Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ο,τι και να ταν στ @@ μας…

Οι ζητάδες το αξιζουν να γίνονται και λίγο ρόμπα γιατί οι περισσότεροι τομ παίζουν μεγάλοι μάγκες που καβαλάνε μηχανή και φοράνε γυαλιά ηλίου…

Και προσπαθούνε να ρίξουνε Σουηδέζες στην Ερμού [πραγματικό περιστατικό].

Ε ρε κάτι καραγκιόζηδες.

αχαχαχα…Α ρε αθάνατη ελληνική αστυνομία…Το πρόβλημα είναι ότι εμείς δεν είμαστε

Άλλοι μοιράζουν τρόφιμα στον κόσμο και άλλοι ξύλο. Για το κράτος αλήτες φυσικά είναι οι πρώτοι…
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=988570

Ναι οσοι ειναι απο κει εχει πορειες σημερα κια αυριο. Σημερα απο Ιατρικη στις 6!

Νέο πυρ από αστυνομικό

Και άλλο παρατράγουδο με όπλο αστυνομικού! Νεαρός αστυφύλακας, που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ), πυροβόλησε στον αέρα επειδή του έσπασαν τον αριστερό καθρέφτη του αυτοκινήτου του, σε μικροσύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο, στη λεωφόρο Κηφισίας.

Το νέο περιστατικό εκτυλίχθηκε στις 2.10 τα ξημερώματα της Τρίτης, στο ύψος του ξενοδοχείου «President», στους Αμπελόκηπους. Λίγα λεπτά νωρίτερα το αυτοκίνητο του 21χρονου αστυφύλακα είχε συγκρουστεί με άλλο Ι.Χ., με αποτέλεσμα από τη σύγκρουση να σπάσει ο αριστερός καθρέφτης.

Ακολούθησε διαπληκτισμός και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του 21χρονου αστυφύλακα, ο οδηγός και οι δύο επιβάτες, που επέβαιναν στο άλλο αυτοκίνητο, «κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του με σκοπό να του επιτεθούν. Τότε εκείνος έβγαλε το υπηρεσιακό του πιστόλι και πυροβόλησε μια φορά στον αέρα για εκφοβισμό».

Αυτά ισχυρίζεται ο αστυφύλακας, που συνελήφθη και κατηγορείται για «παράβαση του νόμου περί όπλων» και οποίος δεν βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας όταν τα βρήκε «σκούρα» και πυροβόλησε. Μαρτυρία από την άλλη πλευρά δεν υπάρχει, καθώς μετά τον πυροβολισμό οι τρεις επιβάτες του άλλου Ι.Χ. μπήκαν στο αυτοκίνητο και έφυγαν. Οι αστυνομικοί, που ερευνούν την υπόθεση, αναζητούν τους επιβάτες του άλλου Ι.Χ. από τα στοιχεία της πινακίδας που είχε συγκρατήσει ο 21χρονος.

Οπως προέκυψε από την έρευνα, το άλλο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στη σύγκρουση έχει αγοραστεί με leasing και γίνεται προσπάθεια εντοπισμού του αγοραστή.

Από Ελευθεροτυπία

Οι άνθρωποι πλέον είναι επικίνδυνοι. Ξηλώστε τους, αφοπλίστε τους, κάντε κατι.

Αφού κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
Τι να κάνει?

Άσε που μάλλον ήταν αναρχικοί.
Στο κεφάλι κατευθείαν έπρεπε να ρίξει.

Καταδικάζουμε τη βία από όπου και αν προέρχεται.:stuck_out_tongue:

Ναι, αλλά να του δοθεί το credit πως αυτός παραδέχτηκε και είπε ό,τι έγινε, ενώ θα μπορούσε να κάνει την πάπια. Δεν είναι πως πήγαν άλλοι και τον κατηγόρησαν, αλλά μόνος του είπε τι έγινε. Δε μου αρέσει που σώνει και καλά, πρέπει όλοι οι αστυνομικοί να μπουν σε ένα μεγάλο τσουβάλι και σε ό,τι γίνεται να τους κράζουμε όλους και τυφλά…

Ναι να του ανοίξουμε και λογαριασμό στην τράπεζα να βάλουμε κανά λεφτό για να πάει σε ψυχολόγο. ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, εκτός αν απειλείται άμεσα Η ΖΩΗ ΣΟΥ. τόσο απλό. Ας το βάλουν σε όλα τα αστυνομικά τμήματα με τεράστια κόκκινα γράμματα , ας τους το λένε κάθε μέρα, ας βρουν ένα τρόπο τέλος πάντων να κόψουν τις μαλακίες.

ναι, μόνο που αυτό λέει… Πως πίστεψε πως απειλήθηκε η ζωή του. :roll:

Και είναι και ο μόνος μάρτυρας του περιστατικού :roll:

Eχει σχεση με ρατσισμο, με βια, με την αδιαφορια της αστυνομιας, με τον συνδικαλισμο, με την εργοδοσια. Αναφερομαι στη δολοφονικη επιθεση με βιτριολι εναντιον της συνδικαλιστριας καθαριστριας Κωνσταντινας Κουνεβα. Η οποια στην εντατικη πια του Ευαγγελισμου κινδυνευει να χασει οραση κ ομιλια, αν δεν τα εχει ηδη χασει.

Οποιος εχει 20 λεπτα ελευθερα απο το χρονο του ας κανει τον κοπο να παρακολουθησει το παρακατω βιντεο του Αλεξη Παπαχελα με θεμα την Κωνσταντινα. Ειναι ανατριχιαστικο.

http://www.skai.gr/master_avod.php?id=110287&cid=61569&bc=61569&lsc=1

Εγω ενα πραγμα εχω να πω. Θα γυρισει ο τροχος, θα γαμησει κ ο φτωχος. Κ αφου το κρατος χρονια τωρα, συντεταγμενα, δεν αντιδρα σε παρομοια φαινομενα, αλλα τα υποστηριζει κ απο πανω (στελεχος του ΠΑΣΟΚ ο εργοδοτης της Κωνσταντινας), θα ερθει η στιγμη που τα θυματα θα γινουν θυτες και το βιτριολι θα γυρισει στα προσωπα των εργοδοτων-“δουλοκτητων”.

δευτερευοντως ας τσεκαρετε κ το δευτερο κομματι της ερευνας με συντονιστη τον Τελογλου, οσον αφορα γενικοτερα με τα συγχρονα φαινομενα δουλεμποριας : http://www.skai.gr/master_avod.php?id=110288&cid=61569&bc=61569&lsc=1

Οκ λοιπόν, όποτε φοβάται ο κάθε αστυνομικός ας βγάζει όπλο να πυροβολεί στον αέρα.Και αν τυχαίνει ποτέ να εξοστρακίζεται καμιά σφαίρα, τι να κάνουμε φοβήθηκε ο άνθρωπος. Βασικά το θέμα που αναφέρει ο Isis, της Κούνεβα δηλαδή, είναι πολύ πιο σημαντικό από αυτό που συζητάμε τώρα άρα…

Ό,τι να 'ναι απάντηση. Τέσπα. Από ότι φαίνεται, πλέον είναι in να μη δίνουμε στους αστυνομικούς το κριτήριο της αθωότητας. Ακολουθώ το ρεύμα και υποστηρίζω πλέον “φυλακή και βασανιστήρια για όλους τους μπάτσους, γιατί καμιά φορά εξοστρακίζεται καμιά σφαίρα και για αυτό δεν έπρεπε καν να δεχθούν το υπηρεσιακό όπλο”.

Πάμε τώρα στο θέμα της Κούνεβα, που δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί εδώ κι όχι στις πολιτικές εξελίξεις, αλλά επιφυλάσσομαι για όταν γυρίσω σπίτι και δω το βιντεάκι. Κάποιος λόγος θα υπάρχει…

Η ιστορία της Κωνσταντίνας Κούνεβα είναι όντως πολύ πιο σημαντική από όλα αυτά περί μπάτσων. Και το γεγονός ότι δεν έχει πάρει καθόλου, μα καθόλου έκταση από τα ΜΜΕ είναι η απόδειξη πως στο πρόσωπο της Βουλγάρας οι εξουσιαστές νιώθουν φόβο. Νιώθουν φόβο για το ότι αυτή η γυναίκα θα εξελιχθεί σε σύμβολο αντίστασης. Η συμπεριφορά της τόσο πριν όσο και μετά την επίθεση θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλη την εργατική τάξη. Και γι’ αυτό την φοβούνται.

εχει εμμεσεη σχεση με τον τιτλο βασικα. Υπο την εννοια οτι συμφωνα με την ερευνα η αστυνομια, εδειξε μια υποπτη αδιαφορια για το συμβαν.

karvou καταλαβαινω τι θες να πεις και συμφωνω, αν δεν ξερουμε ακριβως τι εγινε δεν μπορουμε να βγαζουμε συμπερασματα επειδη ο αλλος ειναι απλα μπατσος. Αν απειλειται η ζωη καποιου σαφως και μπορει να πυροβολησει για εκφοβισμο αν οπλοφορει. Αλλα ρε γαμωτο γιατι ποτε σ’αυτες τις περιπτωσεις δεν βγαινει νοημα? Δηλαδη απειλησαν τη ζωη του επειδη τρακαραν και του σπασαν τον καθρεφτη? και αντε αυτο παει στο διαολο, μπορουσε να δειξει αστυνομικη ταυτοτητα, ειχε και τις πινακιδες τους. Δεν ακουγεται λιγο απιθανο να αναγκαστηκε να βγαλει οπλο?

Εγω γιατι πιστευω οτι αυτο ειναι αποτελεσμα της νοοτροπιας που εχουν? θα βριστηκαν λογικα λογω του τρακαρισματος και αυτος θα ξεχασε πως εκεινη τι στιγμη δεν ειναι μπατσος αλλα πολιτης και θα σκεφτηκε
“εμενα βριζεις ρε μουνι? ξερεις ποιος ειμαι γω? θα σε γαμησω!!”

Και εγω υποθετω βεβαια αλλα και να μην εγινε ετσι, αυτη η νοοτροπια υπαρχει και δημιουργει πολλα προβληματα.

Στο βιντεο παντως, προς το τελος, λεει πως ο ενας απο τους 2 στην επιθεση κατα της Κουνεβα φορουσε χειμωνιατικη αστυνομικη στολη, αν και μου φαινεται περιεργο.

μερικες στολες σεκιουριταδων ομοιαζουν με τις αστυνομικες.

Vangelis, δυστυχώς έχω δει και μάθει τα απίστευτα για τους Έλληνες οδηγούς. Έχω δει άνθρωπο μέσα στα αίματα, που τον χτύπησαν με μαχαίρι στο κεφάλι, γιατί διαπληκτίστηκε με άλλο οδηγό για ένα STOP και έχω μάθει και για κόσμο που παρατρίχα να χάσει τη ζωή του από παρόμοια περιστατικά. Δυστυχώς, όσο παράλογο κι αν ακούγεται, δεν είναι απίθανο αυτή η κατάσταση να ξέφυγε για ένα σπασμένο καθρέπτη. Και το ότι ο ίδιος ο αστυνομικός είναι που έφερε την ιστορία στην επιφάνεια είναι για μένα τουλάχιστον ένα ισχυρό στοιχείο, για να μη του φορτώσω εκ προοιμίου το φταίξιμο και αρχίσω να κράζω τυφλά αστυνομικούς και τα πάντα.

Τέσπα. Βαριέμαι και εγώ να ασχοληθώ άλλο με το θέμα.