Video media players

Δεν βρήκα σχετικό topic και ανοίγω νέο

Τελευταία έχω ένα μικρό πρόβλημα με μερικά video αρχεία mkv (το κάνει σε ελάχιστα βασικά και δεν έχω καταλάβει την διαφορά από τα υπόλοιπα mkv που παίζουν κανονικά) που παίζει μόνο ήχος και όχι εικόνα και το κάνει σε όλα τα player που χρησιμοποιώ (kmp/vlc/bs αλλά και wmp που το προσπάθησα) ενώ δυστυχώς το μοναδικό player που έπαιζε αυτά τα αρχεία (potplayer) για κάποιο λόγο κρασάρει κάθε φορά που πάω να βάλω υπότιτλους.

Any ideas?

Εχεις κανει update σε codecs? Το KMP παιζει τα παντα σε μενα, αλλα εχει τυχει να κατεβασω mp4 απο torrentz που ηθελαν δικο τους υποπτο update σε codecs, κι ετσι πλεον κατεβαζω μονο τα mkv που εμπιστευομαι, απο συγκεκριμενες ομαδες που τα φτιαχνουν για τις σειρες που βλεπω, και δεν εχω κανενα προβλημα.

Όλα είναι updated αλλά το πρόβλημα παραμένει. Με ένα search που έκανα βρήκα και άλλους με παρόμοιο πρόβλημα αλλά οι λύσεις που πρότειναν δεν λειτούργησαν για κάποιο λόγο (μια μικρή αλλαγή στις ρυθμίσεις των players). Το κάνει σε ελάχιστα mkv αρχεία τα οποία παίζουν κανονικά στο potplayer αλλά αυτή η μαλακία σε εμένα κρασάρει πολύ εύκολα (γενικά όχι μόνο στα συγκεκριμένα αρχεία). Άρα δεν πρέπει να φταίει το αρχείο. Δεν έχω βρει το συσχετισμό, για ποιο λόγο παίζει τα περισσότερα mkv και απλά αρνείται να παίξει κάποια άλλα.