Ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να δρα ούτε θετικά ούτε αρνητικά
Είναι να υπερασπίζει τις δομές του αστικού πολιτεύματος.
Πάω για απ δε χάμερς τώρα! ΕΡΕΜΠ ΑΛΤΟΡ!
Ο ρόλος της αστυνομίας δεν είναι να δρα ούτε θετικά ούτε αρνητικά
Είναι να υπερασπίζει τις δομές του αστικού πολιτεύματος.
Πάω για απ δε χάμερς τώρα! ΕΡΕΜΠ ΑΛΤΟΡ!
Όντως ρε πούστη μου. τζάμπα έφυγε ο άνθρωπος. Όταν διάβασα το γεγονός μου ήρθε αυτόματα στο μυαλό ο στίχος του Σιδηρόπουλου " …και όταν αναρωτήθηκε για ποιον και το γιατί…στα @@ μου ψιθύρισε και γέμισε τις τσάντες, ΑΝΤΕ και καλή τύχη μάγκες"
για φαντασου να ακουγοταν ο στιχος “fuck you i wont do what you told me…”
κοίτα, το τόπικ έχει 2,500 ποστς. Τα 30 που θα λένε κάτι θετικό, θα φιλοξενούνται εδώ. Χαίρομαι που το λύσαμε το θέμα αναίμακτα
Πάω τώρα να ψάξω άρθρα για αστυνομικούς που σκότωσν συμμορίες μαφιόζων μόνοι τους, φωνάζοντας “έχω σφαίρες, έχω σφαίρες”
Aπο Πελοποννησο:
Ελευθερος με τον περιοριστικο ορο απαγορευσης εξοδου απο τη χωρα και χωρις εγγυηση αφεθηκε ο οδηγος της ναλικας που κατηγορειται οτι παρεσυρε εναν Αφγανο στην Ηρωων Πολυτεχνειου.Η αποφαση ανακριτη και εισαγγελεα να αφησουν ελευθερο τον οδηγο,παρα το γεγονος οτι αντιμετωπιζει την κατηγορια της αποπειρας ανθρωποκτονιας,εγινε δεκτη με χειροκροτηματα απο κατοικους της οδους Ευρωτα,που ειχαν σπευσει στο δικαστικο μεγαρο για να του συμπαρασταθουν.
Ψοφηστε να κανουμε γλεντια ρε μαλακες φιλησυχοι πολιτες.
Δεν θα μπορούσα να τα πω καλύτερα…
ενδιαφερουσα μαρτυρια για την κακοποιηση που υπεστη νεαρος στην Πατρα απο αστυνομικους :
"Εμεις γαμαμε και δερνουμε… Εμεις ειμαστε το κρατος… "
Ο Σάββας Ξηρός μιλά στην εκπομπή “Πίσω Σελίδες” και στον Μάριο Διονέλλη για τα περιστατικά τρομοκρατίας μετά τα γεγονότα του Δεκέμβρη και για τη σοβαρή κατάσταση της υγείας του. Ζητά την άμεση διακοπή της ποινής του ενώ, ερωτώμενος αν έχει μετανιώσει, διερωτάται: «ποιος είναι εκείνος που δε μετανιώνει ποτέ και για τίποτα»…
http://www.tvxs.gr/v6868
Στο πρωην παρκινγκ στα Εξαρχεια, που οι κατοικοι του το μετετρεψαν σε παρκο κ αυτοδιαχειριζομενο χωρο, η δημοκρατια ξαναχτυπησε… Ενω ειχε εκδηλωση στο παρκο, τα ΜΑΤ κυκλωνουν το παρκο και συλλαμβανουν τρεις κατοικους… Η συνεχης ομως προσελευση του κοσμου, οδηγηησε στο να αφεθουν ελευθεροι κ να αποχωρησουν τα χοιρινα.
Το πρωί έτυχε να περάσω από εκεί και σταμάτησα να δώ τι γινόταν στην εκδήλωση που λες γιατί κάτι τύποι έπαιζαν κρουστά και ακούγονταν μέχρι αρκετά τετράγωνα μακριά. Τα πράγματα ήταν πολύ ήρεμα εκείνη την ώρα (κατά τις 14:00)
Εϊχε κάτι ΜΑΤ από την πλευρά της Χ. Τρικούπη αλλά έμοιαζαν να είναι εκεί όπως πάντα για τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και όχι λόγω όσων γίνονταν στο πάρκινγκ-πάρκο.
Edit: Τώρα είδα την ώρα στο ποστ σου, προφανώς ό,τι αναφέρεις είχε γίνει νωρίτερα; Πάντως την ώρα που πέρασα εγώ η κατάσταση ήταν πολύ ήρεμη.
Ναι το πρωι. Την ωρα που λες ειχανε ηρεμησει τα πραγματα.
ρε μαγκες επειδη χθες ελειπα ολη μερα
τι εγινε στο κολωνακι??
Κάμποσα άτομα έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων πολυτελή αυτοκίνητα, ρίχνοντας παράλληλα τρικάκια αλληλεγγύης στο Βούτση- Βογιατζή.
Ενα άρθρο στην “Μανιφέστο” ,οι βανδαλισμοί στο Κολωνάκι και τα νέα μέτρα αστυνόμευσης.
του Στέλιου Κούλογλου.
Προσωπικά πιστεύω η κρατική καταστολή θα χτυπήσει νέα ρεκόρ.
Απόρω ποιοι κάθονται και τα τρώνε όλα αυτά
To ωραιο της υποθεσης ηταν αλλο. Οτι συμφωνα με μαρτυριες των ιδιων των αστυνομικων που βρισκονταν κοντα στα γεγονοτα, πηραν εντολες απο τους πανω, να μην επεμβουν αλλα να αφησουν τους μπαχαλους να τα σπανε. Τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια για πολλοστη φορα.
Η καταστολη θα χτυπησει νεα ρεκορ?χααχαχα.Προς το παρον αλλα πραγματα χτυπανε ρεκορ και μεσα σε αυτα η ανομια το μπαχαλο και η ανασφαλεια.Μα καλα δεν βλεπετε οτι το κρατος ειναι ανικανο ακομα τα βασικα μεσα ασφαλειας να παρεχει?Μην γινεστε θυματα συνομοσιολογιας της ακροαριστερας.Αυτοι παιζουν το παιχνιδι τους και συνεχως καλυπτουν οποια βια ερχεται απο τα αριστερα.Το μονο που γινεται ειναι αποσταθεροποιηση της χωρας και υπονομευση του κρατους και φυσικα κατω απο τις κουκουλες ουτε ιδεολογοι ειναι ουτε επαναστατες.Πληρωμενοι δοσιλογοι ,τσιρακια και μεταναστες ειναι που δεκαρα δεν δινουν αν αυριο πεινασουμε.
Υ.Γ. Μην πει κανεις οτι η αυξημενη εγκληματικοτητα σχετιζεται με την λαθρομεταναστευση…σσσσσσ μα τι λεω ο φασιστας.Ντροπη μου.:roll:
γιατί σηκώθηκες απ τις 7 αρχηγέ μου, κοιμήσου λίγο ακόμα
η ιστορία της κατάργησης ελευθεριών στο όνομα της “ασφάλειας” έχει επαναληφθεί πολλές φορές, ίσως κάποια στιγμή γίνει αντιληπτή. θα μου πεις, εδώ δίδυμοι πύργοι πέσανε και δεν πήρε είδηση ο κόσμος, με τις βιτρίνες θα καταλάβει?
δώστε μου μια δουλίτσα και μια τηλεόραση ρε παιδιά και δε θα σας ενοχλήσω, σας παρακαλώ πολύ
Παρόλο που θα πρέπει να έχετε διαβάσει πολλά βιβλία για να καταλάβετε το χιούμορ του damnation996, εγώ θα προσθέσω -επειδή έτσι τυχαία μου ήρθε- “Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΩΣΤΑ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΣ”.
Eξαρταται τα βιβλια ρε συ. Ειδικα αν εχεις μπροστα ανοιχτη σου ολη την παραγωγη των εκδοτικων οικων Γεωργιαδη και Λιακοπουλου.