Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Παντως αρκετοι απο τον ‘‘χωρο’’ ξερανε ηδη οτι ειναι ασφαλιτης…

Το ιντιμήντια δεν κάνει λάθος στο κείμενο, γιατί δεν είναι του ιντυμίντια. Ευχαριστώ το χρήστη που βρήκε το άρθρο στο Ριζοσπάστη (δε θυμάμαι ποιος) και απέδειξε πως όντως κάποιοι δημοσιογράφοι έχουν τα @@ να υπογράφουν τέτοιες ειδήσεις. :wink:

Ρε η αποψη μου είναι ξεκάθαρη! Λεω, τα γεγονότα δείχνουν οτι ο τύπος είναι λητης. Κρατάμε πισινή ομως μέχρι να επιβαιβεωθει. Ουτε Αθηνα μένω να ξέρω παραπάνω ούτε θα κατέβω εγω για να τον κοπανήσω. Αν αποδειχτει ομως στην “πιατσα” οτι οντως παιζει αυτό ε τοτε… η κουβέντα μπαινει σε άλλη βάση και σιγουρα όχι μεσα εδω.

καταλαβες μανο;

Ρε, πότε πρόλαβες, το έσβησα στο επόμενο δευτερόλεπτο :lol:

Οκ, καταλαβαίνω τι εννοείς!

Για μένα πάντως το θέμα είναι λήξαν.

Αν οι επαφές μου επιβεβαιώσουν την πληροφορία (που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει), απλά δεν ξαναπατάω σε λάιβ του Ξήγα (δεν έχω πάει ποτέ, αν και το Σόντομ το ψηνα). Εδώ ήδη δεν πατάω σε ντίντι και αλτεργκράουντ, και θα πάω στον Ξήγα? :stuck_out_tongue:

Οι υπόλοιποι ας πράξουν όπως νομίζουν.

Κάρβου ο τύπος είναι ασφαλίτης.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι την φάτσα του πρέπει να την ξέρουμε ΟΛΟΙ ώστε αν τον ξαναπετύχουμε σε πορεία να τον πετάξουμε έξω με κλωτσιές και μπουνιές.

Φαντασου ομως να μην ποσταρονται photos και σε μια πιθανη πορεια να μην μπορουν να αναγνωρισουν τον ρουφιανο…

faster than the speed of light- RAVEN

Tα αυτονόητα…

Τον Ριζοσπάστη δεν τον εμπιστεύομαι γενικότερα αλλά αφενός δεν βρίσκω λόγο στο να πει ψέμματα στην συγκεκριμένη περίπτωση και αφετέρου νομίζω πως οι φωτογραφίες δεν αφήνουν περιθώρειο αμφισβήτησης. Εννοείται πως πρέπει να ξέρουμε όλοι την φάτσα του για λόγους προφύλαξης πάνω από όλα…

Με τo οτι πηγαινοντας στο λαιβ του τον ενισχυεις οικονομικα βεβαια.Θες ενα τετοιο ατομο να γινεται μαγκας με τα λεφτα σου?(Θα μου πεις…για τους αλλους που τα σκαμε ειμαστε σιγουροι ειναι οτι ειναι τα καλυτερα παιδια στο κοσμο?Μαλλον οχι,αλλα για τον συγκεκριμενο μαθαμε και πρεπει να πραξουμε αναλογως.)

α,δεν πάτε με καρτελάκι/αυτοκόλλητο που αναγράφει όνομα ή νικ στις πορείες?

Δεν σε πιάνω ρε Rudolf… :-k

Inside joke, don’t worry. :wink:

Καλό όμως!! :lol:

τα πάρτυ του ρόκινγκ κοροϊδεύει :wink:

Παιδιά, ας μείνουμε on topic. Ευχαριστώ :slight_smile:

Ο Ξηγας δεν θα ειναι Αττικη για πολυ ακομα απο οτι εχω καταλαβει…

μαλλον δεν καταλαβες καλα!!!

Η Ελληνικη underground σκηνη ζει και ο Ξηγας βοηθαει…

NAI!

Την κάνει γνωστή στο πανελλήνιο!!!

Η Ελληνικη underground σκηνη ειναι αρκετα μικρη για να μαθευτουν τα νεα πολυ γρηγορα σε ολη την Ελλαδα, π.χ. αν ηταν καποιος υπαλληλος της Didi (πρωην-) ασφαλιτης τοτε δεν θα ετρεχε κατι, αυτο ομως με τον Ξηγα ειναι μεγαλο θεμα αφου το ονομα του φενεται αρκετα…

Γιατι δε του μιλας σε πρωτο προσωπο?

Διοτι δεν μου μιλαει σε πρωτο προσωπο…