Vermingod - Vote

Γεια σας παιδιά, δημιουργήθηκε ένα ίσως λίγο απότομο post στο offtopic section για την μπάντα μου οπότε φτιάχνω αυτό το thread για να είναι λίγο πιο επίσημο και όχι τόσο in your face όπως τα άλλα posts.

Εδώ και λίγο καιρό ψαχνόμαστε να μπούμε καθαρά επαγγελματικά στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας, κυκλοφορήσαμε ένα self financed, debut album το καλοκαίρι και έχουμε λάβει μέρος σε δύο διαγωνισμούς και θα θέλαμε, αν θέλετε και εσείς φυσικά να μας βοηθήσετε.

Πρώτα μας ακούτε, http://www.myspace.com/vermingod_official

Πιστευω πως θέλετε να ξέρετε τι κάνετε vote αν κάνετε!!! :stuck_out_tongue: Αν σας αρέσουμε ευχαριστούμε αν όχι, σας ευχαριστούμε και παλι!

Τα links είναι τα εξής.

ROCK THE NATION AWARDS
http://www.award.rockthenation.eu/votes.html

Εδώ πατάτε vote αν σας αρέσαμε (Vermingod) δίνετε ένα ενεργό email, τα στοιχεία ας είναι fake δεν απασχολεί κανένα, και για να μετρήσει η ψήφος πατάτε σε ένα link που θα έρθει απευθείας στο email σας.

WORLD ROCK BAND CONTEST
http://www.worldrockbandcontest.com/b/vermingod_official.html

Εδώ ακόμα το voting δεν έχει ξεκινήσει αλλά άν θελετε κάνετε ενα “like” από το FaceBook σας όποιος έχει.

Αυτά τα λίγα! :stuck_out_tongue: Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.

Καλή επιτυχία Jimmy! :slight_smile:

BUUUUUUUUUUMP!

Thx man!!! Πάμε Γαλλία ρε! :stuck_out_tongue:

Παιδιά ένα τελευταίο BUMPPP!!!

Αύριο Δευτέρα (6/12) είναι το τέλος του voting, ευχαριστούμε όσους ψήφισαν! Αν θέλετε κάνετε ένα τελευταίο share μήπως και γίνει κάτι παραπάνω τελευταία στιγμή… ευχαριστούμε και καλά xmas σε όλους σας!!!