Αυτό ακριβώς προσπαθώ να σου εξηγήσω, ότι δεν είναι ΙΣΩΣ βγήκαν για να πουν ότι βγήκαν. Βγήκαν γιατί επειδή πήραν γραμμή να βγουν (πολλοί μπορούν να πουν ότι αρχίζει να μυρίζει η κατάσταση γκουχγκουχουνταγκουχ). Και η εκπαίδευση τους ΠΡΕΠΕΙ να αλλάξει, εδώ ο άλλος είχε το περίστροφο δίπλα από το χειρόφρενο, με αποτέλεσμα να το πάρει αυτός που είχε συλληφθεί και να την κάνει σαν κύριος. Αλλά κυρίως πρέπει να πέσουν τα μεγάλα κεφάλια στην Αστυνομία, ώστε να αλλάξει και η νοοτροπία του σώματος. Το ότι δε θα γίνει γιατί εξυπηρετεί την κυβέρνηση, είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.
Ποιος πιστεύεις είναι ο λόγος που βγήκαν?
Κάποιος θα μπορούσε να κάνει λόγο για “αναδιοργάνωση του κράτους” με ότι βλέπει…
και πραγματικα πιστευεις οτι ο λογος που βγηκαν στους δρομους ειναι για να κανουν πιο αποτελεσματικα και ευσυνειδητα τη δουλεια τους και να ειναι κοντα στον πολιτη οποτε τους χρειαστει? απλα τον ΕΛΕΓΧΟ θελουν να χουν…και πιστεψε με, ουτε στις εγκληματικες πραξεις ουτε στην ασφαλεια του πολιτη.απλα στοχοποιουν ομαδες πληθυσμου(με μακρυ μαλλι η χωρις οπως ανεφερε καποιος πριν) κανουν αυθαιρετες συλληψεις, απλο σπασιμο οπου τους παιρνει, πουλανε τσαμπουκα, τα ζουμε καθε μερα πιστευω κι οποιος εχει ματια βλεπει…δεν εχω ακουσει για καμια εγκαιρη επεμβαση αστυνομιας σε πραγματικη αναγκη…τις παπιες κανουνε…βεβαια νταξει ας μη μιλαω απολυτα παντα υπαρχουν και εξαιρεσεις…απλα μη νομιζεις οτι το σχεδιο ειναι ακριβως για την ασφαλεια μας…μαλλον για τη δικη τους ασφαλεια…
Eιμαστε σε προεκλογικη περιοδο.Ποσες φορες εχετε ακουσει ηλικωμενες/ους και μη να λενε που ειναι η αστυνομια να τους μαζεψει ολους αυτους κλπ?Εγω επειδη κυκλοφορω συχνα με ΜΜΜ ακουω τετοια και διαφορα αλλα καθημερινα…Ε σε αυτους θα προκαλεσει πολυ καλη εντυπωση.Απλα τα πραγματα για το συγκεκριμενο παροδικο φαινομενο.
Καλά, οι γέροι ξανάβγαλαν κυβέρνηση τη νδ, μην περιμένεις λογική από αυτούς…
ειδικα η στοχοποιηση με βαση την εξωτερικη εμφανιση ειναι πολυ μεγαλη μαλακια και οταν βλεπω μπατσους να την πεφτουν για ελεγχο σε παλληκαρια με μακρια μαλλια αηδιαζω!!να προσθεσω οτι η στοχοποιηση αποτι εχω παρατηρησει περιλαμβανει καποιες φορες και ατομα με ξυρισμενο πολυ κοντο μαλλι.
μάλλον για προεκλογικούς λόγους ίσως είναι.Αυτό με το μαλλί πράγματι και εμένα μου την σπάει γιατί δείχνει πως ακόμα θεωρούν ύποπτα άτομα,άτομα που ντύνονται αντίθετα με την μόδα,ενώ κοστουμάτους δεν νομίζω να ελέγχουν(με τέτοια συχνότητα)
lulz!!!
A ρε γλεντια που θα εχουμε παλι… Ειτε με τους μπατσους ειτε με τα ΜΜΕ (που δεν το κοβω να το προβαλουν)…
μπασταρδοκρατια που λενε και οι φιλοι μας
Γιατί? Πόσοι πιστεύαν ότι θα την πληρώσει?
Το θέμα είναι τι κάνουμε γι αυτό.
TO τροκτικο φημιζεται για την “εγκυροτητα” του… Τεσπα.
Καταρχην αλλο αποφυλακιση, αλλο αθωωση. Αν μιλαμε με τους ορους της δικαιοσυνης της “δημοκρατιας”… Αλλα εγω δεν εχω καμια αξιωση να καταδικαστει ο Κορκονεας (κι ο καθε κορκονεας) απο την “δικαιοσυνη”…
Να υποθέσω πως θα σε κάλυπτε περισσότερο αυτού του είδους η “δικαιοσύνη”;
Απορία, το πως το κείμενο έχει από κάτω υπογραφή “Αναγνώστης”, μόνο εμένα κάνει να γελάω; Και έστω πως αυτός που το έγραψε είναι το παιδί του δικαστή που θα αποφασίσει αποφυλάκιση και έτσι όντως κάτι ξέρει, είναι αυτός αξιόπιστος τρόπος πληροφόρησης; Το να διαδίδεις φήμες δεξιά κι αριστερά και να σπιλώνεις κόσμο (το δικαστικό σώμα στην προκειμένη) κι όλα αυτά όντας ανώνυμος;
Και αν δε γίνουν τα πράγματα όπως μας είπε αυτός ο “αναγνώστης”, τότε τι; Τότε την έχει βγάλει καθαρή και σύντομα θα δούμε κι άλλο κειμενάκι του ως “Αναγνώστης”, ενώ και το αντίστοιχο ενημερωτικό site δε θα έχει δεχτεί κανένα ουσιαστικό πλήγμα, μιας και αναγνώστης το έγραψε. Ενώ αν βγει αλήθεια, τότε το site αυτό μας ενημέρωσε πρώτο! Ωραία…
Όπως είχα πει κάποτε για το indymedia, έτσι θα πω και τώρα δυστυχώς για το troktiko και ας δυσαρεστηθούν όσοι ενημερώνονται από εκεί. Μαλακία site και επιλέγω να μην ενημερώνομαι από άτομα που δεν αντέχουν να φέρουν την ευθύνη της αποκάλυψης μιας είδησης…
Εννοείται πως συμφωνώ με όσα γράφεις Κάρβου, άλοιμονο σε όποιον θεωρεί πως μπορεί να βασίζεται για την ενημέρωση του στο κάθε ανώνυμο ποστ σε ένα μπλογη. [-X
Από την άλλη δεν έχω και πολλούς λόγους να αμφιβάλλω πως η κυβέρνηση (ή έστω κάποια μέλη της) προσπαθώντας να παραμείνει στην εξουσία τάζει σε διάφορους που θα ήθελαν να δουν την αποφυλάκιση του συγκεκριμένου και αυτό ως προεκλογική υπόσχεση.
Μας έχει δείξει καλά πως αντιλαμβάνεται την διακιοσύνη από το πως χειρίστηκε τις υποθέσεις των υποκλοπών της Vodafone αρχικά και του Βατοπεδίου και της Siemens στη συνέχεια.
[COLOR=“Indigo”]Είμαι ενάντια ΚΑΙ στον ρατσισμό, ΚΑΙ στην αστυνομική βία, ΚΑΙ στη βία γενικότερα!
Κανένας δεν έχει δικαίωμα να βλάψει κανέναν! Όλοι είμαστε άνθρωποι!
Δεν μπορώ να χαρώ όταν βλέπω κάποιον να πονάει. Τι θα πει είναι λαθρομετανάστης? Δεν αντέχω να κακομεταχειρίζονται αυτόν, όπως δε θα άντεχα να κακομεταχειρίζονται έναν Έλληνα έξω άπο την Ελλάδα.
Ο ρατσισμός δείχνει κόμπλεξ, αδικαιολόγητο μίσος, φόβο για ό,τι διαφορετικό απο μας… και ειλικρινά λυπάμαι όταν ακούω ανθρώπους να μιλάνε με τόσο μίσος για έναν άλλον άνθρωπο.
Πρόσφατα άκουσα ενα κοριτσάκι δημοτικού να μιλάει με απίστευτη απέχθεια για μαύρους… (“να φύγουν απο την χώρα ΜΟΥ” κλπ…)[-X
Λυπάμαι πάρα πολύ που την ταίζει με τέτοιο μίσος η οικογενειά της…
Για μένα κατακριτέος δεν είναι όποιος είναι διαφορετικός. ΑΛΛΑ όποιος βλάπτει τον άλλον:!::!::!:[/COLOR]
Sorry, αλλά επειδή αυτήν τη φράση- καραμέλα για τη βία τη βρίσκω ‘‘τζιζ’’.
Υποθέτω, δηλαδή, ότι αφού είσαι κατά της βίας γενικότερα, άμα κάποιος έρθει και σε δείρει, εσύ θα τον αφήσεις να σε δείρει;
Καλά, ναι, εδώ μπαίνει η εξαίρεση της αυτοάμυνας… #-o
Αλλά, αν είναι κάποιος απο φυσική άποψη πιο δυνατός από μένα, δε νομίζω ότι μπορώ να κάνω και πολλά…
αν πάλι, είμαι εγώ πιο δυνατή, τότε απλά θα προσπαθήσω να μην τον χτυπίσω κ εγώ, αλλά απλά να τον εμποδίσω να με χτυπίσει αυτός… :dunno:
Μου φαινεται πως ο Leper αλλου το παει ομως. Η βια γενικοτερα που λες μαλλον αναφερεται μαλλον στην βια των αναρχικων/αντιεξουσιαστων, η οποια ομως ειναι αντιδραση. Σαν αυτοαμυνα δηλαδη.