Σε αυτό το τόπικ εγώ θα ήθελα να αναφέρουμε και να συζητάμε τις περιπτώσεις αστυνομικής βίας και ρατσισμού. Αφού θες να το συζητήσουμε βέβαια , εγώ θα πρότεινα στους αστυνομικούς να κοιτάξουν να κάνουν κάτι για τους κοινούς εγκληματίες( σαν και αυτόν που δολοφόνησε εν ψυχρώ τον αστυνομικό) και να αφήσουν τους τραμπουκισμούς φοιτητών και πολιτών. Αντί να δέρνουν μετανάστες και απλούς πολίτες σε διαδηλώσεις ας κάνουν την δουλειά τους. Και όταν το κάνουν αυτό όπως πρέπει, θα έχουν και την κοινωνική συμπάθεια και θα μειωθεί και η εγκληματικότητα. Φυσικά η εγκληματικότητα δεν εξαρτάται μόνο από την αστυνομία , γιατί τροφοδοτείται από κοινωνικούς παράγοντες που δεν ελέγχει η αστυνομία. Αλλά αυτό δεν αναιρεί την ανικανότητα της να κάνει την δουλεια της σωστά. Σήμερα η ελληνική αστυνομία είναι ένα συνοθύλευμα ανθρώπων χωρίς παιδεία, χωρίς ικανότητες αλλά και ανθρώπων που ενώ είναι ικανοί χάνονται στην ανυπαρξία πολιτικής ηγεσίας και στην ανυπαρξία της σωστής εκπαίδευσης .
άλλαξα τον τίτλο, αλλά από ότι βλέπω δε θα συμφωνήσουν όλοι. Συζητήστε λίγο εδώ μέσα, πως να κάνω το τίτλο (μένει κι ως έχει) και μετά διαγράφω το διάλογο και αλλάζω το τίτλο αναλόγως.
Επιστρέφω σε μισή ώρα
Εντιτ: Προτείνω το “Ελληνική Αστυνομία. Χορινό ή Vegetarian;”
Καλό είναι να συζητάμε τα πάντα για την αστυνομία εδώ μέσα [θετικά και αρνητικά].
+1 Τι ομορφο και σωστο ποστ!
Συμφωνώ. Η συζήτηση έχει βγει οφ-τόπικ εδώ και μήνες έτσι κι αλλιώς, οπότε καλό είναι να κρατήσουμε αυτό το γενικό τίτλο, και να συζητάμε επί παντός σχετικά με την “Επίσημη Αγαπημένη” μας:p
Αρχικά στο τόπικ αυτό καταγράφαμε περιπτώσεις ρατσισμού και αστυνομικής καφρίλας. Μετά έγινε η δολοφονία του Αλέξη και αρχίσαμε να συζητάμε πιο εκτενώς αλλά πάντα το πλαίσιο νομίζω πως είναι το αρχικό. Ακόμα και αν συζητάμε τα εσωτερικά προβλήματα της αστυνομίας , το κάνουμε για να αναλύσουμε καλύτερα την αστυνομική καφρίλα και μόνο. Εμένα προσωπικά δεν με ενδαφέρει να συζητάω στο παρόν τόπικ για την αστυνομία γενικά και αόριστα. ¶ρα προτιμώ τον αρχικό τίτλο. Τέλος αν κάποιος θέλει να συζητήσει την βία που δέχονται οι αστυνομικοί ας ανοίξει ένα νέο τόπικ και ας το κάνει. Φυσικά αυτή είναι απλά η γνώμη μου για το τόπικ και τίποτα παραπάνω…
Ρε ζούγκλα, η βία που δέχονται οι αστυνομικοί <<<< βία που ασκούν οι αστυνομικοί, επομένως ον τόπικ είμαστε:p
Παιδιά δεν υπάρχει θέμα να τσακωνόμαστε.
Έτσι κι αλλιώς είτε συζητάς για Ελληνική Αστυνομία είτε για ρατσισμό/αστυνομική βία είναι το ένα και το αυτό. Υπάρχουν ελάχιστα νέα που να αφορά την αστυνομία και να μην εμπεριέχουν αστυνομική βία.
Αλλά στο πλαίσιο της political correctness ας αλλάξουμε τον προκλητικό και αποκλίνοντα τίτλο σε κάτι εντελώς ουδέτερο.
Eιναι προφανες οτι εκει εστιαζεται η αλλαγη του τοπικ. Δλδ τι να πουμε γενικα κ αοριστα για την αστυνομια??? Ποτε πηγαμε να βγαλουμε ταυτοτητα??? Ελεος
και επαναλαμβάνω γιατί ο καθένας λέει τα δικά του εδώ μέσα…
OK.
Αρχίζω.
Πρόταση νο. 1:
Το πιο ωραίο φρούτο είναι το πεπόνι
Μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι
Προταση νο. 2:
Δεν αντέχω άλλο οξυγόνο
Δακρυγόνο, δακρυγοοοόνο
Πρόταση νο. 3:
Οι ζαρντινιέρες τραγουδάνε ακόμα
Edit: Φακ, δεν πρόλαβα!
αργήσατε… η μισή ώρα πέρασε, συλλογική απόφαση δεν πάρθηκε, οπότε μπήκε η δικιά (μη) έμπνευση στο τίτλο.
Πλέον κάτι λίγα για την ΕΛ.ΑΣ. θα τα λέμε, εδώ για να μην ανοίγουν νέα τόπικ και να είναι όλα “μαζεμένα”. (έτσι κι αλλιώς πόσα καλά μπορεί να βρει κάποιος; Άντε 2-3 το χρόνο)
Τι είναι το “(βιντε” ?
Kαι ο ρατσισμος δεν κολλαει, αφου δεν τις τρωνε μονο μεταναστες:dunno:
Αντε ρε παιδια πολυ ασχοληθηκαμε για ενα χαζο θεματακι (χαζο εννοω το πως θα ονομαστει το τοπικ).
δε δέχεται το (βίντεο-σοκ) στο τίτλο. Δεν ξέρω γιατί. Θα το ψάξω (εγώ ή κούρου) με την πρώτη ευκαιρία.
Δεν πιστεύω να θεωρηθεί και η απουσία του (βιντε ως politically correctness … :roll:
Εθεάθη ο Κούγιας σε καφετέρια των Βριλησσίων. Λογικά θα πήγε για να μαζέψει στοιχεία για τις ενέργειες του Αλέξη στον αγώνα πόλο που έγινε λίγα μέτρα πιο κάτω απ’ την καφετέρια. Ποιός ξέρει τι μαλακίες ετοιμάζεται να πει!
συμφωνώ με zouglau,διάβολε,δεν πέρασε ο πυρετός:(
Eμενα παντως οταν με ειχα πιασει οι ματατζιδες και μετα με βαλανε στο περιπολικο ακουγανε Metallica
Το αστειο ηταν οτι μολις μπηκα ηταν ο στιχος " Obey your maaaster " ελεος
thx Να ευχαριστήσω τον Κάρβου που με τσίγκλησε με το ποστ του και τους αστυνομικούς που μας δίνουν αφορμές καθημερινά να τους σχολιάζουμε:p
Το θρεντ δημιουργήθηκε,υπάρχει και έχει τόσες σελίδες,για την αστυνομική βία και το ρατσισμό.Τα 2-3 θετικά περιστατικά της ΕΛ.ΑΣ. στη δεκαετία,ας φιλοξενούνται εδώ,αλλά μοιάζει πιο πολύ ως υπεράσπισή της.Στην τελική είναι αυτονόητο να δρα θετικά η αστυνομία.
Δυστυχώς χάθηκε ένας άνθρωπος για λεφτά των golden boyz