Τους &@ρ~ολ$#% εδω, μια φορα με πιασαν δυο μπατσοι στον δρομο εξω απο εναν σταθμο και μ’αρχισαν στις ερωτησεις. Τους ρωτησα βεβαια με ποια αφορμη και δικαιοδοσια και αυτοι μου ειπαν οτι φανηκα να περιφερομαι/κοιταω υποπτα (#-o ) και οτι αυτην την δικαιοδοσια την εχουν απο τον καιονουργιο αντιτρομοκρατικο νομο. Με φακελωσαν κανονικα, ολα τα στοιχεια μαζι με υψος, χρωμα ματιων, ενδυμασια (!!!) και οτι κατεγραφαν το εστελναν και στο κεντρο μεσω ασυρματου. Μα ποσο περισσοτερη ξεφτιλα πια ρε τους πουστηδες…
Βεβαια αυτος ο περιφημος αντιτρομοκρατικος νομος εχει καταχραστει αρκετες φορες οπως αποκαλυψαν και δημοσιογραφικα πρωτοσελλιδα προσφατα. Αυτος ο νομος δινει πολλες ελευθεριες περι παρακολουθησης υποπτων για τρομοκρατια. Το θεμα ειναι οτι βρεθηκαν πολλα τοπικα, δικαιοδοτικα οργανα να τον χρησιμοποιουν για αλλους ηλιθιους λογους οπως πχ. αν τα παιδια μιας οικογενειας πηγαινουν στο σχολειο της περιοχης τους #-o . Εχουν πιασει πατο λεμε.
ευχαριστώ!!
Δεν γινεται…θα σκασω αμα δε το αναφερω…μιλαμε για πολυ γελιο…ποοοοοοοσο ζωα και εγκεφαλικα ανεπαρκεις μπορει να ειναι οι ματατζηδες???
http://www.protothema.gr/content.php?id=10457
Άγρια επεισόδια στην Λευκίμμη της Κέρκυρας και τραγελαφικές καταστάσεις για την Ελληνική Αστυνομία σημειώθηκαν το μεσημέρι, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως η συγκεκριμένη «ιστορία» θέλει ιδιαίτερη προσοχή? Πάνοπλη άνδρες των ΜΑΤ συγκρούστηκαν με τους εξαγριωμένους κατοίκους της περιοχής με αφορμή την κατασκευή του Χώρου Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων.
Οι αστυνομικοί «χτύπαγαν» με ιδιαίτερο ?ζήλο και χωρίς φυσικά σχέδιο με αποτέλεσμα να ξυλοφορτώσουν άγρια και τον αστυνομικό υποδιευθυντή του νησιού. Φαντάζει απίστευτο, αλλά ο αξιωματικός που πήγε στο σημείο για να συντονίζει τις ενέργειες των ΜΑΤ έφαγε ξύλο γιατί οι υφιστάμενοι του δεν τον αναγνώρισαν καθώς φορούσε πολιτικά. Όλα ξεκίνησαν όταν οι κάτοικοι της Λευκίμμης προχώρησαν σε νέο γύρο δυναμικών αντιδράσεων με αφορμή την καταπάτηση, όπως καταγγέλλουν οι ίδιοι, καλλιεργήσιμων εκτάσεων δίπλα στο εργοτάξιο του ΧΥΤΑ από εργάτες των εγκαταστάσεων. Οι Λευκιμμιώτες προσπάθησαν να εισβάλουν στο εργοτάξιο, πετώντας πέτρες στους αστυνομικούς των ΜΑΤ που αντέδρασαν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων. Τα επεισόδια μέσα σε λίγα λεπτά πήραν μεγάλες διαστάσεις και μάχες σώμα με σώμα σημειώνονταν στα χωράφια της περιοχής.
Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που οι άνδρες των ΜΑΤ σε μια απεγνωσμένοι προσπάθεια να επιβάλλουν την τάξη έδερναν όποιων έβρισκαν μπροστά τους. Ο υποδιευθυντής ? που είχε την ατυχία να πάει στην περιοχή με πολιτικά ρούχα και όχι με τη στολή ? κάποια στιγμή «συναντήθηκε» με τους υφισταμένους του. Μέσα στο γενικό «χαμό» και χωρίς να τον αναγνωρίσουν οι ΜΑΤατζήδες άρχισαν να των χτυπούν και μέχρι να τους εξηγήσει έφαγε αρκετές? Από τα επεισόδια τραυματίστηκαν και τρείς ακόμη άνδρες των ΜΑ, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε και ο αστυνομικός διευθυντής?Αξίζει να τονισθεί πως πριν από δεκαπέντε ημέρες σε ανάλογες κινητοποιήσεις των κατοίκων της Λευκίμμης έχασε τη ζωή της μια 43χρονη γυναίκα όταν παρασύρθηκε από μηχανάκι που οδηγούσε νεαρός, τον οποίο κυνηγούσαν οι αστυνομικοί.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
μιλαμε ετσι και τους δωσουν εντολη να ορμηξουν μεχρι και την μανα τους σκοτωνουν…
η ολη φαση μου θυμιζει πολυ την ταινια Danny the Dog, για οποιον την εχει δει… εντολη για ξυλο και οποιον παρει ο χαρος … χαχα…
“αποδόθηκε” δικαιοσύνη. Αφού δεν ήταν ικανός να κάνει σωστά τη δουλειά του, τις έφαγε :lol: :lol:
ΥΓ. Πάντως ρε γαμώτο, σε όλα τα νησιά γίνεται πανικός με τα ΧΥΤΑ. Όλοι τα θέλουν στο νησί, αλλά όχι δίπλα τους (άσχετο, αλλά και στην Άνδρο έχουμε παρόμοια προβλήματα και θα έσκαγα αν δε το έλεγα)
ρε μη βαρατε, δικος σα;ς ειμαι… :lol: :lol: :lol:
οσον αφορα τα χυτα, μαλλον προτιμουν τις παρανομες χωματερες μου φαινεται οι κατοικοι…και ας εχει δωσει ντιρεκτιβα η ευρωπαικη ενωση για χυτα και κεντρο ανακυκλωσης σε καθε πολη…#-o
Ειδατε; Τοσο πολυ αγαπανε την δουλεια τους που δεν κανουν διακρισεις:!: Ολα για την ταξη! Και μετα μου λετε βλακειες…
Ρε, χθες ειχα παει σε παραρτημα της Ελληνοαμερικανικης ενωσης να δωσω προφορικα για το Β2 (michigan). Αυτο λοιπον ειναι στην Διδοτου στα Εξαρχεια. Ε, φανταστειτε, ειχε μπολικη αστυνομια. Στην επιστροφη γυρισα μ’ εναν συμμαθητη μου (απο Αλβανια αυτος) και οπως περναμε μπροστα απο κατι αστυνομικους γυρναει και λεει ο ενας στον αλλο γελωντας χαζοχαρουμενα: “κοιτα ρε τον Αλβανο με την χιπισσα πως ειναι”. Ουγκ.
σε κατι πορειες που πηγαινα με κατι φιλες παλιοτερα στην αθηνα, ολα τα λεφτα ηταν το βλεμμα των ματατζηδων… πολυ λιγουρια λεμε…μιλαμε για σεξουαλικη πεινα στο απειρο…λεγαν και τα σεξιστικα τους βεβαια αλλα ευτυχως οι φιλες μου ηταν μαγκισες και τους την ελεγαν στεγνα και μρτα μουγκα αυτοι…
Καλα κανανε:wink: Αυτοι που σου λεω απλα κοροιδευαν. Θα θελα να πω τιποτα αλλα στην οποιαδηποτε αντιδραση τους θα την πληρωνε το παιδι κι οχι εγω. Κατι τετοιο παντως που λες δεν το εχω πετυχει ποτε δυστυχως.
Χαχα και τωρα που ειπαμε εμπειριες θυμηθηκα οταν ειχαμε παει να κλεισουμε ραντεβου για ταυτοτητες. Μας ειχαν πει να ειμαστε εκει στις 6.30 (χειμωνας τωρα). Τεσπα ειχε παει 7 και ρωταμε “ο/η αστυνομικος για τα ραντεβου ποτε θα ερθει;” και μας λενε “στις 7.30” (#-o ). Λιγο πριν ερθει (προφανως) μας ειπαν να βγουμε ολοι εξω και μεσα σ’ ολους ηταν 2 γυναικες με μωρα σε καροτσια:!: Στο μεταξυ για να ξερουμε την σειρα ειχαμε γραψει τα ονοματα με αριθμους (μονοι μας εννοειται). Οταν βγηκαμε εξω και επρεπε να μπουμε πηρα το χαρτι να το παω στους αστυνομικους (μαλακ*α εκανα κι εγω που νομιζα οτι θα βοηθουσαν). Μπαινω μεσα και τους λεω τεσπα για το χαρτι και μου λενε (γελωντας παλι) “στην αστυνομικο μεσα”. Παω μεσα στην αστυνομικο για το χαρτι και μου λεει “στην κοπελα εξω που κλεινει τα ραντεβου!”. Παω τελικα στην κοπελα και μου λεει λες και της εβρισα “εγω δεν ξερω τιποτα κοπελια, δεν σου ειπαν οτι δεν παιρνουμε ευθυνες γι’αυτα; Βρειτε τα μονοι σας!” (#-o ). Και καθως εβγαινα ξαναρχισαν να γελανε οι αστυνομικοι. Νευριασα γιατι το ξεραν οοοοοοοοοοοολοι οσοι πηγα οτι δεν “δεχονται τετοιου ειδους χαρτια”. Την εστησα απ’ εξω απ’ αυτους λοιπον κι αρχιζα να φωναζω τα ονοματα των ανθρωπων για να μπαινουν μεσα για τις ταυτοτητες τους. :lol: Βγηκε ο ενας και μου λεει σοβαρα “τι κανεις εδω κοπελα μου;” και του λεω “αφηστε με τα κανονιζουμε μονοι μας” :lol: Οταν τελειωσαμε τους λεω “καλη σας μερα, ευχαριστουμε για την εξυπηρετηση”. Ε, μονο αυτο εχω να χαιρομαι :Ρ
Το πιο γαμάτο που μου έχει τύχει με μπάτσο, ήταν όταν πήγα να βγάλω ταυτότητα. Μπαίνω στο γραφείο που μου έιπαν να περιμένω, ήταν όμως άδειο. Ε κάθομαι και χαζεύω ώσπου να έρθει κάποιος. Ξαφνικά ακούω ένα κρακ και από μια ύπουλη πόρτα, που δεν είχα προσέξει, μπαίνει ένας ψηλός μαλλιάς, με 10 σκουλαρίκια στο κάθε αυτί, στα φρύδια ξέρω γω, γάμησέ τα γενικά. Με κοιτάει, πάει κάθεται στο γραφείο και μου λέει “παρακαλώ, τι μπορώ να κάνω για σας;”
Ευτυχώς ανασυγκροτήθηκα γρήγορα Έφαγα και φλασιά εκείνη τη στιγμή ότι τον είχα δει στο πάρτυ που είχα πάει το ακριβώς προηγούμενο βράδυ, να κάθεται ακίνητος σε μια γωνιά. Από ό,τι είπαν, είχε έρθει μήπως πάρει το μάτι του καμιά διακίνηση ναρκωτικών και τέτοια. Ξύπνησαν οι μπάτσοι και στέλνουν undercover συναδέλφους τους
Έλα ρε!
Κι εγώ που νόμιζα ότι οι μαλλιάδες που μπαίναν στα γραφεία της ΓΑΔΑ σαν κυριοι μετά από πορείες, ήθελαν απλά να χαζέψουν το κτίριο…
:lol:
Εύστοχο!
Όταν όμως βλέπεις έναν τέτοιο τύπο στη Σάμο, όπου δεν έχουμε ΓΑΔΣ αλλά ένα μικρό τμηματάκι, ε σου κάνει λίγο κάπως
Η φάση με τους ασφαλίτες βασικά είναι επικίνδυνη, και όχι για γέλια… :? Ψόφος πραγματικά.
Και πού να ξερα ότι ήταν στη Σάμο? Α?
παιδια ακουστε κι αυτο…
εδω και αρκετο καιρο παω την κοπελα μου στα ιατρια του ικα στο κεντρο…
παντα στο δρομακι ενδιαμεσα απο το ικα και τη βαρβακιο (η τη λαχαναγορα) βλεπαμε τυπους ειτε με γκαζακια,ειτε ταυλα κατω και προφτατα εγω προσωπικα πρωτη φορα στη ζωη μου ειδα ανθρωπο με τη συριγγα στη βλεβα…παντα στο ιδιο στενο…κανεις αστυνομικος τιποτα…αφου ο κοσμος που δουλευε εκει στο ικα τα βραδια φοβοταν να φυγει απο το κακο…
πριν μια βδομαδα που περναμε ξαφνικα στο μερος βλεπουμε σε καθε στενο αστυνομικους,κανενα εκει περα,και ολα καλα…λεω τι γινεται…κατι δεν παει καλα…δε μπορει…παμε παω,και ρωταω την ορθοδοντικο…πως και ηρθε η αστυνομια τοσο ξαφνικα???και μου απαντα…να μωρε πριν λιγες μερες βρηκαν 1 νεκρο απο κατω και γι αυτο ηρθαν,σημερα που ξαναπηγαμε την ωρα που στριβαμε ακριβως απο πισω μας ηταν δυο αστυνομικοι…στο δρομακι αυτο βλεπουμε 3 ατομα και τα 3 με ατιμες συριγγες το χερι…τους βλεπουν οι αστυνομικοι και τους λενε…δεν σας ειπαμε να μην ερχεστε εδω (!!!) πηγαινετε πιο περα…οι τυποι σηκωνονται κρατωντας τις συριγγες και κυριλατα προχορανε διπλα μας με της συριγγες στο χερι σα να μην τρεχει τιποτα…και οι αστυνομικοι χεστηκαν για τα καλα…
α ρε τι βρωμιες κυκλοφορουν…δυστυχως δεν εβγαλα βιντεο ή κατι τετοιο…πραγματικα ντροπη τους…φασιστοσκατα…
Γιατί στην Αθηνάς που είναι τίγκα στα ΜΑΤ κάθε βράδυ, ενώ λίγα στενά παρακάτω γίνεται ανενόχλητα ολόκληρο σκλαβοπάζαρο με τις αφρικάνες και τους νταβατζήδες να τις πουλάνε?
Μην το ψάχνεις…
φυλάνε καλά τους δρόμους γύρω απ’την πλατεία εξαρχείων όμως και το βιβλιοπωλείο του γραφικούλη
κι αμα σε δούνε με μαλλιά και μούσια σε ρωτάνε και τ’όνοματακι σου
Για άλλη μια φορά τα σκουλήκια βγήκαν απ’ τις τρύπες τους. Μετά τη συναυλία που έγινε την Παρασκευή στην Υφανέτ, μία παρέα παιδιών που έφευγαν από την κατάληψη δέχτηκαν επίθεση από καμιά 20ιά χρυσαυγίτες με κράνη και παλούκια. Θα γίνει αντιφασιστική πορεία αυτήν την Παρασκευή.
http://athens.indymedia.org/local/webcast/uploads/metafiles/antifauzlcbf.jpg
Πλέον οι φασιστικές επιθέσεις (σε μετανάστες, αναρχικούς, αριστερούς μαθητές/φοιτητές κλπ.) έχουν πληθύνει, και οδηγούμαστε στον εξής προβληματισμό: πώς το αντιμετωπίζεις;
Τους απαντάς με τον ίδιο τρόπο; Δηλαδή, τους βρίσκεις σε στενάκια και τους δέρνεις, δηλαδή υιοθετείς τις δικές τους πρακτικές; Στην ουσία έναι πολιτκό/κοινωνικό θέμα το μετατρέπεις σε πόλεμο συμμοριών.
Ή απαντάς ανοίγοντας το θέμα στην κοινωνία; Με πορείες κλπ., όπως γίνεται τόσα χρόνια; Τόσα χρόνια, όμως, βλέπουμε το ίδιο σκηνικό, μαχαίρωμα- πορεία, πέσιμο και ξύλο- πορεία.
:-k
Απο τη στιγμη που και το ιδιο το κρατος εθελοτυφλει υπερ τετοιων σκατομυαλων οντων και η πολιτεια δεν κλεινει με το ετσι και το θελω οργανωσεις οπως τα χρυσα αυγα, η μονη λυση ειναι βια στη βια τους.
Βασικα, δεν ξερω αν πρεπει να περιμενουμε και κατι απο το κρατος. Την στιγμη οπου δεξια και ακροδεξια κομματα εχουν στο συνολο την πλειοψηφια στην βουλη…
Ε αυτό θα πόσταρα αλλά με πρόλαβε ο homo bacillus
Βάκιλε, έχει δίκιο ο karvou. Ένα τέτοιο τόπικ κακό θα έκανε στο κλίμα του φόρουμ… Και στην τελική άμα ο άλλος θέλει να πει κάτι θα το πει οπουδήποτε.
@ Όσο αφορά το θέμα που ανοίξατε. Η υιοθέτηση των πρακτικών τους παιδιά δεν οδηγεί πουθενά, μόνο σε αδιέξοδο…
Απο την άλλη, το να περιμένει κανείς τη λύση απο το Κράτος (ειδικά το υπάρχον) είναι αφέλεια. Δυστυχώς εγώ προσωπικά άμεση λύση δε μπορώ να δω στο θέμα. Το μόνο που είναι δυνατόν να βοηθήσει κάπως είναι αφύπνιση συνειδήσεων - και, επιτέλους, ο μέσος αδιάφορος πολίτης που βλέπει τον νεαρό να τον πλακώνουν στο ξύλο οι συμμορίες να πάψει να γυρνάει την πλάτη και να το βάζει στα πόδια. Αλλά να κάνει κάτι, σε συνδυασμό με τους υπόλοιπους πολίτες, έτσι ώστε να ταρακουνηθούν λίγο και εκείνοι που πρέπει να ταρακουνηθούν.
Με λίγα λόγια, αν υπάρχει λύση, αυτή πρώτα θα ξεκινήσει απο τη βάση και μετά θα καταλήξει - αν καταλήξει - στην κορυφή… Έτσι όπως είναι σήμερα τα πράγματα τουλάχιστον. Φυσικά ο ρόλος των ΜΜΕ σε όλα αυτά είναι κάτι παραπάνω απο καταλυτικός.