Αφου δεν ψοφανε ρε με τιποτα…
σαν τις κατσαριδες ενα πραμα?
οι νεοι θεουληδες της ΕΛΑΣ ειναι παντως η ομαδα Δ…
με πολιτικα πανω σε μηχανη με την ετικεταρα ελληνικη αστυνομια ειναι οτι πιο καλτ εχω δει…
5 εντουρακια να καβαλανε πεζοδρομια, φατσες ολοι ενας κ ενας
συμμορια φαση:lol::lol::lol:
τελικα το μονο στο οποιο πηγαινει μπροστα η ΕΛ.ΑΣ
ειναι το ηλεκτρονικο εγκλημα
ελπιζω βεβαια οσοι συλλαμβανωνται να εχουν και τη συνεχεια που τους αξιζει
αληθεια εχει ακουσει κανεις τι γιναν ολοι αυτοι οι παιδοφιλοι μαλακες που πιασανε ανα καιρους???
παπαδες
[-X[-X
Ντοινκ, δεν καταλαβαινομαστε μαλλον, επρεπε να βαλω κ τη μαλακιουλα διπλα το emoticon για να αντιληφθουμε οτι προκειται για πλακα, ε??
Πριν από μερικές μέρες:
Σήμερα:
:dunno:
Aλλά βέβαια…
Α ναι, πλακίτσα είναι μωρέ!
Politically incorrect χιουμοράκι…
Είμαστε άνετοι με αυτά σωστά;
Mέχρι να κάνει κανείς politically incorrect “αστειάκια” και για την Κούνεβα π.χ. να γίνει εδώ της ανωμαλίας…[-X
Just do it!
Ας γράφουμε μόνο για μουσική.
Προσωπικά έχω ποστάρει αρκετά σε πολιτικά θρεντς αλλά ο λόγος που ξεκίνησα να μπάινω στο φόρουμ ήταν η μουσική, συνεχίζω να ποστάρω στα μουσικά θρεντς όλο αυτό τον καιρό και δεν θα χαλαστώ το φόρουμ να περιοριστεί εκεί!
Οι ιδεολογικές/πολιτικές μου θέσεις/απόψεις είναι ψιλογνωστές αλλά ο Mule έχει δίκιο.
Έντιτ: Όχι σε αυτό που λέει για το κλείδωμα, για το πιο πάνω ποστ του αναφέρομαι, ε…
Κούνεβα = ΜΑΤατζής.
Οοοοκ.
Σεβομεθα την ανθρωπινη ζωη… Ολα ειναι ισα κι ομοια re chris τι το περασες???
εντιτ: Ο καθενας στο κατω κατω επιλεγει πλευρα… “κουνεβα” κ κρατος ειναι αντιθετες πλευρες…
Έλα ρε ChrisP… Μην κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις… Ούτε εγώ το εξισώνω αλλά μην περιμένεις να έχουν όλοι την ίδια άποψη.
Ρε παιδιά τα πάντα ξεκινάνε από εντελώς διαφορετική βάση όταν έχουμε να κάνουμε με πολλά διαφορετικά πιστεύω. Όταν ξεκινήσει η κουβέντα για τον λόγο που η επίθεση στην Κούνεβα είναι πολύ πιο σημαντική από την επίθεση σε έναν ΜΑΤατζή θα με βρείτε μαζί σας. Αυτή όμως είναι μια πολύ μεγάλη κουβέντα με κάποιον που δεν έχει στο μυαλό του τα ίδια πράγματα. Με συνθηματολογία όμως κουβέντα δεν γίνεται. Ίσα-ίσα η κουβέντα αποπροσανατολίζεται και φτάνουμε σε σημείο να πρέπει να εξηγεί ο cynic στον original τα αυτονόητα και να γίνεται η κατάσταση μπάχαλο ξανά. Δεν είναι για όλους αυτονόητα και ξεκαθαρισμένα τα πράγματα.
Mule αν δεν σαρέσει το τόπικ μην γράφεις. Αν θες να κάνεις αστειάκι για τη Κούνεβα κάνε. Γενικά μεγάλος άνθρωπος είσαι κάνε ό,τι νομίζεις( έτσι και αλλιώς θα το κάνεις δηλαδή απλά λέω). Οι υπόλοιποι που θέλουμε να εκφραζόμαστε στο φόρουμ αλλά ΚΑΙ σε αυτό το τόπικ συγκεκριμένα οφείλουμε να διατηρήσουμε ένα καλό επίπεδο στο τόπικ αυτό και δεν βλέπω το λόγο γιατί να μη το κάνουμε. Το συγκεκριμένο θέμα είναι ένα από τα πιο “ζεστά” τον τελευταίο καιρό και επηρεάζει την καθημερινότητα μας. Για αυτό άλλωστε και γράφουμε τόσο πολύ σε αυτό. Συμφωνώ με τον manson21 στο ότι Δεν είναι για όλους αυτονόητα και ξεκαθαρισμένα τα πράγματα. Ας το προσέξουμε αυτό και ας το συνεχίσουμε.
Αυτό το επίπεδο όμως ΔΕΝ διατηρείται Ζούγκλα και εκεί είναι το πρόβλημα. Και ούτε ριπόρτς όσα θα έπρεπε γίνονται και ούτε παρατηρήσεις σε όσους χαλάνε τη συζήτηση, αλλά έχουν “σύμφωνη” γνώμη με εμάς, γίνονται. Αυτά τα κάνουμε κοκοκό, γιατί είναι “δικοί” μας. Μόνο που αν είναι να μείνει ένα τόπικ πολιτικών συζητήσεων ανοιχτό, προϋποθέτει να μπορούν να εκφραστούν όλες οι γνώμες και όχι όποτε κάποιος λέει κάτι διαφορετικό, τότε να πέφτουν όλοι από πάνω του και να τα κάνουν όλα μπάχαλο με απαράδεκτους προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Εγώ προσωπικά, αρχίζω να βαριέμαι να διαγράφω προσβολές σε αυτό το τόπικ.
Αν καταλήξουν οι πολιτικές συζητήσεις να γίνουν μονόλογος συγκεκριμένων πολιτικών ιδεών και αντιλήψεων, τότε δε βλέπω γιατί ένα τέτοιο τόπικ να μείνει ανοικτό. Και εννοείται, αν καταλήξει να είναι μια συνεχής πηγή μπελάδων, τότε επίσης θα πέσει λουκέτο μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση τουλάχιστον.
Για τους προσβλητικούς προσωπικούς χαρακτήρισμους σε χρήστες με διαφορετική γνώμη, δε θέλω να αναφερθώ. Τα λένε όλα οι κανόνες του φόρουμ…
κανεις δεν ειναι με την πλευρα του κρατους.δημιουργειτε φανταστικους εχθρους…το μονο που ειπα ειναι οτι σαφως και η ζωη ενος που ειναι αστυνομικος ειναι ιδια με της κουνεβα!!!ανθρωποι και οι 2 ειναι.αλλα ετσι ειναι τα πραγματα αν ο αλλος εχει ιδεολογικες και πολιτικες παρωπιδες…επισης οπως ειπε και ο mule χιουμορακι κανουμε μονο για τους σκατομπατσους…αν εκανε καποιος βεβαια χιουμορακι για την καθε κουνεβα θα ηταν ρατσιστης και καταπατητης των ανθρωπινων δικαιωματων!!!αλλα το χιουμορακι για τον ανθρωπο(μπατσο) που χαροπαλευει ειναι πολυ πιασαρικο…
οντος και οι 2 ειναι ανθρωποι…απλα ο ενας ειναι εγω και εσυ και ο αλλος πιονι της κυβερνησης.
βασικα οποιος μιλαει πεθαινει (αυτα επαθε και η κοπελα που ηταν να μεταφερθει στις γυναικεις φυλακες)…
ο μπατσος μαλλον ειναι θυμα του και καλα να δειχτει οτι ειμαστε ολοι το ιδιο και οτι σε ολους συμβαινουν αυτα…δεν κοροιδευω τιποτα ουτε τη ζωη του ανθρωπου αυτου,απλα απο μονος του διαλεξε να ειναι πιονι…:!:
1)Αν κλείσουμε τα πολιτικά πρέπει να κλείσουμε και τα αθλητικά.
2)Αν κάποιος νοιώθει πως θέλει να κάνει χιούμορ για τη Κούνεβα ας το κάνει.Εμπρός original1924 και Mule πείτε κανά αστειάκι. Μην σας κρατάμε και σας κόβουμε το χιούμορ. Προς θεού…
3) ¶νθρωποι οι μπάτσοι, άνθρωπος και η Κούνεβα αλλά η ειδοποιός διαφορά είναι ότι η Κούνεβα, ο Αλέξης και οι λοιποί συμπολίτες μας δέχονται επίθεση άμεσα ή έμμεσα από τους μπάτσους. Οι μπάτσοι λοιπόν είναι μεν άνθρωποι αλλά δουλειά τους είναι να προστατεύουν το κράτος. Με όποιο κόστος… Το έχω ξαναγράψει. Ας αρχίσουν οι μπάτσοι να φέρονται σαν άνθρωποι , για να αρχίσει η υπόλοιπη κοινωνία να τους φέρεται ανάλογα.
Συγνώμη που ζούμε σε έναν ταξικό κόσμο έτσι. Σόρρυ κιόλας. Κρίμα που η ελεύθερη αγορά δεν τα έχει ρυθμίσει τα θέματα αυτά. Εγώ προσωπικά αρνούμαι στο όνομα μιας ανούσιας εξίσωσης να τα ισοπεδώνω όλα και να κάθομαι να συζητάω επιφανειακά κάποια πράγματα, λες και γεννήθηκα χτες. Αν το θέλετε κάντε το.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι πως σε αυτό το τόπικ αν κάποιος θέλει πραγματικά να πληροφορηθεί κεντρικά για πάρα πολλές ιστορίες αστυνομικής βίας μπορεί να το κάνει. Αν το κλειδώσουμε επαναλαμβάνω πρέπει να κλειδώσουμε και τα αθλητικά. Ξεκάθαρα , για να μη κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας.
μα και εγω συμφωνω οτι ο ενας ειναι εγω και εσυ και οτι ο αλλος κρατικο οργανο.προσωπικη του επιλογη ηταν οπως λες να γινει κρατικο οργανο(αρα πιονι).αλλα δεν παυει να ειναι και αυτος ανθρωπος σαν και εμας αρα και σαν την κουνεβα.
Παιδιά, η συζήτηση αυτή δεν έχει νόημα. Οι θέσεις τέθηκαν (πλεονασμός μου ακούγεται αυτό :p) και το ρεζουμέ είναι αυτό που είπε ο montecristo. Σεβασμός στο συνομιλητή και όλα θα πάνε καλά.