Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ωραία. Να πάνε να κάνουν σκούπες στο Κολωνάκι να μαζέψουν τις κόκες. Α ξέχασα τα δικά μας παιδιά τα αφήνουμε ε…Το Πασόκ με το καλημέρα δείχνει τις διαθέσεις του. Σύντομα φαντάζομαι θα συζητήσουν και για το άσυλο. Για να τους δούμε…

Παιδιά όσοι δεν ήσασταν εκεί δε φαντάζεστε για τι πράγμα μιλάμε.
Ήταν κάτι το πρωτοφανές.

Αηδία, τίποτα άλλο δεν μπορώ να πω.
Και οργή φυσικά…

Πολύ βρώμικα ξεκίνησαν τα όργανα απ’το πασοκ.

Περιμένω εναγωνίως σχολιασμό γεγονότων από συγκεκριμένους users… :roll:

http://www.tvxs.gr/v22951

http://www.tvxs.gr/v22961

Κακά Εξάρχεια,Κακά!

Στον άγιο παντελεήμονα θα πάνε να μαζέψουν τους Χρυσαυγίτες που είναι εγκληματίες ή ενδιαφέρονται μόνο για τη μόστρα της φάσης?

Τι εννοείς ακριβώς, να πάνε να μαζέψουν τους συνδέλφους τους?

Ναι ρε, για να πάνε για γκαϊφέ. Δεν είναι όλοι οι μπάτσοι χρυσαυγίτες, κρισπ, ούτε τ΄αντίθετο.

Ωπ ναι… ρε γμτ πάλι με τα δικά μας παιδιά μπλέξαμε :stuck_out_tongue:
Στο μεταξύ ο Χρυσοχοίδης δήλωσε ότι «Αστυνομικός, που ακουμπά πολίτη, δεν έχει θέση στην αστυνομία και θα φεύγει με συνοπτικές διαδικασίες, με πρωτοβουλία δική μου». Βρε, βρε δηλώσεις .Στην πράξη να δούμε τι γίνεται.

Καλά, για το αν η συντριπτική πλειοψηφία των χρυσαυγιτών εργάζεται ή έχει σχέσεις με την ασφάλεια επίτρεψέ μου να έχω σαφή καταφατική άποψη.

Κατά τ’ άλλα συνάδελφοι είναι εξ’ ορισμού, αφού επιτίθενται παρέα σε αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές πορείες.

@ ζουγκλα:

Ειδικά όταν κάνουν τέτοιες δηλώσεις τη στιγμή που γνωρίζουν (κατά παράβαση καθήκοντος) 100αδες πολίτες υπέστησαν εξονυχιστική έρευνα ενισχύει τη απέχθεια και την οργή προς τα πρόσωπά τους. Δεν πειράζει, η έκτη Δεκέμβρη πλησιάζει. :slight_smile:

Αυτά που λες είναι γνωστά και πιστεύω αποδεκτά (καθολικά).

Αλλά ας μην τα ισοπεδώσουμε εντελώς.

Δεν ισοπεδώνουμε κάτι, η αλήθεια είναι.

Το ΠΑΣΟΚ έχει το δύσκολο έργο να βρίσκεται σε μια εποχή που υπάρχουν 2 πόλοι με τεταμένη ατμόσφαιρα στην ευρεία μάζα και να προσπαθεί να τους ικανοποιήσει (με κινήσεις εντυπωσιασμού πάντα) όλους. Από τη μία αυτούς που δεν ανέχονται πια την κρατική βία μετά τα δεκεμβριανά και από την άλλη αυτούς που δεν αντέχουν να μην μπορούν να βγουν απ’ το σπίτι τους και στράφηκαν στον εσυ-ξέρεις Καρατζαφέρης.

Λογικό να έχουμε πολλές αντιφατικές δηλώσεις και ενέργειες. Και αναμένουμε κι άλλα τέτοια. Μέχρι να περάσει το κλίμα των εκλογών και σταθεροποιηθούμε στη γνωστή πολιτική απραξία -με τα απαραίτητα σκάνδαλα που και που.

Σημειωτέον όταν λέω να μην τα ισοπεδώνουμε όλα δεν εννοώ τους χρυσαυγίτες. Εννοώ τους ελάχιστους μπάτσους που δεν συμβαδίζουν μαζί τους στην θεωρία ή στην πράξη, όπως λέει και ο κρισπ. Δυστυχώς, από προσωπική πείρα, από γνωριμίες μου με μπάτσους και από εξιστορήσεις άλλων, αυτά τα άτομα είναι σπανιότερα και από το γιέτι. Τέλος πάντων, εξαιτίας της σπανιότητάς τους, δεν γουστάρω να ακούω γενικοποιήση του κανόνα: όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες. Τέλος πάντων μακρυλογώ άδικα.

Αχ, τον καημένο τον Γιωργάκη πώς τον λυπάμαι!
Έχει δύσκολο έργο, χαλάλι του το χτεσινό σκηνικό…

@ ΠάνοςΚοστό:

Δεν είπα ότι όλοι οι μπάτσοι είναι φασίστες.
Συνάδελφοι με τους χρυσαυγίτες είπα ότι είναι.

@ Αποκάτως87:

Θένκιου, πιστεύω ότι θα αρχίσω να θεραπεύομαι από τα συμπτώματα αποκλίνουσας συμπεριφοράς μου σιγά σιγά.

Έτσι μπράβο, τώρα λογικεύεσαι.

Manos87 ποιος πολίτης φοβάται να πάει στα Εξάρχεια? Η για να το θέσω καλύτερα…τι κίνδυνο έχει κάποιος που πάει μια βόλτα στα Εξάρχεια? Τίποτα δεν έχει να φοβηθεί πέρα από τους αστυνομικούς, τους ματατζήδες και τους χρυσαυγίτες.
Τα εξάρχεια δεν είναι απλά μια περιοχή της Αθήνας σαν όλες τις άλλες. Είναι ένα μέρος, στο κέντρο της μητρόπολης , όπου μαζεύεται πλήθος κόσμου, όπου υπάρχουν πολλοί αναρχικοί, όπου υπάρχει ακόμα η έννοια της γειτονιάς, όπου κατεβάζουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας κλπ.
Τα εξάρχεια είναι ο χώρος πιου δεν αντέχει το Λάος. Και επειδή το Λάος κερδίζει ψηφοφόρους από αυτό, το Πασόκ θα κοιτάξει να το εκμεταλλευτεί πολιτικά.

Το ΠΑΣΟΚ δεν παίρνει ψήφους μόνο από το ΛΑΟΣ. Παίρνει και από το ΣΥΡΙΖΑ. Και από τη ΝΔ. Μην κάνεις ότι το αγνοείς.

Εμένα στο κέντρο πάντως δεν μου την έχουν πέσει ματατζίδες. Πρεζάκια μου την έχουν πέσει, και δεν τους ρώτησα για τις πολιτικές τους πεποιθήσεις για να σου πω αν ήταν χρυσαυγίτες ή αναρχικοί.

Manos87 δεν αγνοώ τίποτα. Απλά διαφωνώ με την άποψη σου.

Κι εμενα μου την πεσανε πρεζακια. Ενα μαλιστα μου ειπε και τι ομορφα χειλη που εχω. Τον αλητη… Ρε σοβαρευτειτε …

Σοφα μιλησε ο ζουγκλας παραπανω.
Ασχημα ξεκινησαμε…