Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ε και δηλωμενος φασιστακος πλεον…

Οι ακροαριστεροί δεν ψηφίζουν.

Που δε με πιανεις στο πρωτο μερος ή στο δευτερο???:stuck_out_tongue:

Ελα τωρα… Αυτοι διοικουν την ελλαδα δεν το ξερες ρε??? Το μαρξιστικο παρακρατος…:lol:

στο πρωτο…πως γινεται να υπαρχουν εξουσιαστικες δομες απο τα κατω?? αμεσως ο " κατω" γινεται “πανω”…

Μην εισαι προπαγανδιστης.Το λαος δεν εχει καμια σχεση με ακροδεξια.Οποιος εχει αυτια ακουει και φυσικα δεν υπαρχει κανενα βασιμο επειχιρημα να στηριξει μια τετοια αποψη.Τετοιοι χαρακτηρισμοι ειναι απλα ο ευκολος τροπος λασπης και κατηγοριας και κυριως τη χρησιμοποιουν ατομα που δεν μπορουν να σταθουν στον διαλογο και χρησιμοποιουν πυροτεχνηματα (κροτου-λαμψης:lol:) για να πουλησουν πνευμα η να ριξουν καμια γκομενα.Οποτε ασε τους χαρακτηρισμους και της μπαρουφες και αν εχεις κατι να πεις που να εχει νοημα πες το αλλιως εκτιθεσαι.

E αυτο λεω κ εγω:p Απλα ηταν πλεονασμος… Τεσπα forget it

κλαίω

κάποιος να ποστάρει άμεσα το βίντεο με τον Καρατζαφέρη και τα πλακάκια με χρυσαυγίτες, επειδή μερικά πράγματα τύπου 1+1=2 μπορεί να μην είναι αυτονόητα για κάποιους.

Kοιτα δεν εχω δουλεια να ασχοληθω μαζι σου ρε αγορι μ, απλα πιο να κοροιδεψουμε βαρδυατικα… οσο για τις κροτου λαμψεις… Ωραια δεν ειναι να τις βλεπεις απο τη μερια των μπατσων, ε???

Ειδα ολο το βιντεο με τον καρατζαφερη και τα πρωτα 3 λεπτα με των Αδωνη και θα δω και το υπολοιπο.Ξεκιναω πρωτα με το βιντεο του καρατζαφερη.Πρωτον εκεινη την εποχη ηταν στην ν.δ…Κατηγορεις την νδ οτι ειναι ακροδεξιο κομμα ? οχι λογικα.Οποτε μαλλον εννοεις πως ακροδεξιος ειναι ο καρατζαφερης.Προσωπικα αυτην την δηλωση που κανει την θεωρω ατοπημα κυριως λογω αυτων που περιμενουν πως και πως να λασπολογησουν.Δεν κρυβομαι πισω απο το δαχτυλο μου.Δεν θα ηθελα ποτε ακροδεξιους κυβερνητες η υπουργους.Ξεκαθαρα πραγματα.Πιστευω ομως οτι μπορεις να παρεις καποια στοιχεια μεμονωμενα απο σχεδον καθε παραταξη.Αξιολογοι υπαρχουν σχεδον παντου.Και επειδη παρακολουθω τον καρατζαφερη καιρο προφανως ζηταει κυβερνηση προσωπικοτητων απο ολες τις κατηγοριες.Παρολαυτα θεωρω αξιολογο επειχηρημα το συγκεκριμενο βιντεο ομως θα πρεπει να δεις και τις 157 φορες που εχει παρει σαφεστατα αποστασεις απο τα ακρα και στην βουλη και σε συνεντευξεις.Νομιζω ειναι καλυτερα κατι να το κρινεις σφαιρικα και οχι μονομερως.Αυτα οσο αναφορα το πρωτο.

Οσο αναφορα το δευτερο βιντεο επειδη την γνωριζω καλα την ιστορια με το βιβλιο του πλευρη να σε ενημερωσω καταρχην οτι η δικη εγινε και αθωωθηκε καθως το δικαστηριο συμφωνησε απολυτα (ευτηχως γιατι η τετοιου ειδους λογοκρισια ειναι φαινομενο ολοκληρωτικων καθεστωτων) στην αθωωση του.Απο την αλλη πλευρα ο Αδωνης οσο διαστημα εκρεμουσε η δικη δεν παρουσιασε κανενα βιβλιο του πλευρη παρολο που ειχε καθε δικαιωμα.Και το σημαντικοτερο:ο Αδωνης γεωργιαδης εχει διαφωνησει ανοιχτα και δημοσια για πολλα απο αυτα που γραφονται στο συγκεκριμενο βιβλιο.Το να πουλας ενα βιβλιο δεν σημαινει οτι πρεπει να συμφωνεις σε ολα.Τελος οσο αναφορα την γνωμη μου για τον πλευρη τον πατερα παντα ,ναι, τον θεωρω ακροδεξιο ομως παρολο που διαφωνω σε πολλα εκτος του οτι κραταει ενα επιπεδο λογου και σκεψης πολλη ανωτερο απο τους αντιστοιχους ακροαριστερους σχεδον παντα αυτα που λεει τα βασιζει σε αδιαψευστα στοιχεια και αυτο τον κανει να ξεχωριζει.

Ρίξε μια ματιά κι εδώ

:lol::lol:

Αυτο ειναι το απαυγασμα της σκεψης σου και το απεικασμα της εγκεφαλικης σου καταστασης?Νομιζω εριξες τοσο το επιπεδο που δεν θα κατεβω σε αυτον τον βορβορο.Αν σε ειχα ομως απο κοντα θα σου εδινα να διαβασεις λιγο απο αρχαια Ελλαδα για να αρχισεις να σκεφτεσαι λιγο πιο ανθρωπινα και να νειωσεις και πιο γεματος.Δεν εχω τιποτα προσωπικο μαζι σου αλλα με την νοοτροπια σου.Σε αφηνω λοιπον να με υβρισεις οσο θες και με αυτο τον τροπο να εκτειθεσαι και συ στην δημοσια χλευη.

Απιστευτο!!!:lol: εχω κλασει απο τα γελια

Κάνω λάθος και μόνο που σου απαντάω σοβαρά γι’ακόμα μια φορά.
Πρέπει να καταλάβεις κάποια στιγμή ότι οι βαρετοί βερμπαλισμοί σου δεν ψαρώνουν κανέναν γλυκομίλητε γαργαντούα μου και πως η παιδεία δεν είναι να περάσεις σ΄ένα βρωμοπανεπιστήμιο της πούτσας. Η παιδεία είναι πολλά πράγματα που λείπουν από σένα, αφήνοντας όμως αυτήν την παράλειψη της προσφοράς της κοινωνίας που 'σαι μεγαλωμένος, Ο ΘΕΟΣ ξέχασε να σου δώσει λίγη νοημοσύνη. Ο νοών νοείτω, εσύ μην προσπαθήσεις καν.
(κωλοροκινγκ, θα μου το σβησετε το ποστ ή θα μου χώσετε βαθμό; κλάιν =p)

Γεια σου ρε Πλατωνα!!!:lol::lol:

Άσε μην σχολιάσουμε για τα ορθογραφικά γιατί μπορεί να κλάψει από την περηφάνια του.
Βασικά σβήστε αυτό και το παραπάνω ποστ μου, προτιμώ να τελειώσω στην προηγούμενη σελίδα με όσα είχα να πω.

οκ τωρα παει να πεισει ο ακροαριστερος τον λαος πως εχει αδικο κ το ανιτστροφο…

πραγματικα εχει τρομερο νοημα η κουβεντα!