Versailles, World Tour

Ok…πριν πω οτιδήποτε… Θέλω να παρακαλέσω οποιος δει το thread και ξέρει το συγκρότημα ή το μάθει τώρα, να μην αρχίσει το flaming κατά του συγκροτήματος.

Λοιπόν!!! :smiley:
VERSAILLES κάνουν world tour!

http://www.dead-orchestra.net/live.html

Eίναι σίγουρο πως θα πάω σε μία από τις πόλεις για να τους δω(κρίμα που δεν έρχονται Ελλάδα…).Φοιτητικό εισητήριο το καλοκαιράκι, μπυρίτσες, παρέα και πολύ γέλιο!

Το θέμα είναι πως κανένας φίλος μου δεν ακούει versailles και γενικά ούτε Jrock. Γι’αυτό ψάχνω για άτομα για να πάμε όλοι μαζί παρέα (κοινά μουσικά ενδιαφέροντα άρα θα έχουμε να πούμε πολλές βλακείες στο δρόμο) να τους ακούσουμε live και να περάσουμε καλά και πηγαίνοντας!

Προσωπικά σκέφτομαι για ένα από αυτά τα 2 (AN OXI KAI TA 2 :D!) :

2010.07.07 Cologne, Germany
Venue: Werkstatt (official site)

2010.07.09 Hamburg, Germany
Venue: Knust (official site)

Έως Γερμανία θα μας βγει απίστευτα φθηνά (φοιτητικό!) και εκτός αυτού είναι φιλόξενος λαός. Στην χειρότερη/καλύτερη την βγάζουμε σε κανα motel :P!

AΓΌΡΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΊΤΣΙΑ είναι δεκτά στην παρέα φυσικά! Στείλτε μου pm ή κάντε post εδώ αν ψήνεστε! (αφήστε ένα τηλέφωνο αν στείλετε pm)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ KAI ΠAΛI!
laters guys!
-=Konstantinos=-

P.S. ANTE NΑ ΔOUME TΟN HIZAKI APO KONTA N ΣOΛAΡEI!!!

Θα σε παρακαλούσα να διαβάσεις τους κανόνες του forum.
Τα greeklish απαγορεύονται.
Ευχαριστώ.

Οκ…Συγγνώμη!θα το κάνω edit και θα το γράψω στα ελληνικά!ευχαριστώ για την παρατήρηση!

για μια στιγμη νομιζα οτι θα εγραφες ελλαδα και επαθα κοκομπλοκο…
απο περιεργεια και μονο θα τους εβλεπα… κατα τα αλλα αδιαφοροι!!:p:p

μου αρέσει που είπα και για το flaming… Κοίτα, θα σου πω αυτό που λέω σε όλους… Δεν με νοιάζει τι και πώς ντύνονται,εγώ την μουσική τους ακούω. Όσο για τους γιαπωνέζικους στοίχους,αν είσαι πρόθυμος να ακούσεις κάτι διαφορετικό τότε θα τους δεχθείς… Τέλοσπαντων δεν κάνω επίθεση σε κανέναν,απλά τα λέω και αυτά πριν γίνει κανα περίεργο post! (και ναι όλα τα μέλη τους είναι άντρες…)

bump!