Ανατολακης αυριανος υπουργος εθνικης αμυνης λεμε.
Ετοιμαστειτε για καυτο σαββατοκυριακο.Φημες λενε οτι ι σχολες θα κλεισουν απο Παρασκευη.Θα πεσει τρελο παιδομαζωμα.
κατι παρομοιο εγινε και 17 νοεμβρη.
γιατι δεν τις κλεινουμε εμεις αυριο-μεθαυριο???:-k
Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να τις κλείσουν:-k:-k
βέβαια αν γίνει, δεν θα πω όχι, αλλά πάντα είμαι περίεργος να μαθαίνω τους λόγους…
Now playing: 30 Seconds To Mars - Escape
via FoxyTunes
αν εχω καταλαβει καλα, για να μην τις κλεισουμε εμεις και χρησιμοποιηθουν (αργοτερα) ως ασυλο για τους “ταραξιες”…
Ξερνάω πάνω σε σένα και τον Λευτέρη σου.
Φιλικά πάντα.
Γιατί ρε ίδι.
Δεν είπα στον Λευτέρη ΜΟΥ!
:ντροπες:
καλα τα λεει ο ban
κ εχει αρχιδια κ δε μασαει τα λογια του
μαλακια ειπες γλυκια μου.απλα δεν το καταλαβες.σε αφηνω να βγαλεις ακρη μονη σου.
@βαν
γαμας ρε φιλε.μαζι σου 10000%
απλα ελπιζω μονο να μην πινεις χασισια/ναρκωτικα η να εισαι αναρχικος ε #-o #-o
ΛΩΛ. Γιατί άμα πίνει ΓΚΑΝΖΑ τι παίζει δλδ. χαχαχαχαχαχ
γκανζα πινουν οι ρασταφαρι
οι αλητες κ οι αναρχικοι πινουν ΧΑΣΙΣΙΑ
κ μετα πεφτουν στη πρεζα
κ μετα σκοτωνουν γριες για τη δοση τους μερα μεσημερι διπλα σε αστυνομικα τμηματα
2010.Ιησους χριστος νικαει κ ολα τα κακα σκορπαει.
ε λλα δα ρα
Ωραία ταινία θα γινότανε.
έδω η συνέντευξη της αρμένιας που έπεσε θύμα ξυλαδαρμού απο τους δύο μπάτσους, συνέντευξη απο τζιμάκο…http://oneirolagneia.blogspot.com/2009/11/blog-post_25.html
η αλήθεια είναι οτι σε κάνει και νιώθεις οργή η αφήγηση
Οχι μονο οργη ρε φιλε, οχι μονο. Αηδια, σιχαμαρα, ντροπη που εισαι πολιτης σε αυτη την χωρα. Σε αυτη την χωρα που τα καταλοιπα της χουντας ειναι ακομα ορατα παντου. Μπατσοι και στρατοκαυλοι, ανθρωποι αμορφωτοι και ‘‘απανθρωποι’’, που νομιζουν οτι εχουν την δυναμη να κανουν οτι θελουν σε οποιον θελουν, γιατι ετσι γουσταρουν. Αντρες uber alles οπως ειπε ευστοχα και ο Τζιμης. Το Σαβ/κο θα γινει πανικος, ετοιμαστειτε και για αλλα τραγελαφικα παραδειγματα της ‘‘εξελιγμενης’’ και ‘‘δημοκρατικης’’ αστυνομιας εν ετει 2009… Ανθρωποι και καλα υπευθυνοι για την προστασια μας που χειροδικουν σε παιδακια δημοτικου, εφηβους και μαναδες με μωρα. Αισχος και αποστροφη. Ε ρε κρεμαλα που σας χρειαζεται…
Καλά αυτό είναι σίγουρο, θα καλοπεράσουμε όποιοι κατέβουμε την Κυριακή … :? :? :?
Την Κυριακή ο Χρυσοχοίδης θα δημιουργήσει το άλλοθι του. Το προετοιμάζει πολύ καιρό άλλωστε. Μακάρι να διαψευστώ. Θα εκπλαγώ θετικά δλδ αν γίνει κάτι διαφορετικά.
για να παραφρασω το στιχο-υπογραφη σου φιλε zouglau
οχι guns of brixton
guns of athens
Δεν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου. Τα εχουμε ξαναζησει και θα τα ξαναζησουμε πολλες φορες…
Aκριβως…Ελπιζω οι σχολες του κεντρου να ειναι υπο καταληψη.
Βρειτε να διαβασετε και το ερωτημα που εθεσε ο Καρατζαφυρερ στον Χρυσο.