Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

ο Mule εν τέλει είχε δίκιο. Μόνο τους μπάτσους θέλετε να βρίζουμε και να κάνουμε χιούμορ μεταξύ τους…

Ον τόπικ: Το ότι υπάρχουν λόγοι που έγιναν ηλίθιοι, δε τους κάνει λιγότερο ηλίθιους. Πόσο δε όταν οι ίδιοι λόγοι υπάρχουν σε τόσο κόσμο, που όμως στη ζωή του επέλεξε (ή μάλλον είχε το μυαλό να σκεφτεί και να καταλάβει) πως τέτοια συμπεριφορά είναι το λιγότερο ηλίθια και αφιλοσόφιτη.

@ ΚρισΠ: Άπειρες φορές τον έχω γράψει Ζεβλάκωφ και το έχω διορθώσει μετά… :oops:

Δεν μπορω να γραψω κατι αλλο… Τα λεει ολα η απαντηση σου…:lol:

Kανονιστε μετα απο χρονια να λετε στα παιδια σας οτι ησασταν το Δεκεμβρη στο δρομο… Νεο πολυτεχνειο θα χουμε…

έτσι κι αλλιώς, επειδή ήμουν εκτός Ελλάδας τότε, δε μπορώ να ρίξω γκόμενα παίζοντας το επαναστάτης που πέταγε μολότοφ στους μπάτσους. Αναγκαστικά θα αρκεστώ στο ρόλο του “επαναστάτη ροκά”… :frowning:

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ταυτίζεις τις διαμαρτυρίες του Δεκέμβρη με τα επεισόδια με τις μολότοφ. Νόμιζα πως τα δεύτερα ήταν ανεξάρτητα και επισκίαζαν τις ειρηνικές μαζικές πορείες των μαθητών που ήταν το σημαντικό…

δηλαδη με το σκεπτικο σου αν καποιος πολιτης πιασει καποιον απο αυτους που πετανε τις μολοτοφ,και καταστρεφουν περιουσιες,θα ειναι λογικο ας πουμε να τον σαπισει στο ξυλο…θα εχει λογο να τον σαπισει στο ξυλο!!!του κατεστρεψε την περιουσια καποιος αγνωστος!!εμενα μου φαινεται λογικη αιτια η καταστροφη περιουσιας…

Xαχαχαα ποιες ειρηνικες ρε Καρβου που σπαστηκαν τα τμηματα σε καθε γειτονια απο τους μαθητες… Ισως φταει οτι ησουν μακρια κ δεν ειχες εικονα αλλα καμια σχεση αυτο που λες…

α) άλλο νεράτζι, άλλο μολότοφ

β) μη με βάλεις να ψάξω το τι είχε γραφτεί στο φόρουμ τότε, από όσους πήγαν για το πόσο ειρηνικές ήταν οι πορείες και πως τα media έδειχναν βλακείες και αποπροσανατόλιζαν από τις διαμαρτυρίες

γ) Δέχομαι πως κάτι ξέρει και λες, όταν μιλάς για “μαθητές” που έσπασαν τα Α.Τ. αλλά αυτό δεν αποτελεί αντεπιχείρημα στο να μη τους θεωρώ ηλίθιους. Άντε απλά να δώσω το credit πως είναι μικρά παιδιά και τόσα ξέρουν, τόσα κάνουν. Είναι και πολύ πιο εύκολο να χειραγωγηθούν. Αλλά δεν κάνει την πράξη περισσότερο έξυπνη κάτι τέτοιο…

δ) όποτε θα κοροϊδεύουμε ακρο-αριστερούς εκεί θα καταλήγουμε;

Καταρχην οι αναρχικοι απ οσο γνωριζω δεν ειναι ακρο-αριστεροι.
Θα το θελα πολυ να μου δειξεις ποιοι λεγανε ειρηνικες τις πορειες το Δεκεμβρη… Πραγματικα γραφοντουσαν τετοια πραγματα τοτε??? Χειροτερα κι απο μμε, δλδ…
Ενω ειδες οι καλοι μαθητες καναν ΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ… Με το πουκαμισακι τους, με το πλυμμενο παντελονι, γυαλισμενο παπουτσι, ολα… Τα κωλοπαιδα θα κανανε φασαριες παλι[-X

Διαβάζω τα απο πάνω ποστ και προσπαθώ να σκεφτώ ποια μπορεί να ήταν οι αντίδραση αγωνιστών του '21 ή του '40 άμα τους έλεγαν ότι είναι τραγικά ηλίθιοι που δεν διαδηλώνουν ειρηνικά για τα αιτήματά τους…

Aν έβλεπαν τα χάλια μας το Δεκέμβρη, θα καταλάβαιναν πως το ερώτημα σου είναι άστοχο και απλά το παίζεις πως δεν καταλαβαίνεις. Μη μπλέκεις τη βούρτσα με την πούτσα.

@ Σύνικ: Είμαι βέβαιος πως και οι θρησκόληπτοι φιλοβασιλικοί δε θεωρούν τους εαυτούς τους ακροδεξιούς… Προσωπικά αδυνατώ να σκεφτώ κάτι αριστερότερα (και με μη αμελητέο “κοινό”), οπότε αν θες μπορείς να με βοηθήσεις και να μου αποδείξεις πως δεν ανήκουν στο άκρο.

ρε chrisp συγκρινεις 2 εντελως διαφορετικες εποχες…μην συγχεουμε τα παντα…

Τι θες να σ εξηγησω ρε Καρβου… Εδω δεν ξερεις τι πιστευουν κ μετα κανεις κ χαρακτηρισμους αβερτα… Το θεμα δεν ειναι το ακρο (που το θεωρω ανουσιο, αλλα τεσπα) αλλα το “αριστερο-”.

εντιτ: μια εξηγηση γι αυτο γιατι δεεεεν…

Ωραια το Πολυτεχνειο το 73… Ααααλη εποχη κ αυτη???

ρε cynic απο την λογικη και μονο να το παρεις,οι ακροδεξιοι γουσταρουν την πληρη αστυνομευση και αν δε κανω λαθος οι ακροαριστεροι θελουν την πληρη ελλειψη αστυνομευσης!!!

βλεπεις πουθενα χουντα αυτην την στιγμη στην ελλαδα??

Deja-vu…
Πιστευω οτι εχει ξαναγινει η ιδια ερωτηση στο ιδιο θρεντ… ΑΝ θες ψαξε απαντηση μ εκει…

Καλα αστο…

ε ναι εγω το αφηνω…αλλα και εσυ μαλλον δεν εχεις μια προχειρη απαντηση να δωσεις…

Τι δεν εχω προχειρη??? ΑΠαντηση? Σε ποιο θεμα οτι οι αναρχικοι δεν ειναι ακροαριστεροι… Σ απαντησα τι αλλο να πω.

τοτε αν δεν ειναι ακροαριστεροι σε ποιο χωρο ακριβως εντασσονται?

Στον αναρχικό/αντιεξουσιαστικό.