Δεν είναι μόνο τα νετ καφέ κοινόχρηστα, σκεφτείτε το λίγο.
η τεχνογνωσία της Ασφάλειας (αλλά και του Δημοσίου γενικότερα) σε θέματα ηλεκτρονικών δικτύων υπολογιστών κλπ περιορίζεται στο “Τάκη! Έλα να δεις τι παίζει και δεν έχω ίντερνετ!”
Γενικά έτσι είναι, ειδικότερα αν δεν κάνω λάθος έχουν πιάσει άτομα για παιδική πορνογραφία και τα σχετικά οι αντίστοιχες υπηρεσίες.
Το ζήτημα όμως είναι πως βάσει της ιδιαιτερότητας του διαδικτύου, πρέπει κάποιος να μην έχει πάρει τα μέτρα του για να τον τσιμπήσουν.
Αυτό όμως ήταν έτσι από τα αρχαία χρόνια
netcafe σε ωρα αιχμης διχως λογαριασμο πελατη
πας κανεις τη δουλεια σου κ φευγεις
Μαλλον ακουσαν πως παει η ΕΛΛΑΣ South Africa και βγηκαν να κανουν τα ψωνια τους για την εκδρομη…
Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, το καλοκαίρι απλώς είχε πάει το θέμα στη βουλή μετά από ερώτηση του ΛΑ.Ο.Σ. ή κάτι τέτοιο. Τώρα έγινε μύνηση στον πρύτανη, αν και δεν έμαθα από ποιον
καλά, σήμερα ξεκωλιάστηκα (με το συμπάθιο) στο γέλιο.καθώς φτάνω πλατεία βικτωρίας από την κάτω μερια, βλέπω έναν ένστολο να κυνηγάει κάποιον, ο οποίος άλλαξε σε μια φάση απότομα κατεύθυνση με αποτέλεσμα ο ένστολος να πέσει πάνω σε ένα δέντρο και να σαβουρντιστεί :lol:. ο συνάδελφός του έφτασε στο σημείο σε 5-6 δευτερόλεπτα…
xa καλα να παθει ο μλκς εγω τσαντιζομαι γιατι με εχουν σταματησει για εξακριβωση ενω γυρω μου γινεται Ο πανικος απο ατομα που παιρνουν ναρκωτικα κτλ και μου λενε “Ρωσσιδα εισαι?” κι εκεινη την ωρα θελω τοσο να τους βρισω.Ε χτες τους εβρισα γυρναγα απο το αθανατο ΙΚΑ οπου ηταν στημενοι Ματ κτλ μιλαμε ειχα να κατεβω τοσο καιρο Αθηνα λες και θα γινει κανας πολεμος ειναι με τα σπρευ και οπλισμενοι και ενας εκανε βολτες με το μηχανακι της αστυνομιας στο πεζοδρομιο οπως πας για την Ομονοια ε του ειπα αλλα σιγα μη με ακουσε…
Αστυνομικοί με πολιτικά έδειραν νεαρή Αρμένισσα με δίχρονο παιδί στην Κυψέλη
Νέο περιστατικό αστυνομικής αυθαιρεσίας έλαβε χώρα στην Κυψέλη - τη στιγμή μάλιστα που ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιεί συνέντευξη τύπου για την αυθαιρεσία των Σωμάτων Ασφαλείας. [SIZE=“3”]Αστυνομικοί με πολιτικά ξυλοκόπησαν στη μέση του δρόμου νεαρή γυναίκα από την Αρμενία, η οποία είχε μαζί της το δίχρονο παιδί της.[/SIZE] Το tvxs μίλησε στο δικηγόρο της 35χρονης, κ.Μάνο Διαμαντάρα.
Η 35χρονη κάτοικος Κυψέλης γύριζε από το super market την περασμένη Πέμπτη το πρωί φορτωμένη με ψώνια, και σπρώχνοντας το καρότσι με το δίχρονο γιο της. Στη συμβολή των οδών Επτανήσου και Κεφαληνίας, προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, ωστόσο στο σημείο αυτό δεν υπάρχει φανάρι και κανένα αυτοκίνητο δε σταματούσε για να περάσει η γυναίκα με το παιδί. «Στο σημείο αυτό, δύο γυναίκες που στέκονταν παρακείμενα άρχισαν να κατακρίνουν τη συμπεριφορά των οδηγών, κάνοντας σχόλια όπως ?πώς είναι δυνατόν να μη σταματάει κανένας?, ?κοίτα κάτι ζώα? και ?δεν έχουν τρόπους?», εξηγεί στο tvxs ο δικηγόρος της 35χρονης, κ.Διαμαντάρας.
«Τότε σταμάτησε ένα συμβατικό αυτοκίνητο και από αυτό πετάχτηκαν τρεις άντρες με πολιτικά ρούχα, φωνάζοντας ?ποιον είπες ζώο?, απευθυνόμενοι μάλιστα στη νεαρή μητέρα, νομίζοντας ότι αυτή είχε κάνει το σχόλιο», συνεχίζει ο κ.Διαμαντάρας. Η νεαρή μητέρα προσπάθησε να απολογηθεί, λέγοντας ότι δεν είχε πει τίποτα, και τότε οι άντρες ? προφανώς επειδή αντιλήφθηκαν τη διαφορετική προφορά της ? θεώρησαν εσφαλμένα ότι είναι Ρουμάνα, και άρχισαν να φωνάζουν «ποιον είπες ζώο, ρε Ρουμάνα»;
«Η 35χρονη αντέτεινε ότι δεν είναι Ρουμάνα, αλλά ότι αυτό δεν έχει καμία σημασία γιατί όλοι είμαστε άνθρωποι. Τότε, ο αστυνομικός απαίτησε να δει τα χαρτιά της και αυτή απάντησε ότι τα έχει στο σπίτι της, τους ζήτησε μάλιστα να έρθουν μαζί της μέχρι το σπίτι, για να τους τα δείξει εκεί ώστε να λήξει το περιστατικό», συνεχίζει ο κ.Διαμαντάρας.
Ξυλοκόπημα στη μέση του δρόμου
Η απάντηση της μητέρας πυροδότησε την οργή του αστυνομικού. «Φωνάζοντας ?αυτά να τα κάνεις στη χώρα σου, εδώ είναι Ελλάδα?, έδεσε τη γυναίκα με χειροπέδες, ενώ όταν αυτή προσπάθησε να πραγματοποιήσει κλήση από το κινητό της, το άρπαξε και το πέταξε στο δρόμο. Εν τω μεταξύ, είχαν μαζευτεί γείτονες, οι οποίοι φώναζαν στους αστυνομικούς να αφήσουν ελεύθερη τη γυναίκα», διηγείται ο κ.Διαμαντάρας. Μάλιστα, η γυναίκα που είχε πράγματι ονομάσει «ζώα» τους οδηγούς που δε σταματούσαν, μίλησε στους αστυνομικούς, αποδεχόμενη ότι αυτή είχε κάνει τα επίμαχα σχόλια. Όμως, αυτοί την απείλησαν ότι αν δεν απομακρυνθεί θα τη μεταφέρουν στο αυτόφωρο.
Το χειρότερο στοιχείο αποτελεί, ωστόσο, το γεγονός ότι το καρότσι με το δίχρονο παιδί είχε εγκαταλειφθεί παραπλεύρως και η γυναίκα ? δεμένη με χειροπέδες ? άρχισε να φωνάζει «το παιδί μου», προσπαθώντας να πλησιάσει. «Η αντίδραση της μητέρας έγινε αντιληπτή ως ?αντίσταση? από τους αστυνομικούς, οι οποίοι την πέταξαν στο πεζοδρόμιο, ενώ ένας από αυτούς την πάτησε στο σημείο των νεφρών!» καταγγέλλει ο κ.Διαμαντάρας. Ένας γείτονας, πήρε το παιδί στα χέρια του, ενώ την ίδια στιγμή οι αστυνομικοί τοποθέτησαν τη γυναίκα στο συμβατικό αυτοκίνητο, μέχρι τη στιγμή που ήρθε περιπολικό το οποίο μετέφερε τη μητέρα και το… παιδί στο τμήμα της οδού Θήρας στην Κυψέλη. Στο αστυνομικό τμήμα οι γείτονες έφεραν τα χαρτιά της γυναίκας, αποδεικνύοντας τη νόμιμη παραμονή της στη χώρα ? καθώς είναι σύζυγος Έλληνα πολίτη ? ενώ μητέρα και παιδί παρέμειναν «υπό κράτηση» για μερικές ώρες.
«Αν υποβάλεις μήνυση θα σου πάρουν το παιδί»
Στο αστυνομικό τμήμα ξεκίνησε και ο αγώνας της 35χρονης για απόδοση δικαιοσύνης. Συγκεκριμένα, εντελώς μόνη της ? καθώς δε της δόθηκε δικαίωμα να συνομιλήσει με δικηγόρο, ενώ ο σύζυγός της, γνωστός Έλληνας μουσικός, έλειπε για παραστάσεις στο εξωτερικό ? υπέβαλε μήνυση κατά αγνώστου και στη συνέχεια επισκέφθηκε τον Εισαγγελέα και έλαβε εισαγγελική παραγγελία για διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης.
«Στο τμήμα, ωστόσο, οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τρομοκρατήσουν τη γυναίκα, φωνάζοντας ότι αν επιχειρήσει να υποβάλει μήνυση κατά των αστυνομικών, θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο και θα ?της πάρουν το παιδί?. [SIZE=“3”]Γι΄αυτό άλλωστε και δεν της δόθηκαν τα στοιχεία των αστυνομικών που τη χτύπησαν και έτσι αναγκάσθηκε να υποβάλει τη μήνυση κατά αγνώστου»[/SIZE], σχολιάζει ο κ.Διαμαντάρας. Οι εξελίξεις αναμένονται, ως εκ τούτου, μέσα στην ημέρα, όταν η νέα γυναίκα, συνοδευόμενη αυτή τη φορά από το συνήγορό της, θα επιστρέψει στο τμήμα και θα απαιτήσει να της κοινοποιηθούν τα ονόματα των αστυνομικών, ώστε να προσωποποιηθεί η μήνυση εις βάρος τους. Την ίδια στιγμή, ανακοινώθηκε σήμερα από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ότι διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για την υπόθεση, με σκοπό να αποδοθούν ευθύνες στα αρμόδια πρόσωπα.
Οχι βεβαια, οι μπατσοι δεν ειναι γουρουνια… [-X[-X[-X
Ρε Isis ξέχασες να βάλεις τον αύξων αριθμό του μεμονωμένου περιστατικού και μπορεί όλοι να νομίζουν ότι αυτά γίνονται κάθε μέρα.
[-X[-X[-X μα τι ερασιτέχνης που είσαι.
Και η συνέχεια της είδησης
Απομάκρυνση δύο ειδικών φρουρών
Στο μεταξύ, διατάχθηκε από τον Μ. Χρυσοχοΐδη η άμεση απομάκρυνση από την αστυνομία δύο ειδικών φρουρών, που καταγγέλλονται ότι συμπεριφέρθηκαν βιαίως σε μητέρα, την οποία επιβίβασαν σε περιπολικό και άφησαν το παιδί της με το καρότσι σε πεζοδρόμιο.
Από Ελευθεροτυπία
Και η υπόλοιπη είδηση
Σχέδιο προεδρικού διατάγματος για τη σύσταση γραφείου αντιμετώπισης περιστατικών αυθαιρεσίας από ενστόλους παρουσίασε τη Δευτέρα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης. Υποσχέθηκε ότι θα μπει τέλος στο καθεστώς ανοχής, σημειώνοντας, «οι κύριοι αυτοί θα φύγουν αμέσως από το αστυνομικό σώμα και δεν θα επιστρέψουν ποτέ». Δεσμεύτηκε ότι από εδώ και στο εξής, όλοι οι αστυνομικοί θα φέρουν διακριτικά.
Όπως είπε, το διάταγμα έχει σκοπό να διευκολύνει τους πολίτες στην υποβολή καταγγελιών αυθαίρετης συμπεριφοράς από μέρος αστυνομικών και λιμενικών. Σε διάστημα ενός μηνός, το γραφείο θα τους παρέχει απάντηση για την τύχη της καταγγελίας τους. Η καταγγελία θα προωθείται στα αρμόδια πειθαρχικά ή ποινικά όργανα. Παράλληλα, προανήγγειλε τροποποίηση του πειθαρχικού δικαίου των αστυνομικών, εντός του επόμενου διμήνου, ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία διερεύνησης των καταγγελιών πολιτών.
“Οι ένοχοι από εδώ και πέρα θα τιμωρούνται. Και αυτή είναι η διαφορά. Το πρόβλημα έως σήμερα είναι ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης σε τέτοιες περιπτώσεις πάσχει από γραφειοκρατία, από αναξιοκρατία και από τη μη σοβαρή εξέταση καταγγελιών πολιτών. Δεν λέω ότι δεν θα ξανάχουμε τέτοια περιστατικά [σ.σ. έκανε αναφορά σε πρόσφατα περιστατικά αυθαιρεσίας, όπως η υπόθεση της “ζαρντινιέρας”. Αυτό που λέω είναι ότι θα πατάξουμε την ανομία και θα διασφαλίσουμε τα ανθρώπινα δικαιώματα ώστε να μην αμαυρώνουν την εικόνα των πολλών αστυνομικών λίγοι απαράδεκτοι”, τόνισε ο υπουργός".
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός, το γραφείο θα στελεχώνεται από περίπου 30 άτομα, πολιτικούς υπαλλήλους και επικεφαλής του θα είναι πρώην Αρεοπαγίτης. Θα συμμετέχουν επίσης στη διοίκησή του ο νομικός σύμβουλος του υπουργείου και συνταξιούχος εισαγγελικός λειτουργός. Το σχέδιο θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση στο διαδίκτυο μέχρι τέλος Νοεμβρίου και ακολούθως θα προωθηθεί για υπογραφή.
Όσον αφορά στο ζήτημα των αστυνομικών που περιπολούν χωρίς να φέρουν διακριτικά, ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης τόνισε ότι “από εδώ και πέρα οι αστυνομικοί θα έχουν επώνυμο, θα φέρουν τα διακριτικά τους, γιατί είναι υπάλληλοι του κράτους και κάθε πολίτης πρέπει να γνωρίζει με ποιον έχει να κάνει”.
Τέλος, γνωστοποίησε ότι από τις 30 Νοεμβρίου και για τρεις μήνες θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο φόρμα επικοινωνίας των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, προκειμένου να υποβάλλουν προτάσεις και σχόλια, αλλά όχι συκοφαντίες και προσωπικές επιθέσεις, όπως προειδοποίησε.
Απομάκρυνση δύο ειδικών φρουρών
Στο μεταξύ, διατάχθηκε από τον Μ. Χρυσοχοΐδη η άμεση απομάκρυνση από την αστυνομία δύο ειδικών φρουρών, που καταγγέλλονται ότι συμπεριφέρθηκαν βιαίως σε μητέρα, την οποία επιβίβασαν σε περιπολικό και άφησαν το παιδί της με το καρότσι σε πεζοδρόμιο.
τρελαθηκα τωρα…ειλικρινα δεν ξερω πως θα αντιδρουσα αν με απομακρυναν απο το παιδι μου ετσι βιαια…εκεινη την ωρα πιστεψτε με δε λογαριαζεις εξουσιες ,νομους κτλ
ανατριχιασα…γμτ τους σιχαινομαι
Ενα βραδυ ημουν 20 χρονων και γυρναγα με 4 παιδια κι αυτοι 20-22 χρονων απο δουλεια 8 το βραδυ,ηταν 17 νοεμβριου και δεν ειχε λεωφορειο μας αφησε στη μεση+διασχισαμε την Πατησιων .Στο μεταξυ απο δουλεια ημασταν ουτε σκουλαρικια,ουτε τπτ κυριλε κτλ και μας πιανουν κατι γαιδουρια τον Ματ βρωμαγανε ξυδι τα ζωα και παλι νομιζαν πως ειμαι ξενη και για κακη μου τυχη δεν ειχα ταυτοτητα…Τα αγορια τα βαλαν και τα σπρωχναν στα αυτοκινητα να τα ψαξουν κτλ .Στο μεταξυ αρχισε ο μ@λκς τα γνωστα απο που εισαι γιατι ειμαι πολυ ασπρη αλλα τι να κανω ρε γμτ ετσι γεννηθηκα με τα πολλα μας αφησε να παμε σπιτι ηθελε να μας παει στο τμημα κτλ.Δεν καναμε τιποτα απλα περναγαμε απο κει χωρις να φταιμε ετσι…
Δεν ξερω ρε παιδια τους σιχαινομαι…και παιρνει η μπαλα και τυχον καλα παιδια που μπορει να ναι αστυνομοι αλλα αμα ακουω πως ο αλλος ειναι μπατσος δεν ξερω ξενερωνω αυτοματα.
Στο εξωτερικο με εχουν συλλαβει μαζι με το θειο μου γιατι νομιζαν πως μετραγαμε αρχαιολογικο χωρο χωρις αδεια κτλ ηταν για το διδακτορικο του.Ευγενικα μας κρατησαν εκει μεχρι να ξεκαθαρισουμε τα χαρτια,με ευγενεια ουτε μας εσπρωξαν ουτε αρχισαν απο που εισαι και τα ρεστα που ναι εκει ημουν ξενη…
τι να πεις…μιλαμε φερνω την εικονα της μανας στο μυαλο και τρελαινομαι ειλικρινα…καμια φορα και εγω νευριαζω κ βριζω γιατι καβαλανε πεζοδρομια εχω και καροτσι διδυμων και δεν μπορω να περασω ε τι να κανω αφου ειναι απελπισια η κατασταση,ε σκεφτομαι τωρα αν ηταν κανας αστυνομος αυτους που βριζω και μου κανε κατι τετοιο…
Με πιασανε τρελα νευρα με το που το διαβασα. Πραγματικα γινομαι εξω φρενων με κατι τετοια. Αμα ημουν μπροστα θα με ειχαν παρει στανταρ στο αυτοφωρο απο τα καντηλια που θα τους κατεβαζα, αλλα στ’αρχιδια μου κανονικα. Οπως ειπε και η Abigail οταν βλεπω τετοια περιστατικα με τα γουρουνια δε με νοιαζει και φυλακη να με χωσουνε. Θα τους βριζω και απο εκει μεσα.
Ακου “εδω ειναι ελλαδα”… Ακριβως επειδη ειναι ελλαδα και εχουμε ζωαρες σαν αυτους τους στρατοκαυλους το ειπε.
Και τις δεσμευσεις του ο Χρυσοχοιδης, ας ερθει να τις δει που τις εχουμε γραμμενες
ο Λευτερης(ο αντρα ςμου) τους βριζει πια δεν αντεχει του λεω καμια φορα θα μας δεσουνε ρε συ σταματα κτλ αλλα προχτες ξεχεσε εναν που κατι παρανομια εκανε στο δρομο και κοντεψαμε να χτυπησουμε ε και μετα αυτος τον ξαναπετυχαμε σταματημενο στο λεωφοριοδρομο και ειχε κλεισει ολο το δρομο+ ετρωγε τυροπιτα μεσα στο περιπολικο ε του ριξε ενα βρισιδι ο Λευτερης, γιατι κι αυτος εχει νευριασει παρα πολυ
οταν ειχε τα μαλλια και τα μουσια τον σταματαγαν κ του φεροντουσαν σαν 3ης κατηγοριας ανθρωπο που ρε παιδια ουτε ναρκωτικα παιρνει,ουτε αναρχικος ειανι κλτ κλτ
τελοσπαντων κατι αλλο που με εκνευριζει δεν ειναι βεβαια αστυνομοι ειναι στρατιωτικοι.Εγω μενω διπλα απο το Πενταγωνο και οσο ειχα το 1 παιδι + οταν ημουν εγκυος καθε μεσημερι πηγαινα απεναντι στο Χολαργο και καθομουν με τους γονεις μου,πηγαινα το παιδι κουνιες εκει κτλ.Τετοια ωρα σχολαγαν οι καραβαναδες ε λοιπον με βλεπαν με την κοιλια στο στομα, με καροτσι φορτωμενο με παιδι μεσα και δεν σταματαγαν να περασω ενω ειχε πρασινο ε λοιπον μια δυο δε μιλησα μια μερα ηταν ενα σκατο κωλοφανταρο κτλ και ενω του κανω νοημα να περασω να σταματησει γιατι ποσο η εγκυος να τρεξω με καροτσι μεσα τελοσπατνων και κανει και καλα πως μαρσαρει ε τα πηρα στο κρανιο ειχα και νευρα τι του σουρα του λεω κατεβα θα σε παω στη στρατονομια ποντικι με κοιταζε σα χανος.Θαμου πεις τι κερδισες οποτε παω να περασω απο εκει παιδια ειναι απιστευτο αμα σχολανε πως πανε…
το μονο που ξερουν ειναι να τους εχουν εκει παρατεταγμενους στα Εξαρχεια στα νεα γραφεια του Πασοκ με τα σπρει κτλ και το οπλο μπροστα.
Λυπαμαι παρα πολυ ρε γμτ…
http://www.youtube.com/watch?v=Sh_N2lXEgWA
Oπως σωστα λεει και ενα απο τα κομεντ:
en tw metaksy o enas ek twn 2 ithopoiwn pou satyrizoun ton tote “sosialismo”, o bouros einai nomizw simera bo(u)leyths tou PASOK…tragiko?
:D:D:D8)
Έλα ρε Βάγγο τί ψάχνεις να βρείς τώρα. Εδώ ένας που παλιά έγραφε “εκλογές, κόμματα, με φρου φρου κι αρώματα” σήμερα είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. :D:D:D:D
Για να μην πούμε για κάποιες που ήταν κάποτε “παιδιά της Νέας Δημοκρατίας” και σήμερα συνεργάζονται με το ΚΚΕ.
(χα, και πιο πολλά γελαστά προσωπάκια!)
[B]βουλευτης ελλαδας ο ‘ειμαι ζωο’ γιωργος ανατολακης ?
τελος.αυτη η χωρα δεν σωζεται με τιποτα λεμε #-o#-o#-o[/B]