Σωστος
:lol2::lol2::lol2:
Nτέφι!
Ο Vic Vega:|
Πωπω αυτος ο Πρετεντερης με διαολιζει με τις μαλακιες που λεει.
Συζητανε στο Mega περι indymedia και διωξης κατα του πρυτανη κλπ, και ρωταει η Τρεμη αν αυτο που τους πειραζει ειναι το απο ποιον σερβερ θα λειτουργει το Indymedia ή αυτα που λενε μεσω του site και ο Πρετεντερης με τη μια το γυρισε λεγοντας οτι δεν καταλαβαινει γιατι ξαφνικα εγινε ο πρυτανης ο προστατης της ελευθερης διακινησης ιδεων κλπ, και αν αυτη επιτρεπεται μονο στο Πολυτεχνειο και οχι παντου.
Δηλαδη ελεος ρε πουστη μου.
Πριν ητανε ο καταδρομεας ο Πλευρης στον Σκαι (νομιζω? :-k) και απ’τη μια ελεγε οτι μεσω του site τον στοχοποιουσαν και ελεγαν να του καψουν το αμαξι. Δηλαδη αν παρω εγω τηλεφωνο τον κολλητο μου και του πω το ιδιο τι θα κανει? Μηνυση στον ΟΤΕ που μου παρεχει τη γραμμη?
Βεβαια οταν τον ρωτησαν αν εννοει το οτι πρεπει να κοψουν το site γι’αυτο το λογο, βιαστηκε να το αρνηθει λεγοντας “οχι δε λεω αυτο… αλλα γιατι να μην εχει το indymedia δικο σου server και να χρησιμοποιει του Πολυτεχνειου?”
Λες και ειναι ο server που τον πειραζει.
Απορία γιατί δεν έχω καταλάβει: Πριν λίγο καιρό δεν είχε γίνει ξανά “σκάνδαλο” με τους σέρβερ του indymedia? Το τωρινό είναι συνέχεια εκείνης της ιστορίας και απλά τώρα έφτασαν οι διώξεις του εισαγγελέα ή αποφασίστηκε τώρα με αφορμή τα χθεσινά;
Δεν ξερω να σου πω σιγουρα, αλλα εμενα μου φαινεται οτι βρηκανε αφορμη με τα χτεσινα να συνεχισουνε την ιστορια.
Πραγματικα ειναι ηλιθιο το ολο θεμα. Λες και αμα δε χρησιμοποιουν το server του πολυτεχνειου δε θα βρουν αλλο server. Το πιθανοτερο ειναι οτι σε μια μερα θα το εχουν ξανα ανεβασει.
H πορεια χτες παντως χωρις κανεναν παλμο.Εχω αριχσει και ξενερωνω με την πορεια του πολυτεχνειου να πω την αληθεια.Στο αντιεξουσιαστικο μπλοκ παντως επεσαν κανα 2 δακρυγονα στην Αμερικανικη(νομιζω ηταν απαντηση σε πετρες) και μας εκαναν να λισωουμε για λιγο αλλα γενικα ησυχα…Οταν ειχε ψιλοδιαλυθει η πορεια αρχισαν τα μπαχαλα στην Αλεξανδρας.
Επισης επειδη υπαρχει και δω κοσμος που ισως ενδιαφερεται.
http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1105780
Aφορα το Παντειο και την καταληψη που γινεται στη πρυτανεια λογω των παρασκευιατικων γεγονοτων.Οποιος γουσταρει αυριο θα εχει συζητηση και μετα προβολη ταινιας.Προσπαθουμε να τρεξουμε και μια συνελευση με συμμετοχη κοσμου τη παρασκευη.
Δυσκολα τα πραγματα βεβαια οταν εχεις τα ΕΑΑΚ να κοιμουνται και φυσικα ΠΑΣΠ ΔΑΠ ΠΚΣ στον κλασικο τους ρολο…αλλα φυσικα και τον συνηθισμενο κοσμο του Παντειου καπου μεταξυ αηδιας και απαθειας.
:!::!:
Mωρε βαλε εσυ και ερωτηματικα και θαυμαστικα και οτι θες.Αυτο δεν αλλαζει.
Ημιακυρο αλλα γινεται της πουτανας στο δρομο σημερα. Τουλαχιστο στο Περιστερι εχουνε βγει ολοι οι μπατσοι στους δρομους και σταματανε αμαξια για αξακριβωση, διπλωμα και ιστοριες.
Εκτος απο τη γενικη μαλακια που δερνει τους μπατσους και το γεγονος οτι πλησιαζουμε προς τον Δεκεμβρη και αγριευουν τα πραγματα, εγινε τιποτα ιδιαιτερο σημερα και εχουνε αφηνιασει? Ειναι και σε αλλες περιοχες αυτο η μονο εδω? :?
και στην πλατεία βικτωρίας είχε πολύ μπατσομάνι σήμερα…
Ναι είναι η συνέχεια αυτής της ιστορίας. Επειδή τώρα ασκήθηκε δίωξη στον πρύτανη.
απορία 2η: Όλοι αυτοί που δημοσιεύουν τις προκυρήξεις των τρομοκρατικών τους ομάδων μέσα από ένα site, πως και δε συλλαμβάνονται από την ip τους;
Μήπως γιατί είναι χάκερς? Λέμε τώρα ε. Εκτός κι αν θεωρείς ότι είναι τόσο αφελείς ώστε να δημοσιεύουν προκηρύξεις από στάνταρ νετ ip.
ή αλήθεια είναι πως δε το σκέφτηκα (no coffee - no brain), αλλά νομίζω πως ακόμη κι από proxy server να μπήκαν, υπάρχει τρόπος να εντοπιστείς. Απλά χρειάζονται καλοί προγραμματιστές και διεθνής συνεργασία μετά
Επίσης μπορεί αυτό που εντοπίζαν να ήταν το Net Cafe στην πατησίων και όχι το σπίτι του.
Αυτό δεν είναι και λίγο όμως. Αν το πόσταρε από νετ καφε, έχεις μάρτυρες τότε
Σιγα τους μαρτυρες. Θα μπορουσε να ειναι ο οποιοσδηποτε απο αυτους που πανε σε ιντερνετ καφε και μπαινουν στο ιντερνετ για κανα μισαωρο για να τσεκαρουν mail κλπ. Δε νομιζω να βοηθαει καθολου αυτο