Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Είσαι. :slight_smile:

Κανένας δεν εμποδίζει κανέναν να γράψει ότι θέλει. Αρκεί να απέχουν υβριστικά και ρατσιστικά σχόλια. Δε νομίζω οτι ζητάμε κάτι υπερβολικό.

Ρε Original τι θα γινει δηλαδη σε αυτη την περιπτωση? Θα ζητησουμε το δικιο μας απο τους μαφιοζους η τους τρομοκρατες επειδη δεν κανουν τη δουλεια τους? Μην τα μπερδευεις, αλλο τονα αλλο ταλλο.

απλα οσο χαλια και να ειναι η αστυνομια να την αφησουμε και λιγο να κανει τη δουλεια της.και το λεω αυτο γιατι ακουστηκε οτι μπορει να ειναι αλλοδαποι οι δραστες οποτε μην αρχισουμε ολοι οτι και καλα ρατσισμος της αστυνομιας και τετοια αν τυχον κανει καποιες επιχειρησεις εναντιον αλλοδαπων

Το οτι μπορει να ειναι αλλοδαποι οι δραστες το ακουω καθε φορα που θα τυχει να πετυχω ειδησεις στον Ant1(φροντιζουν να τονιστει ιδιαιτερως αυτο το μερος εξαλλου καθε φορα) οποτε δε μου λεει και τιποτα. Και να ισχυει παντως και παλι δε μου λεει τιποτα. Αυτο που πρεπει να κανει η αστυνομια ειναι επιχειρηση εναντιον κακοποιων γιατι για επιχειρηση εναντιον ελληνων δεν εχω ακουσει ποτε μου.

εννοειται οτι η αστυνομια πρεπει να κανει επιχειρηση εναντιον κακοποιων!!απλα εγω ειπα οτι αν ειναι οντος οι κακοποιοι αλλοδαποι δε θα πρεπει να γκρινιαξουμε αν κανει ντου η αστυνομια εναντιον υποπτων αλλοδαπων.αυτο

Από τη στιγμή που ο Παλαιοκώστας έχει κάνει χόμπυ την απόδραση από το Κορυδαλλό, δεν έχει νόημα να μιλάμε για επιχειρήσεις της αστυνομίας κλπ. Άχρηστοι είναι και πουλάνε τσαμπουκά μόνο εκεί που τους παίρνει. Ξήλωμα όλοι θέλουνε.

Δε νομιζω να υποστηριξε κανεις οτι ο κακοποιος με τη βουλα γνωριζει εθνικοτητα, απλα οταν ειναι αλλοδαπος γινονται οι σωστες κινησεις ωστε να το μαθει μεχρι και η κουφοτυφλη γιαγια απο τον Καναδα μεσα σε κανα μισαωρο ενω οταν υπαρχει η ρατσιστικη αντιμετωπιση πρεπει να εισαι ο James Bond για να αποκαλυψεις το γεγονος.

βασικα δεν πιστευω οτι χρειαζονται ξηλωμα τα κατωτερα στρωματα της αστυνομιας.οι ανωτεροι ειναι που θελουν ολοι ξηλωμα και επιτελους να εκπαιδευονται εκει στις σχολες της αστυνομιας και οχι να τα “ξυνουν”.εχει παραγινει το κακο με το “δημοσιουπαλληλικι” της αστυνομιας!!!

+100000
απολυτο δικιο

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι όταν προσπαθούν μπορούν να καταφέρουν πράγματα οι αστυνομικοί. Στην χθεσινή πορεία κατάφεραν να είναι διακριτικοί και για πρώτη φορά δεν μας φλόμωσαν στα δακρυγόνα.Επίσης original1924 δεν έχει γράψει κανείς εδώ στο φόρουμ “Θάνατος στους μπάτσους”…Η κριτική είναι εντονότατη αλλά δεν έφτασε κανείς στο σημείο να γράψει κάτι τέτοιο.

Α και επιτέλους, ας θυμηθεί και η αστυνομία ότι δουλειά της δεν είναι να βαράει δεκαπεντάχρονα, συνταξιούχους και αλλοδαπούς, αλλά να μας προστατεύει από το έγκλημα (γενικώς, χωρίς “χρώματα”).
Και εκεί δείχνει πλήρως ανίκανη.

γιατι ποιος την κραταει?

Αυτό που (πιστεύω πως) υπονοείς το έχω σκεφτεί και εγώ πολλές φορές… Πάντως η απάντηση στο τελευταίο ερωτημά σου είναι πως αυτό το κλίμα θα μας οδηγήσει στην αγκαλιά της αστυνομίας και του κράτους…

Μα δεν μπορεί να γίναμε Γκόθαμ Σίτυ μέσα σε ένα τρίμηνο. Δεν λέω πως δεν υπάρχουν βαρβάτα κρούσματα βίας που είναι ίσως πρωτόγνορα για τα δεδομένα μας. Αλλά ας μην τρελαινόμαστε εντελώς. Συμφωνώ ότι όλο αυτο το κλίμα μας οδηγεί στην αγκαλια των ανίκανων (αποδεδειγμένα).

υπερβαλλεις και το ξερεις.χθες καποιοι ‘‘αχρηστοι’’ κοντεψαν να χασουν τη ζωη τους(δεν εμαθα νεοτερα για τον σοβαρα τραυματισμενο).πριν λιγο καιρο καποιος αλλος εχασε τη ζωη του ενω ηταν εκτος υπηρεσιας και τα παραδειγματα ειναι αρκετα.να λεμε τα συκα-συκα και τη σκαφη-σκαφη.

Δεν υπερβάλλω καθόλου. Το οτί κινδύνεψαν να χάσουν τη ζωή τους τι σημαίνει? Οτι με πραγματικούς κακοποιούς δε μπορούνε να τα βγάλουνε πέρα. Αυτός είναι ο ρόλος της Αστυνομίας.

ψαξε λιγο καποιες σελιδες και θα δεις -οχι και τοσο εμμεσα-να εννοειται το ‘‘θανατος στους μπατσους’’.
απλα ψαξε.υπαρχει.

το οτι ειναι αστυνομικοι δεν σημαινει οτι ειναι ο robocop και ο action man μαζι.το οτι η οργανωση της ειναι αθλια ειναι γεγονος.αλλα καλυτερα να μην χρησιμοποιουσες τη λεξη ‘‘τσαμπουκας’’.καποιοι ανθρωποι θυσιαζονται και το οτι ειναι η δουλεια τους δεν σημαινει οτι ειναι τοσο απλο να μπεις σε τετοιο κινδυνο.

Εξαρτάται τι θέλει να βλέπει κανείς μάλλον…