Veil of Maya @ 7sins 7/7/2013

Σύμφωνα με την hardtimes (αυτοί που φέρνουν και parkway drive, unearth, ryker’s κλπ κλπ οπότε ισχύει)

εβαλα λαθος ημερομηνια στο θρεντ, 10/7 ειναι

Κατ’ αρχάς ένα από τα πιο ΤΙΜΙΑ και ΦΟΒΕΡΑ λάιβ της χρονιάς ως τώρα. Οι Veil of Maya δεν δείξανε ούτε δείγμα ροκσταριλικιού με φοβερή απόδοση και ντροπή στην ελληνική μέταλ κοινότητα που δεν στηρίζει μπάντες του νέου ήχου. Ένα τέτοιο λάιβ δεν θα έπρεπε
με τίποτα να περνάει απαρατήρητο, γεγονός που με κάνει να σιχαίνομαι ακόμα περισσότερο τους τύπους που ακόμα ασχολούνται με το αν θα έρθουν οι ‘μέιντεν’ Ελλάδα. Υπάρχουν ταλαντούχα παιδιά εκεί έξω που αξίζουν το χειροκρότημά μας και είναι στα ΦΟΡΤΕ τους, όχι στη σύνταξη.

Το ένα δεν αναιρεί το άλλο φίλε entername. Επειδή κάποιος θέλει Μaiden αυτό δεν σημαίνει οτι δεν ακούει και δεν στηρίζει και άλλες μπάντες! Επίσης μακάρι πολλές απείρως νεότερες μπάντες, Ελληνικές και μη, να είχαν έστω την μισό επίπεδο απόδοσης των “συνταξιούχων” Maiden! Αυτό από μόνο του κιόλας, χωρίς να λάβουμε υπόψη άλλους παράγοντες, αποδεικνύει περίτρανα γιατί είναι ακόμα το όνομα που είναι! Οι Maiden είναι Maiden και τέλος, τι να κάνουμε τώρα, αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό επ ουδενί δεν αναιρεί την αξία άλλων καλλιτεχνών αλλά εκ των πραγμάτων δεν τους βάζει και στο ίδιο σκαλί.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk