Για βοήθησε λίγο…μη βγούμε και μαλάκες δλδ…
Κοιτα ο,τι και να λες δεν με ενδιαφερει αλλα χαρακτηρισμους τυπου “γκομενες”, καλυτερα να μην τις αναφερεις καν. Οκ, αγορινα???
Δηλαδή ρε φίλε matia εσύ ας πούμε που χαρακτηρίζεις τόσα άτομα εδώ μέσα γκόμενες, θεωρείς ότι είσαι πιο ώριμος από αυτούς που αποκαλείς παιδάκια?
Και δίκιο να είχες, που εγώ διαφωνώ μαζί σου αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία, το χάνεις με τον τρόπο που μιλας.
Απότι φαίνεται ο matia είναι κολλητός του Ξήγα. Ας μην ψαρώνουμε…
3-4 άτομα χαρακτήρισα που το αποδεικνύουν με τα λεγόμενα τους ,που είναι το πρόβλημα? Όταν παίζεις με τις λέξεις για να την πείς στον άλλον είσαι γκόμενα γιατί αυτά οι γκόμενες τα κάνουν από αρχαιοτάτων χρόνων…όταν κάποιος δεν καταλαβαίνει και παρόλαυτα επιμένει και απαντάει αυτό δείχνει…ο τρόπος που μιλάω είναι λίγο επιθετικός είναι η αλήθεια αλλά δεν είναι λόγος να τα ακούω…και στην τελική εγώ μια άποψη είπα περί thrash και αστυνομικών και βγήκαν 2-3 και μου την έλεγαν ο καθένας για άλλη λέξη, τρέχα γύρευε δηλαδή…δηλαδή αν δεν πετάς πέτρες στους μπάτσους είσαι μαλάκας…αυτό είναι το γενικό νόημα του thread…
@cynic: Και πώς να τους πώ δλδ?
Ιδού και η απόδειξη της τρισμεγιστοβλακείας που δέρνει μερικούς:
Η λογική του όχλου…η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο…
Προσέξε την ip σου ρε zuglau επιστήμονα ξάδερφε του sherlock…
Η υπερβολική βλακεία με αφόπλισε…πάω να ακούσω λίγο metal στο γραφείο μου στην ΓΑΔΑ…
Παιδιά ο τύπος μας αποκαλεί γκόμενες για να μας μιλήσει υποτιμητικά. Κοινώς φαλοκράτης.
Πιο πριν είπε το θεϊκό: “Τόσα ανήθικα πράγματα υπάρχουν στην κοινωνία μας όπως οι πούστηδες”. Θεωρεί ανήθικο το να είναι κάποιος ομοφυλόφυλος. Κοινώς ρατσιστής.
Κοινώς: Δεν αξίζει καν να ανοίγεις διάλογο με τέτοια άτομα. Δεν οδηγεί πουθενά. Ο Μπρεχτ τα έχει πει πολύ περιεκτικά χρόνια πριν.
Epitaph απο τον συλλογισμό που έκανες φαίνεται πως στο θέμα των συναυλιών είσαι κομματάκι άσχετος. Απο τα 26 χιλιάρικα όπως λες οτι μπορεί να βγάλει, το καθαρό κέρδος στην χειρότερη των περιπτώσεων είναι 15. Αυτά έτσι για να ξέρουμε τι λέμε!
Εχουμε 250x2x20 + 150x35 = 15.250 ΜΑΧ. Δηλαδη, ΑΝ πουληθουν ολα τα εισιτηρια, τα εσοδα θα ειναι 15 χιλιαρικα.
Χθες βεβαια, που επαιζαν οι Artillery, γραφεται στο φορουμ οτι μαζεψε 50 ατομα. 50x20= 1000 ευρω.
Λες να εβγαλε τα εξοδα ενοικιασης του χωρου, τα μεταφορικα και την αμοιβη του συγκροτηματος?
Laundry Thrash Attack
δηλαδη πρεπει να λεει αυτο ακριβως?
κοιτα το quote του captain clegg λιγες σελιδες πισω στον matia.
οποιος προτεινει σε καποιον να διαβασει στιχους, επειδη ο αλλος ειπε οτι δεν εχει προβλημα να κανει headbanging(#-o) με μπατσους, τι εννοει?
εκτος αν υπαρχει αλλη ομαδα ανθρωπων που εχει προβλημα με το να κανει παρεα με μπατσους.
ημαρτον δηλαδη!!!
για το bold τι να πω τωρα?εγραψα κατι τετοιο?
αηδια καταντησε το θεμα.
650 einai ta eishthria kai gia tis 2 meres ? Ok afto den to ksera.
μαζί με τον Matia και άλλους πετάτε τις μαλακίες με ρυθμό minigun και λες ότι τώρα κατάντησε έτσι το θέμα;!
Α, και κάντε λίγο μπεεε με το φίλο σου, είναι χαριτωμένο…
Kάπου εδώ τελειώνει η κουβέντα… Δεν υπάρχει, ε; ΜΟΝΟ οι αναρχικοί έχουν πρόβλημα με τους μπάτσους. Δηλαδή το 90% αυτών που γράφουν σε αυτό το thread είναι αναρχικοί; Γεια σου ρε Rocking αναρχοφόρουμ!
μονο αυτοι δεν θα κανουν παρεα μαζι τους, μονο και μονο λογω επαγγελματος.τι καθομαι κι εξηγω τωρα…
πρεπει να εχετε ομαδικο προβλημα παντως.εγω σας συγχωρω.
πρεπει να εισαι και καλος μαθηματικος εσυ.90%.για δες.
συνεχιστε τον αγωνα σας και να περνατε καλα…
εγω θα αρκεστω στο χαμηλο i.q. μου και στην αμορφωσια μου.
δεν ειμαστε ολοι τελοιοι…
εσυ χαλιεσαι ρε…το χιουμορ σου σπαει κοκαλα.
εσυ κι ο σεφερλης τετοιο χιουμορ.
μπεεε.γελα τωρα.
Το point σου ποιο είναι; Τόσες μέρες τι προσπαθείς να εκφράσεις και εμείς δεν σε καταλαβαίνουμε; μπορείς να το περιγράψεις απλά και επιγραμματικά; (δεν ειρωνεύομαι, θέλω απλά να ακούσω τι γνώμη σου χωρίς να χάνεται σε ανούσιους σχολιασμούς)
Προς mods: Τα ποστ μου γιατί σβήνονται; (!)
καλα ρε indifferent sun, θα μας τρελανεις εσυ…
Εισαι τοσο χαζος ωστε να νομιζεις οτι μονο οι αναρχικοι εχουν προβλημα και δεν χωνευουν τους μπατσους ??
Δεν κανουμε παρεα με μπατσους γιατι δεν γουσταρουμε παρεα με ατομα που αρεσκονται στο να εξουσιαζουν συνανθρωπους τους, να τους επιβαλλονται, να τους προσταζουν και να τους ασκουν βια γιατι ‘‘ετσι τους εχει ανατεθει απο τον κρατικο νομο’’ (ΛΟΛ) :!:
…Η απλα γιατι ετσι του καπνισε του καθε στρατοκαβλου που τον εδερναν μικρο τα αλλα παιδια στο σχολειο και τωρα εχει ενα γκλοπ και την εχει δει τιμωρος.
Το μεγαλυτερο ποσοστο της χωρας, οχι μονο του ροκινγκ, δε γουσταρει τους μπατσους. Δε λεω οτι δεν υπαρχουν μπατσοι που κανουν καλα τη δουλεια τους, αλλα η γενικη εικονα που παιρνουμε οταν σπανε στο ξυλο τους συνταξιουχους, δερνουν παιδια στις πορειες, συλλαμβανουν στο ακυρο απλα και μονο γιατι δε τους αρεσε η μουρη καποιων και πυροβολανε παιδακια, ειναι σαφως αρνητικη και αυτο το συμμεριζεται η πλειοψηφια της χωρας. Αν δεν το εχεις αντιληφθει, indifferent, δεν ξερω… μαλλον εχεις αλλη χωρα στο μυαλο σου
Aπροσανατολιστικο ποστ:!::D…Ξερουμε και εσυ και εγω και ο αλλος οτι δεν ισχυει.Στους Ελληνες και μαλλον και στους περισσοτερους ανθρωπους τους εχει δημιουργηθει η εντυπωση(οχι αυτοματα προφανως…) οτι το χρειαζονται το ροπαλο πανω απο το κεφαλι τους(για προστασια,για ταξη,για ασφαλεια κλπ)…Διαφορετικα η κοινωνια θα ειχε αλλαξει προ πολλου
χεστηκαμε για τους μπατσους. κανενα απολυτως προβλημα για παρεα κτλ. ισα ισα που αν εχεις φιλο μπατσο μπορεις να του λες “που σε ρε κωλομπατσε” και να μην παρεξηγιεται και να βγαζεις και συ το αχτι σου.
Εδω λεμε για εναν ασφαλιτη ο οποιος πηγε να βγαλει οπλο σε πορεια. Πουτσα και ξυλο σε κατι τετοιους.