Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

οκ εχεις δικιο και αυτη η περιπτωση ειναι πιθανη. δεν ξερουμε τι εγινε δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα.

Το θέμα είναι ότι δεν κράζει κανείς εδώ γενικά και αόριστα τους μπάτσους. Γράφουμε πολύ συγκεκριμένα και ειδικά ότι δεν γίνεται να τραβάνε όπλο οι μπάτσοι για ψύλλου πήδημα. Η διαφορά μας είναι ότι εσύ karvou πιστεύεις ότι όλο και κάποιο λόγο θα είχε , ενώ εγώ όχι. Και το πιστεύω αυτό γιατί δεν υπάρχει παιδεία στον κλαδο των αστυνομικών τέτοια που να τους αποτρέψει σε στιγμές πίεσης να αντιδράσουν ακραία. Ξέρω διαφωνείς :stuck_out_tongue:

Το θέμα της Κούνεβα είναι τεράστιο και χαίρομαι που έστω και καθυστερημένα αρχίζει και προβάλλεται κάπως από τα μίντια. Στο ΠΑΣΟΚ αλήθεια σχολίασε κανείς την εμπλοκή του πασόκου στην ΟΙΚΟΜΕΤ? έγινε κάποια σχετική ερώτηση?? Σοσιαλιστές του κώλου…

H εκπομπη του Τσιμα για την Κωνσταντινα Κουνεβα, με δηλωσεις αυτοπτων μαρτυρων.

1o μερος

μερος 2ο

μερος 3ο

μερος 4ο

μερος 5ο

εντιτ: το πιο σοκαριστικο απ’ολα δεν ειναι οτι την ελουσαν μονο με βιτριολι, αλλα την αναγκασαν να το πιει κιολας. Θα εγραφα κατι για αφεντικα κ κρεμαλες τωρα αλλα τελοσπαντων.

Γραφτο ρε…

Για να δούμε…
Χθες, 13/2 κατά τις 9 παρά το βράδυ, κάποιοι λεβέντες μπούκαραν στο Multirama στην Στουρνάρη που ήταν έτοιμο να κλείσει και το ξαλάφρωσαν από laptops κλπ. και το έβαλαν στα πόδια ανεβαίνοντας προς την πλατεία στρίβοντας στην Σουλτάνη.
Σήμερα Σάββατο 14, το Multirama δεν λειτουργεί “λόγω ληστείας” όπως αναγράφεται έξω από το μαγαζί.
Μία δυό φορές να γίνει ακόμα αυτό, θα κλείσει το μαγαζί και κάποιοι άνθρωποι θα χάσουν τη δουλειά τους σε αυτές τις καλές εποχές που είμαστε.
Δεν ρωτάω “πού είναι η αστυνομία”, αλλά αν ήταν κάπου εκεί και τους τσάκωνε δεν θα έπρεπε να τους κοπανήσει με τα laptops για να αφομοιώσουν καλύτερα την τεχνολογία τα παιδάκια?

Όχι, θα έπρεπε να τον συλλάβει και να τον οδηγήσει στη Δικαιοσύνη γιατί αυτό που έκανε ο τύπος είναι αξιόποινο, και γιατί αυτή είναι η δουλειά του αστυνομικού. Δεν διορίστηκε σε αυτή τη θέση για να κοπανάει λαπτοπ σε κεφάλια.

Αυτο τωρα που κολλαει… Χθες απεναντι απο το σπιτι μου κλεψαν ενα καταστημα. Εκει τι επρεπε να γινει???

Οσο για το θεμα Κουνεβα κτλ. το μονο που ταιριαζει ειναι δυο λεξεις ΜΙΣΟΣ ΤΑΞΙΚΟ!

+1. αυτονοητα πραγματα

Για τραβα κατα Εκαλη, Διονυσο μερια…Εκει θα δεις κατι ταπεινα σπιτακια, με σεκιουριταδες, καμερες, μοβορικα σκυλια κλπ. Ξες μωρε αυτοι που εχουν καταληστεψει την χωρα. Α, ομως αυτοι ειναι ευεργετες και αξιεπαινοι επιχειρηματιες. Κ συγκρινε τους μου με αυτους που εκλεψαν λαπτοπακια.
Μωρε να μας δω ολους μας, αν μας προσεφεραν κλεμμενο λαπτοπ των 2000 ευρω στα 200, να δω τι θα καναμε.

To Κοράνι μου αρέσει σε αυτές τις περιπτώσεις.

Μετοχος στη Multirama εισαι???

Μην ανησυχεις τι Κορανι, τι Βιβλος τα ιδια λενε…

Λες?
???

Ξερω γω…

Μην μπλεκετε τις θρησκειες στα πολιτικα θεματα ρε

Συμφωνώ με ifrit.

+10000000000000000000

Kλεφτης και ο ενας, κλεφτης και ο αλλος ειτε λιγοτερο ειτε περισσοτερο… το οτι υπαρχουν φαυλοι επιχειρηματιες νομιμοποιει εμενα/εσενα/τον αλλον να παμε να κλεψουμε ενα laptop? Αμα ειναι ετσι να πεταχτω στο Πλαισιο της γειτονιας πριν κλεισει να “τσιμπησω” ενα:lol:

Σωστος ο ifrit περι αστυνομιας

Και δεν πεταγεσαι???
Ωραια ισοπεδωση, κλεφτης κι ο ενας κλεφτης κι ο αλλος… Και δυστυχως απο το “νομο και την ταξη” μονο ο κλεφτης των καθε “λαπτοπ” μπαινει μεσα, ο αλλος ειναι νομιμος:wink:

Kαμια κλοπη δε νομιμοποιειται. Ομως υπαρχουν διαφορες. Αλλο να παω να κλεψω εγω μια τσικουλατα απτο περιπτερο πχ και αλλο να κλεψω την συνταξη μιας γριας. Ακομα χειροτερα (εντιτ : καλα νακλεψω ενα λαπτοπ χειροτερο δεν ειναι απτο να κλεψω της συνταξης της προαναφερθεισας γιαγιακας :p) να κλεψω ενα λαπτοπ. Μα χειροτερο ολων να κλεβω την χωρα μου, αρα τους πολιτες μου (σε συνδιασμο με αλλες παραβασεις - περιβαλλον πχ, αποπειρες αυτοκτονιας στυλ Κουνεβα) και μαλιστα να θεωρουμε κ επιχειρηματιας-σημαινον προσωπο - ευεργετης. Αν κλεψω την τσικουλατα λοιπον εμενα θε με πουν κλεφτρονι. Αμα κλεψω ποσα ισα με το ΑΕΠ μια φτωχης χωρας θα με πουν εφοπλιστη - στηριγμα της οικονομιας ξερω γω.

Κ γω ρωταω ξανα και συγκεκριμενα οποιος θελει να απαντησει. Αν ενας του προσφερει ενα κλεμμενο λαπτοπ των 2000 ευρω στην τιμη των 200 τι θα κανει??