Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

π.χ. να είναι στην κρίση του καθενός αν μπορεί να βιάσει την κουκλάρα που μόλις πέρασε; Ή μήπως να μπορεί κάποιος μπρατσαράς να αποφασίζει πως θα τρώει το φαγητό κάποιου geek γιατί βαριέται να δουλέψει; Πώς ακριβώς το φαντάζεσαι και τι πιστεύεις θα έπρεπε να γίνει από αυτή τη στιγμή και μετά; Ποια είναι η ιδανική αλλαγή για σένα;

Είναι προφανές ότι σε ένα αστικό πολίτευμα το οποίο βασίζεται στη μεγιστοποίηση του ατομικού οφέλους χρειάζονται κατασταλτικοί μηχανισμοί ώστε να μην συμβαίνουν τα παραδείγματα που ανέφερε ο karvou.

Είσαι σίγουρος πως υπάρχει κάποιο πολίτευμα που δε θα συμβαίνουν αυτά τα θέματα και δε θα χρειάζονται κατασταλτικοί μηχανισμοί; Πιστεύεις πως θα υπάρξει πολίτευμα που θα καταφέρει με ποσοστό απόλυτης επιτυχίας 100%, να κάνει όλους τους πολίτες ικανούς να ελέγξουν τις αρχέγονες ορμές τους και να αναπτύξει στο κάθε άτομο τους αντίστοιχους φραγμούς;

  1. Δεν είμαι σίγουρος για τίποτα.
  2. Αυτό για τις “αρχέγονες ορμές” σηκώνει αρκετή συζήτηση.

Δε νομιζω… Ολοι ξερουμε τι κουμασια ειμαστε σαν ειδος.

  1. Πιθανόν και να υπάρξει κάποια μέρα. Δε μπορώ να διαφωνήσω κι ας είμαι τέρμα απαισιόδοξος για κάτι τέτοιο
  2. Ισχύει πως είναι τεράστια συζήτηση και δεν είμαι και ο κατάλληλος για να προσφέρω αξιόπιστα στοιχεία που θα στηρίξουν τα πιστεύω μου, οπότε δεν επιμένω

Άσε που έχει και μπάλα σε λίγες ώρες…

Τι κουμάσια είμαστε σαν είδος;

σιγά μωρέ. 30 λεπτά αγώνας. Θα έχουμε κάνει το 2-0 νωρίς και δε θα έχει ενδιαφέρον :stuck_out_tongue:

είναι ωραία συζήτηση. Δε την κάνουμε τόπικ;

Αμέ.

The message is short, μπλα μπλα.

αναλαμβάνω και πάω για το ματς του Ολυμπιακού. Τα τελευταία 3-4 ποστς θα τα διαγράψω αργότερα αν είναι

Ο Θοδωρής Ηλιόπουλος συνελλήφθη στις 18 Δεκέμβρη 2008 στην οδό Ακαδημίας στην Αθήνα μετά από τυφλή επιχείρηση των ΜΑΤ , οπως επιβεβαιώνουν με τις καταθέσεις μάρτυρες και δημοσιογράφοι.

Από τις 22 Δεκεμβρίου βρίσκεται προφυλακισμένος στις Δικαστικές Φυλακές Κορυδαλλού κατηγορούμενος για 3 κακουργήματα και 2 πλημμελήματα.

Οι κατηγορίες στηρίζονται αποκλειστικά στις μαρτυρίες δύο αστυνομικών των ΜΑΤ. Ο Θοδωρής από την πρώτη στιγμή έχει αρνηθεί τις κατηγορίες και φωνάζει για την αθωότητά του μέσω επιστολών και συνεντεύξεων του στα ΜΜΕ.

Οι αιτήσεις του για άρση της προσωρινής του κράτησης απορρίπτονται σκανδαλωδώς με αποκορύφωμα την 8η Ιουλίου όπου το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών αποφάσισε με βούλευμα τη συνέχιση της κράτησης του ακόμη 6 μήνες στην φυλακή προσθέτοντας αυθαιρέτως στο κατηγορητήριο κι άλλα επιβαριντικά στοιχεία. Είναι το μόνο βούλευμα που αποφάσισε εξακολούθηση της κράτησης για μια τέτοια υπόθεση, όταν όλοι οι υπόλοιποι προφυλακισμένοι από τα γεγονότα του Δεκέμβρη, με ίδιες ή και άλλες κατηγορίες , έχουν όλοι αποφυλακιστεί.

Έπειτα από την απόρριψη κάθε νομικής διαδικασίας για τη άρση της προφυλάκισης του ξεκίνησε απεργία πείνας την Παρασκευή 10 Ιουλίου στην φυλακή ,

«Κατεβαίνω σε απεργία πείνας. Είναι το μόνο μέσο που μου έμεινε σαν κρατούμενος για να φωνάξω την αλήθεια και να καταγγείλω την τεράστια αδικία. Να καταγγείλω το μίσος και την εμπάθεια των μηχανισμών του «ποινικού νόμου». Να καταγγείλω την αυθαιρεσία και τη βία μιας τυφλής «δικαιοσύνης» και των ακόμη περισσότερο «τυφλών» υπαλλήλων της.».

Θοδωρής Ηλιόπουλος

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

Ροκ βάζε και πηγή ρε αν μπορείς

ναι , ξεχαστηκα

http://athens.indymedia.org

εδω, στην κεντρικη σελιδα μπορειτε να διαβασετε τα παντα σχετικα με την περιπτωση του Ηλιοπουλου.

αλλα και οσοι ειναι καχυποπτοι με το indymedia να πω οτι γενικα εχει γινει ψιλοντορος…ακομα και ο Κοροβεσης του Συριζα εχει στειλει επιστολη ζητωντας την απελευθερωση του.
αυτο γι αυτους που ειναι δυσπιστοι σχετικα με αυτα που λεει το indymedia

Σε απεργία πείνας βρίσκονται από εχθές 150 παιδιά, πολλά από τα οποία είναι μικρότερα των 14 ετών και βρίσκονται στην ουσία φυλακισμένα στο κέντρο κράτησης μεταναστών της Παγανής Λέσβου υπό απάνθρωπες συνθήκες.
apo tvxs.gr

Συνέντευξη του Θ.Ηλιόπουλου. Για να βγάλουν κάποιοι συμπεράσματα για το ήθος του συγκεκριμένου.

Ανακοίνωση του τομέα δικαιοσύνης του πασοκ που ζητά την αποφυλάκιση του θοδωρή.

Ανακοίνωση της ΑΔΕΔΥ

Για τις 24/8 έχει καλεστεί πανελλαδική ημέρα δράσης. Σχετικά στο indymedia και το facebook.
Στο indymedia υπάρχει ιατρική γνωμάτευση για την κατάσταση της υγείας του. Λόγω απουσίας ονόματος ιατρού δεν δίνω link. Υπάρχει όμως και παλιότερη γνωμάτευση με υπογραφή 2 ιατρών. Να υπενθυμίσω ότι μετά την καθυστερημένη εισαγωγή του στο νοσοκομείο των φυλακών ο Θοδωρής βρίσκεται ακόμη εκεί.

Συγκινητικός… Όλοι στην πορεία την Δευτέρα…

την δευτερα 24 βασικα εχει συναυλια στα Προπυλαια ωρα 8…

ειναι πανελλαδικη μερα δρασης και εχει σε αρκετες πολεις εκδηλωσεις…

σημερα εγινε αιτηση αποφυλακισης

Kάνα link για την συναυλία στα Προπύλαια; Γιατί το indymedia δεν γράφει τίποτα…

http://alfa3.squat.gr/