Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Σε άλλο φόρουμ υπάρχουν περισσότεροι απο ένας. Δεν αναφέρω πόσοι μπορεί να κοτεύουν να το πουν δημόσια για να μη φάνε κράξιμο, οπότε η ερώτηση μου ισχύει, είναι ικανό να σε πείσει ή λένε ψέμματα όλοι καρβου;

ΒΑΝ, η είδηση δε διαγράφηκε. Οι εικόνες όμως διαγράφονται. Το θέμα δεν είναι να με πείσει εμένα κανείς. Εγώ απλά δεν ξεχνάω τις αρχές μου όποτε βολεύει. Ενοχλούμαι όταν τα ΜΜΕ δείχνουν την εικόνα κάποιου ξεχνώντας το Σύνταγμα, ενοχλούμαι και τώρα.

Όσο για το indymedia, συνεχίζω να το θεωρώ “μη ενημερωτικό” τόπο. Κουτσομπολίστικος αριστερών πεποιθήσεων ίσως. Όχι όμως ενημέρωση. Το ότι το λένε πολλοί και καιρό (όπως μου λες, γιατί ειλικρινά δεν έχω άποψη μιας και δεν έχω ασχοληθεί) δε τιμάει τον Ξήγα και μόνο αυτόν. Αν είναι, ήθελεστα και παθέστα που λέει κι ο λαός…

ok, ας σοβαρευτούμε όμως.

Ρε καρβου, λες ότι το υπογράφει κάποιος ΦΟΥ. Οκ περίμενες να το δεις πουθενά γραμμένο σε κανα ΒΗΜΑ/ΕΘΝΟΣ ξερωγώ και να δεις να το υπογράφει ο Δημήτρης Μπακουρομανωλόπουλος για να το λάβεις υπ’όψιν?
Και στην τελική, τόσα τεκμηριωμένα ποστς έχει κάνει εδώ μέσα ο Isis αλλά δεν κολλάει ονοματεπώνυμο στο τέλος, να τον πάρουμε στο ψιλό? Δεν είναι λογική αυτό.

δεύτερον, η συγκεκριμένη πληροφορία ακούγεται καιρό τώρα ως φήμη στους τρουμέταλ κύκλους της Αθήνας.

τριτον, επαναλαμβάνω ποιό είναι το ζήτημα. Οτι ο ΞΗΓΑΣ, που έχει ένα μαγαζί με ρούχα στο μοναστηράκι και διοργανώνει αντεργκράουντ μέταλ συναυλίες φέρεται πως είναι ασφαλίτης και δρα ως τέτοιος παράλληλα με τις υπόλοιπες ασχολίες του. Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ! Μόνο από μέσα τύπου ιντιμίδια ή μπλογκς ή φόρα μπορούσε να μαθευτεί αυτό. Το να λέμε απλά “ελα μωρέ ποιό ιντιμίδια!” απλά εθελοτυφλούμε. Προσωπικά το απόγευμα θα μιλήσω με τους τρουμέταλους φίλους μου για να δω τι άποψη έχουν οι “από μέσα” για το ζήτημα.

karvou καταλαβαίνεις τι συγκρίσεις κάνεις τώρα στις φάτσες;
Και τολμάς να μου λες κιόλας οτι με συμφέρει κάτι;
Έχει στ’ αλήθεια πρόβλημα, συνεχίστε οι υπόλοιποι.

edit: ρίξε μου ένα ban να σταματήσω να μπαίνω στο ρημάδι γιατί το ξέρω πως δεν μπορώ να κρατηθώ διαφορετικά.
Δεν κάνω πλάκα, δώσε μόνιμο ban, διαφορετικά θα το πάρω με άλλο τρόπο.

oh mon dieu

Βleedin:

α) τα ποστς του Isis είναι τεκμηριωμένα όπως είπες
β) η φήμη υπάρχει και κανείς δε μπορεί να κάνει τίποτα (ειδικά αν είναι αλήθεια). Αυτό όμως δεν αναιρεί το πως η φώτο δε μπορεί να κυκλοφορεί έτσι ελεύθερα. Εγώ σαν karvou για τη φώτο ενοχλούμαι. Από εκεί και πέρα, το ποια στάση θα κρατηθεί γενικά από όλο το mod team είναι κάτι που δε μπορεί να αποφασιστεί τώρα, μιας και μόνο εγώ και μόντε είμαστε on line. Αν αποφασιστεί πως κακώς έπραξα, τότε καλώς. Ήδη εγώ π.χ. μερικά ποστς που διέγραψα όταν άνοιξα το PC τα επανέφερα γιατί άλλαξα άποψη.
γ) το Indymedia είναι κουτσομπολίστικος χώρος. Δε διαφωνούμε. Μόνο μέσα από αυτό θα μπορούσε να μαθευτεί αυτή η φήμη που κυκλοφορεί τόσο καιρό.

Εγώ τον Isis τον ξέρω και προσωπικά. Για τον Fou τι ξέρουμε;

Μη βάζεις φωτοζ άλλων σε παρακαλώ.

χαχαχαχαχα ελεος εισαι ρε :lol:

Σορρυ ρε παιδια αλλα το αρθρο του ΦΟΥ ειναι αυτο
http://www1.rizospastis.gr/story.do?id=1250189

ρε γιατι το Indymedia είναι κουτσομπολίστικος χώρος;

εγω χωρις να θελω να παρω θεση, εχω μια απορια(μπορει και ανοητη)…
το αν ο τυπος ειναι ασφαλιτης, τι σχεση εχει με το live?
πας για να δεις την μπαντα ή για να βγαλεις φωτογραφιες με τον διοργανωτη?
επισης, σας ενοχλει που ο διοργανωτης είναι μεταλλας - ασφαλιτης ή γενικα που ειναι μπατσος?
αποριες και τιποτα παραπανω…πρωτη φορα τον βλεπω τον τυπο…ευχαριστω.:slight_smile:

τεραστιος ηθοποιος ο ζαν πολ…:stuck_out_tongue:

Γιατί αναδημοσιεύει κείμενα του Ριζοσπάστη.

Σκεψου λίγο… και ξαναγράψε το ποστ

Ακους εκει κουτσομπολιστικο το Indymedia…

Aς γράψω κι εγώ τη γνώμη μου για τη συγκεκριμένη “είδηση”, που θα 'ναι και το τελευταίο μου ποστ επί του θέματος.

Το θεωρώ πολύ σημαντικό να γνωρίζει ο κόσμος ποιος είναι ο Ξηγας και σε ποιανού τη συναυλία πηγαίνει. Έχει το δικαίωμα να το ξέρει γιατί θα επηρεάσει την απόφασή του στο αν θα πάει ή όχι. Και μπράβο στο ιντυμήντια, γιατί όντως μόνο εκεί θα μπορούσε να βγει αυτή η είδηση.

ΑΛΛΑ, η είδηση με τις πολλές φωτογραφίες στο indymedia είναι εμφανές το τι δηλώνει: Να ο ασφαλίτης, αν τον πετύχετε ποτέ με τους “φίλους” σας πλακώστε τον στον ξύλο. Ή αν δεν τον πετύχετε, ψάξτε να τον βρείτε.
Αυτό για μερικούς (ανάμεσά σας) είναι λογικό, θεμιτό κ.ο.κ. Για εμένα είναι εμετικό. Καλά δεν φτάνει το πόσο εμετικός είναι ο ασφαλίτης, αλλά και πάλι.

Θα μου πείτε, ο συγκεκριμένος τύπος δε θα τιμωρηθεί ποτέ, για τι αντισυνταγματικότητα και κολοκύθια τούμπανε μου τσαμπουνάς. Δίκιο θα 'χετε. Από την άλλη, αν δεν εμπιστεύομαι την ελληνική δικαιοσύνη μία, δεν εμπιστεύομαι μια συγκεκριμένη κάστα ανθρώπων 10. (και μιλάω για την κάστα που καλείται να επιβάλλει την τάξη, όχι φυσικά τους αναγνώστες του ιντυμήντια)

Αυτά σαν άποψή μου, γιατί ήθελα να την γράψω. Δεν ξαναποστάρω τίποτα άλλο επί του θέματος για να μην πικάρω κανέναν και γιατί έχω αυτό το moderator κάτω απ’ το user name που σημαίνει ότι θα κατηγορηθώ ότι ενεργώ με βάση αυτά που πιστεύω, αν σβήσω κανένα ποστ. Απλά σας το λέω ώστε αν μπείτε στον κόπο να μου απαντήσετε, να μην περιμένετε ανταπάντηση. =)

ρε αυτα θα σας φάνε…ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΛΗΤΗΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΠΟΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Αλλα τι μιλάω; ανωριμος είμαι

@ Βλεεδιν, πόσταραν πολλοί γιατί άργησα να ποστάρω :oops:

Ακριβώς. Για το indymedia έχω κράξει άπειρες φορές. Όπως τότε που π.χ. τρομοκρατούσε κόσμο πως έχει αποφασιστεί να αποφυλακιστεί ο δολοφόνος του μικρού Αλέξη για τις ευρωεκλογές (και τίποτα από αυτά δεν έγινε) ή για άλλες πολλές ράδιο αρβύλες που πόσταραν.

Εσείς νομίζετε πως με νοιάζει η είδηση και η φήμη. Απεναντίας, η λογική “βγάζω τις φώτος άλλων” είναι που μου τη σπάει. Ασφαλίτες που μπαίνουν στις πορείες υπάρχουν πολλοί και το ξέραμε. Αυτή τη φορά έτυχε να μαθευτεί (?) και η ταυτότητα ενός και όπως μου λέτε, κατά 99% είναι σωστή η φήμη. Έστω.

Τις επιπτώσεις πάνω του (και στους γύρω του ανθρώπους) σε περίπτωση που το διαβάζει κάποιος άλλος ηλίθιος τις έχετε σκεφτεί; Και δε μιλάω μόνο για το τι μπορεί να πάθει ένα κατάστημα ρούχων ή μια συναυλία. Μιλάω για το τι θα τραβήξει όποιος είναι κοντά του ή τα παιδιά του π.χ. (νέος μοιάζει, αμφιβάλλω αν έχει παιδιά, αλλά το point θέλω να γίνει κατανοητό). Υπάρχει λόγος που τις φώτος “κατηγορούμενων” δεν πρέπει να τις βγάζουμε προς τα έξω. Τις επιπτώσεις σε κάποιον που του μοιάζει και περπατάει στο δρόμο και κάποιος τρελλός τον “αναγνωρίσει”;

Και παραδόξως, υπάρχουν πολλοί δημοσιογράφοι που έχουν κάνει πολύ πιο χοντρές αποκαλύψεις και έβαλαν το όνομα τους κανονικότατα.

Παντως το αρθρο που συσχετιζει τον Ξηγα με τον ασφαλιτη εχει ονομα μεσα. Δε νομιζω να λεει ψεμματα γιατι αν ειναι αλλα προσωπα, ειτε ο ενας ειτε ο αλλος δε θα λεγεται ετσι, και προς το παρον, ουτε γνωστοι του Ξηγα, ουτε ατομα που ηταν μπροστα στην κρατηση του ασφαλιτη και που ειδαν την ταυτοτητα του, εχουν βγει να πουν οτι δε λεγεται ετσι. Υποθετω οτι ειναι ο ιδιος…

Καρβου δεν νομιζω το ιντιμιντια να κανει λαθος δεν ειναι η εσπρεσο με την Μενεγακη μεσα γνωμη μου παντα…