Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Mαλλον το ειπε γιατι οι Εβραιοι εχουν κατασφαξει τους Ελληνες ανα ολους τους αιωνες της ιστοριας τους εχουν εκμεταλευτει οσο κανεις διδασκονται μεσα απο το ταλμουδ οτι η δολοφονια χριστιανων ειναι αρεστη στον θεο οτι επιτρεπεται να βιαζουν χριστιανες οτι ο θεος εχει εκλεκτο λαο τους Εβραιους και χιλια δυο αλλα που αν με προκαλεσεις να τα αναφερω θα χρειαστω πολλες σελιδες αλλα αν εισαι δυσπιστος και θες μπορω να παραθεσω 5-10 επισημες πηγες(οχι απο αντισιμητες-ακραιους).Απλα αυτα ποτε δεν τα μαθαμε στο σχολειο γιατι οι η γραικυλοι πολιτικοι εχουνε υποταχτει στο σιωνιστικο lobby.Aρα προφανως ηθελε να σου πει πως μονο αν εισαι Εβραιος θα σε πειραζε να συνεργαστεις με τον Βοριδη.Παντως ειλικρινα διαβαζοντας τι εχουνε κανει οι Εβραιοι στους Ελληνες τα παιζω.Οι ναζι μπροστα τους ηταν λουνα παρκ.Αυτος ο λαος δεν υπαρχει.:?

Ασε την Κολομβια στην ησυχια της ρε φιλε… Ο λογος που ενα πληθος πραγματων στην Ελλαδα πανε σκατα ειναι επειδη αυτη η χωρα διοικειται απο ΕΛΛΗΝΕΣ. οι ΕΛΛΗΝΕΣ και η νοσηρη και ανηθικη νοοτροπια που τους διακατεχει ειναι υπευθυνοι για τα χαλια της πατριδας ΜΑΣ (ΣΑΣ). ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.

Εντυπωσιαζομαι. Οταν κανεις copy-paste μιλας πραγματικα ρητορικα. Αλλες φορες ομως ασελγεις πανω στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ γλωσσα χειροτερα και απο μενα…:?

ΥΓ: Αν καποια στιγμη μεσα απο τη μελετη και την αναζητηση που κανεις (και πραγματικα πιστευω οτι το κανεις, δεν ειμαι ειρωνικος, ισως εγω να ψαχνομουν εχοντας ως βασει αλλες πηγες αλλα τεσπα) μαθαινες πως οι Αλβανοι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ φυλο με ριζες βαθιες μεσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορια και ισως πολυ λιγοτερο αλλοιωμενο φυλετικα απο τους “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ελλαδικου χωρου, ποια ακριβως θα ηταν η αντιδραση σου? Θα απαιτουσες ακομα την απελαση τους ή “τον ελεγχο στη μετανάστευσή τους”?:-k

Mαλιστα. Τα λογια σου δε διαφερουν σε τιποτε απο την αντιστοιχη προπαγανδα στη Ναζιστικη Γερμανια το 1933-1945. Παμε λοιπον να τα ξεκαθαρισουμε λιγο. Το ταλμουδ ειναι διαφορα γραπτα ραββινων χρονολογημενα το 200-500 μ.Χ. Μιλαμε για 1500 χρονια πισω. Μια αλλη εποχη λοιπον σκοταδιστικη, όταν ο Χριστιανισμος γινεται επισημη θρησκεια του Ρωμαικου Κρατους. Τωρα 1500 χρονια μετα αν πιστευεις οτι μπορουμε να ριξουμε το αναθεμα σε γενιες και γενιες εβραιων το θρησκευμα γιατι καποιοι κολλημενοι ραββινοι καποτε γραψανε τις μαλακιες τους, λυπαμαι που θα στο πω αλλα εισαι για γελια. Το ταλμου δαυτη τη στιγμη ουσιαστικα ειναι μια συλλογη ανενεργων θρησκευτικων εντολων. Δεν νομιζω να φανταζεσαι οτι διδασκεται πουθενα στο Ισραηλ στις μερες μας, περα απο κατι τελειωμενους φανατικους ορθοδοξους εβραιους που ομοιαζουν με αγιοριτες μοναχους.

Απο κει και περα αφου το πηγες στο θρησκευτικο, φανταζομαι οτι ξερεις οτι ο θεος χριστιανων και εβραιων ειναι ο ιδιος ετσι?? Ο Γιαχβε. Και συ λοιπον σαν χριστιανος εχεις ως ιερο βιβλιο σου την Παλαια Διαθηκη. Εκει να διαβασεις τι εγκληματα προετρεπε ο μοναδικος θεος τους πιστους του να διαπραττουν. Και αν τοσο πολυ ανατριχιαζεις απο τα “δηθεν” εγκληματα των εβραιων (αληθεια μπορεις να μου πεις καποια???) εναντιον των Ελληνων, για ριξε λοιπον μια ματια στα αναθεματα των πρωτων Χριστιανων Πατερων της Εκκλησιας εναντιον των ελληνων. Για δες τον Μ. Θεοδοσιο πως συμπεριφερθηκε στους Ελληνες (20.000 σφαγιασθεντες στον ιπποδρομο της Θεσσαλονικης). Να σιυ θυμισω την Υπατια την Αλεξανδρινη που την εγδαρε ζωντανη ο χριστιανικος οχλος???

Αντε τωρα με την αντισημιτικη προπαγανδα εν ετει 2009. Ελεος. Για μαλακιες που γραφτηκαν 1500 χρονια πριν. Λες και αυτα που διαβαζεις στα αντιστοιχα χρστιανικα κειμενα της εποχης εκεινης ειναι καλυτερα. Τιγκα στο αιμα, στην ακολασια, στο μισος εναντι του διαφορετικου κ.ο.κ.

παρε μια λιθογραφια της ιερας εξετασης να εχεις.

και συγνωμη που θα στο πω, αλλα το κειμενο σου μου θυμισε μια γνωστη ελληνικη παροιμια.
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.

Eπειδη ολα οσα λες ειναι ψευδη,ολα ομως,θα στα διαψευσω ενα ενα με ακραδαντα στοιχεια.Επειδη ομως θα ειναι οφ τοπικ στειλε ενα μειλ σου για να γλυτωσεις και τον διασυρμο που θα υποστεις επειδη απλα προκαλεσες.Αν δεν στειλεις θα αναρτησω θεμα με απαντηση χωρις να σε υβρισω αλλα για να ερθεις αντιμετωπος με την πραγματικοτητα.Πιστεψε με δεν θα συκοφαντησω ουτε θα προσβαλλω κανεναν και οτι πω θα το πω βαση πηγων.Για να μην διασυρθεις δημοσια προτεινω να ειναι ιδιωτικη αυτη η κουβεντα.

ΥΓ: Αν καποια στιγμη μεσα απο τη μελετη και την αναζητηση που κανεις (και πραγματικα πιστευω οτι το κανεις, δεν ειμαι ειρωνικος, ισως εγω να ψαχνομουν εχοντας ως βασει αλλες πηγες αλλα τεσπα) μαθαινες πως οι Αλβανοι ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ φυλο με ριζες βαθιες μεσα στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ιστορια και ισως πολυ λιγοτερο αλλοιωμενο φυλετικα απο τους “ΕΛΛΗΝΕΣ” του Ελλαδικου χωρου, ποια ακριβως θα ηταν η αντιδραση σου? Θα απαιτουσες ακομα την απελαση τους ή “τον ελεγχο στη μετανάστευσή τους”?:-k[/QUOTE]

Γινεται διαγωνισμος για το ποιος θα πει την μεγαλυτερη μπαρουφα?Γιατι δεν το λετε?Ρε ξεκολλατε με το δουλεμα.Δεν εχει πλακα.

Διεσυρε με λοιπον. Απεδειξε τη σιωνιστικη συνωμοσια εναντιον της ανθρωποτητος. Ασε μας ρε φιλε βραδιατικα με την επιστημονικη φαντασια.

θα σου στειλω μειλ αφου προετοιμασω οχι ολα (γιατι δεν γινεται) αλλα τοσα στοιχεια που να ειναι υπεραρκετα για διαψευση αυτον που ειπες.Μπορει να το αργησω λιγο.Λογικα αυριο-μεθαυριο θα σου ερθει.Αν δεν στειλω στειλε εδω και πες οτι ημουνα ψευτης.Το κοβω εδω γιατι ειμαστε οφ τοπικ.Οποιος αλλος ενδιαφερεται να στειλει πμ.

Θελω κι εγω θελω κι εγω!
Το πακετο θα εχει μεσα και κανενα Λ,καναν μαιανδρο;Εγω θελω τα χρυσα ε

lockdown countdown, me poines prwtistws se osous kanoun propaganda, vgazoun ti suzitisi ektos, kanoun prosvlitika post se xristes h ratsistika sxolia. As mazeutoume siga siga…

Damnation exeis vgalei ti siyitisi teleiws ektos thematos kai mesa se ola, kathoti tis teleutaies 5 meres tis exw perasei me Israhlinous epistimones kai exw kanei terasties suzitiseis mazi tous, mporw na se diavevaiwsw pws auta pou les gia Evraious einai thewries sunomwsias pou polu voleuei kapoious na ta pisteuei o kosmos kai eimai 100% vevaios pws esu o idios den exeis apopsi, apla anaparageis o,ti sou eipe kapoios, kapote kai sou edwse kapoio (o Theos na to kanei aksiopisto) epixeirima. Alla post ratsistikou ufous, de tha ta epitrepsw, opws den epetrepsa se kanenan na kanei post uper tis tuflis vias. Kalws h kakws ta ratsistika kai anistorita sxolia sou gia tous Evraious entassontai se auti tin katigoria kai auti einai i teleutaia proeidopoihsh mou.

H kouventa na epistrepsei parakalw se themata astunomias h estw egklhmatikotitas (nai, exw logo kai grafw me greeklish kai pws sto kalo grafoun oi Germanoi se auta ta xaza pliktrologia??)

lockdown countdown, me poines prwtistws se osous kanoun propaganda, vgazoun ti suzitisi ektos, kanoun prosvlitika post se xristes h ratsistika sxolia. As mazeutoume siga siga…

Damnation exeis vgalei ti siyitisi teleiws ektos thematos kai mesa se ola, kathoti tis teleutaies 5 meres tis exw perasei me Israhlinous epistimones kai exw kanei terasties suzitiseis mazi tous, mporw na se diavevaiwsw pws auta pou les gia Evraious einai thewries sunomwsias pou polu voleuei kapoious na ta pisteuei o kosmos kai eimai 100% vevaios pws esu o idios den exeis apopsi, apla anaparageis o,ti sou eipe kapoios, kapote kai sou edwse kapoio (o Theos na to kanei aksiopisto) epixeirima. Alla post ratsistikou ufous, de tha ta epitrepsw, opws den epetrepsa se kanenan na kanei post uper tis tuflis vias. Kalws h kakws ta ratsistika kai anistorita sxolia sou gia tous Evraious entassontai se auti tin katigoria kai auti einai i teleutaia proeidopoihsh mou.

H kouventa na epistrepsei parakalw se themata astunomias h estw egklhmatikotitas (nai, exw logo kai grafw me greeklish kai pws sto kalo grafoun oi Germanoi se auta ta xaza pliktrologia??)

Τώρα αφήνουμε και καθαρά ρατιστικά posts στο forum;

Δεν είμαι offtopic, το topic αναφέραται και στο ρατσισμό. Αλλά τέτοια posts είναι ντροπή να υπάρχουν.

Η παραπανω δηλωση ειναι καθαρα σχημα λογου (αφου ο λαος αυτος υπαρχει) και η συγκριση που κανω ειναι μετα λογου γνωσεως .Παρολαυτα επειδη καταλαβαινω πως μπορει να προκαλει αν προσβαλει καποιους την ανακαλω και επιτρεπω στους αρμοδιους να την αφαιρεσουν.Στο εξης θα ειμαι πιο προσεκτικος στο τι γραφω και διαλογοι που δεν πρεπει να γινονται σε αναλογο φορουμ δεν θα γινονται.

Kοιτα φιλε η υπομονη εχει και τα ορια της… Σε ειρωνευτηκαμε, γελασαμε μαζι σου, αλλοι σου απαντησαν σοβαρα και με επιχειρηματα (μπραβο στην ψυχραιμια τους), και συ συνεχιζεις στο ιδιο μοτιβο… Λοιπον, κοψε τωρα τις ρατσιστικες-φασιστικες σου μαλακιες κ αντε στο διαολο… Μαλλον επειδη με τη νεολαια του σε οποιο πανεπιστημια πατανε τρωνε σφαλιαρες εχει χαζεψει απο το πολυ ξυλο…

Aς μην το συντηρούμε όμως, ναι?

Δεν είναι τα “εγκλήματα των διαβολικών εβραίων και αλβανών” το θέμα μας (δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αν θέλουμε να λεγόμαστε σοβαροί ανθρωποι), αλλά η “επίσημη αγαπημένη” μας, η ΕΛΑΣ.

Και χθες βράδι, εκτέθηκε για ακόμη μια φορά.

Η αστυνομία έχει τεράστια οργανωτικά προβλήματα. ΝΑΙ. Αρκετοί από το προσωπικό που την απαρτίζουν είναι παντελώς άχρηστοι.ΝΑΙ. Ειδικά τα ΜΑΤ απλά γουστάρουν να δέρνουν κοσμάκη. ΝΑΙ. Η ερώτηση μου είναι η εξής…Ξαφνικά , μέσα σε ένα δίμηνο γίναμε Σικάγο ?? Τι στο διάολο έγινε δηλαδή και έχουμε τέτοια ανικανότητα της αστυνομίας? Γιατί κυριαρχεί τελευταία ένα κλίμα τρομοκρατίας και φόβου στην κοινωνία μας? Αυτό το κλίμα που θα μας οδηγήσει?

συγχαρητηρια σε αυτους που ανελαβαν να υλοποιησουν αυτο που εχει λεχθει καποιες φορες και εδω μεσα,“θανατος στους μπατσους”,με αποτελεσμα να κινδυνευουν 2 ανθρωπινες ζωες!!!
και επισης συγχαρητηρια και στην “κατινουλα” η οποια πηγε και ειπε οτι και καλα τους ξερει αυτους στους οποιους κανανε ελεγχο οι 2 μπατσοι…και προφανως παρακωλησε την διαδικασια του ελεγχου[-X

Πρωτον η ερωτηση μου ηταν καθαρα υποθετικη.

Δευτερον ισως και να μην απεχει τοσο πολυ απο την πραγματικοτητα οσο θελεις να πιστευεις. Επειδη φαινεται πως ασχολησαι αρκετα με την Ελληνικη ιστορια, προφανως θα γνωριζεις πως αναφορες στο Αλβανικο “κρατος” (οχι με την σημερινη εννοια του ορου) καθως και στους κατοικους αυτου υπαχρουν σε βυζαντινα κειμενα απο τον 11ο αιωνα… Επισης το αλβανικο αλφαβητο πριν “λατινικοποιηθει” με τις “ευλογιες” των ισχυρων περιειχε σημαντικα στοιχεια απο το αρχαιο πελασγικο αλφαβητο (πρωτοελληνικο). Whats is more, απο τα πρωτα χρονια του Μεσσαιωνα, Αλβανοι ειχαν κατεβει στον σημερινο Ελλαδικο χωρο (Αττικη, Πελοποννησος κλπ) και οχι μονο αφομοιωθηκαν απο τον ελληνικο πληθυσμο αλλα και αγωνιστικαν υπερ της Ελλαδας σε πολεμους που ακολουθησαν. Ναι, υπηρχε και τοτε μη ελεγχομενη μεταναστευση!!!8O Μην αγχωνεσαι, δεν θελω να πω πως ειμαστε (εισαστε) ιδιο εθνος με τους Αλβανους. Αλλα αν το ψαξεις ισως και να εχετε περισσοτερα κοινα απ’οσα θελουν καποιοι αλλοι να σε κανουν να πιστευεις… Βεβαια, τους τελευταιους αιωνες με τον “εκλατινισμο” της γλωσσας τους και την μεγαλη επιρροη που δεχτηκε η συγκεκριμεη χωρα απο την Τουρκικη κατακτηση ολα αυτα φανταζουν πολυ μακρινα και η αποσταση που μας χωριζει πλεον απο τους κατοικους της Αλβανιας φαινεται να στηριζει περισσοτερο τα δικα σου επιχειρηματα…

Anyway, δεν το συνεχιζω αλλο γιατι ειναι πολυ ακυρο και δεν εχει καμια σχεση με το θεμα. Οσο για το ποιος λεει “μπαρουφες”, να’σαι καλα που εχεις χαρισει σ’ολο το φορουμ απλοχερα απιστευτο γελιο που τοσο πολυ το εχουμε αναγκη…

καλά κι εσύ μη βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα.
Είμαι γαλατσιώτης, και στην Γκράβα ανέκαθεν γινόταν χοντρή διακίνιση ναρκωτικών, οπότε πολύ πιθανότερο μου φαίνεται να πρόκειται για μαφιόζικη δουλειά, παρα για οτιδήποτε άλλο.

Επειδη περιμενω πρωτα να δω το κατα ποσο θα τηρηθουν οι κανονες του φορουμ μεχρι να γινει καποια διαγραφη συγκεκριμενου χρηστη που βριζει και προσβαλλει (νομιζω απαγορευεται?)ι ασυστολα και μεχρι να παρω απαντηση απο καποιον αρμοδιο που εχω εποικινωνησει μαζι του θα προσπαθησω να μην ξαναγραψω τιποτα στο συγκεκριμενο θρεντ γιατι εχω δειγματα που με κανουν να αμφισβητω οχι μονο το επιπεδο (αυτο ειναι καθενος θεμα) αλλα και την ισονομια και την ισοτιμια που υπαρχει.Με χαρα ομως θα ηθελα να σε ακουσω σε μια ιδιωτικη συνομιλια η στο μσν.Προς το παρον οτι και να πω θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου (θυμιζει λιγο αστυνομια αυτο?).Αν τηρηθουν οι κανονισμοι που ηδη υπαρχουν και ξεκαθαρισουμε καποια βασικα σημεια με τους υπευθυνους τοτε θα μπορω να ξαναγραψω εδω.Προς το παρων αισθανομαι διωκομενος.

και το οτι μπορει να ειναι τρομοκρατικη ενεργεια το κανει αποδεκτο αυτο το γεγονος?απλα η ολη κατασταση ειναι ιδιαιτερα τεταμενη τον τελευταιο καιρο και ιδιαιτερα εις βαρος της αστυνομιας.βεβαια το μεγαλυτερο φταιξιμο το εχει η ΕΛ.ΑΣ αλλα δεν πρεπει να τα ισοπεδωνουμε και ολα.τετοιες πραξεις ειναι κατακριτεες,ιδιαιτερα στην περιπτωση που ειναι αντιποινα στην ΕΛ.ΑΣ