότητα του γκρουπ, ευθαρσώς γράφουν κομματάρες όπως το Bunsho και σε στέλνουν για βρούβες. Άσε που refrainάρησαν μία από τις πιο διάσημες ταυτότητες (και μάλλον την πιο όμορφη) των μαθηματικών.

Μια που το άκουγα πριν…έχει ένα σημείο στο Mr.Sands κοντα στο 4.00 που μου θύμισε απίστευτα ένα μέρος του Learning To Live…:roll:

Αν και ενδεχομένως μετά το reunion των VDGG, το Present παραμένει το κορυφαίο τους, από την άλλη και το Trisector και το A Grounding In Numbers παραείναι ενδιαφέροντα για να τα αγνοήσει κάποιος. Οπωσδήποτε στο ίδιο υψηλό επίπεδο και όπως πάντα κάτι τέτοιες μπάντες όλο και κάτι παραπάνω έχουν να προσφέρουν. Κομματάρες σαν το Mr. Sands ή το Highly Strung απλά επιβεβαιώνουν το στάτους τους στο prog και παραμένουν μια άκρως ενδιαφέρουσα μπάντα, ακόμα και μέσα στην πληθώρα των κυκλοφοριών του είδους.

@χόκαμ όντως φέρνει…