Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

ειπα απλα την γνωμη μου.ξαναλεω οποιον τον πειραζει να μην την διαβαζει

κατακριτεα η κινηση του μπατσου με το μηχανακι οντως.αλλα οπως λες τι σχεση εχει με τα του πρυτανη?εγω απλα ρωτησα μου ειπαν τι εγινε και ειπα την γνωμη μου.

http://www.tvxs.gr/v27752

ο αλλος περναει με τη μηχανη πανω απο πεζο

μαλακες μπατσοι…#-o

Δεν ξεγλιστράς, σε ρώτησα κάτι πολύ συγκεκριμένο και δεν απαντάς.
Είναι συνηθισμένη η τακτική σου να πιάνεσαι από πράγματα που στρέφουν την κουβέντα κατά των γεγονότων, και σε οποιαδήποτε ευκαιρία που θα έχεις θα δώσεις δίκιο στους μπάτσους, και θα το επισημάνεις. Είναι ένας σχολιαστής του ίντερνετ, ένας αραχτός στον καναπέ, έλα σε καμιά πορεία και μας τα ξαναλές.

τι μπαχαλο ειναι αυτο ρε φουστη??? προσπαθω να παρακολουθησω το θρεντ και ειναι τοσα πολλα σαιτ που ενημερωνουν. Μπατσοι ορμουν με μηχανες και χτυπανε κοσμο, προκαλουν διαδηλωτες που διαδηλωνουν χωρις επεισοδια, ακυρες συλληψεις ετσι για να πουλησουν νταιλικι. Εχουμε μπει και βραζουμε ολοι σε ενα καζανι και η κατασταση ειναι ανεξελεγκτη. και θελω και δεν θελω να δω που θα καταληξουμε. Παντου στην πολη περιφρουρουν μπατσοι λες και εχει κηρυχτει πολεμος. ξερω δε λεω τπτ πρωτοτυπο αλλα ειναι απελπιστικα ολα αυτα που βλεπω.

@ΒΑΝ

μαγκιες πισω απο το πληκτρολογιο…ρωτησες κατι που δεν σου απαντησα?

Μίλησα για δεύτερη φορά πολύ συγκεκριμένα και κάνεις την πάπια, όσοι παρακολουθούν το θρεντ γνωρίζουν πως ενεργείς στην κουβέντα. Οποιαδήποτε στιγμή κατα τ’ άλλα είμαι ανοιχτός σε ραντεβού να πούμε οτιδήποτε έχεις προς συζήτηση από κοντά, τέλος με αυτό.

Στυγνος φασισμος ο τροπος με τον οποιον εσπασε η πορεια της θεσσαλονικης.

Αηδια και οργη.

Αναρωτεστιε αν υπαρχει σοσιαλισμος, απο τη στιγμη που δεν υπαρχει καν δημοκρατια.

παρε το ποστ σου και παμε.ειπα οτι οι μπατσοι κανανε μεγαλες μαλακιες.αυτα που γραφεις οτι γινανε τα δεχομαι και εννοειται ειναι ο λαουτζικος και αξιζουν ακριβως τα ιδια με τον πρυτανη.μετα ασχοληθηκα με το γεγονος στον πρυτανη και ρωτησα γιατι του τη φορεσανε.απαντησε καποιος και σχολιασα.εχεις καποιο προβλημα με αυτο?

Στο σημείο αυτό να πω ότι εύχομαι αργό και βασανιστικό θάνατο σε κάθε λογής καναλάρχες, μεγαλοδημοσιογράφους και κανίβαλους ρεπόρτερ.

Αυτοί είναι ήδη νεκροί. Υπάνθρωποι πλήρως αλλοτροιωμένοι και ανέραστοι. ΜΜΕ:lol:

@NightSky ενημερωσε για Θεσσαλονικη…τι εγινε?δεν μπορεσα να παω.

Οι ράμπο με τις μηχανές μέσα στον κόσμο στο Σύνταγμα καλοπεράσαν

Αλλωστε οπως ξερουμε, εκει οπου δεν φτανει το γκλομπ του μπατσου, φτανει το ψεμα του δημοσιογραφου. :wink:

Αποφασισαν να διαλυσουν την πορεια λιγα λεπτα αφοτου ξεκινησε, πετωντας ασφυξιογονα ακριβως στη μεση της πορειας και σε σημειο που στενευε ο δρομος λογω εργων του μετρο, ωστε να μην μπορει ο κοσμος να ξεφυγει.
Πολλους συμφοιτητες μου, τους κυκλωσαν αναιτια (καθως εβλεπαν οτι αυτοι δεν πετουσαν ουτε εσπαγαν τιποτα), δεν τους αφηναν να φυγουν και τελικα τους πηγαν στο τμημα για εξακριβωση. Λεπτομερειες για το αν τους αφησαν προς το παρον δεν γνωριζω.

Επισης, απειροι ασφαλιτες κλασσικα.

Επειδή κάπου με ρώτησες για τη ζημιά που κάνει ο Χρυσοχοϊδης και η αστυνομία στα Εξάρχεια, δε βλέπω τι σχέση έχει με αυτό που έλεγα εγώ και ο Mule. Επειδή ο Χρυσοχοϊδης κάνει ζημιά στις μικροεπιχειρήσεις των Εξαρχείων, τότε δικαιολογείται να τις πλήττουμε οικονομικά και εμεις οι πολίτες; Γιατί για αυτό πράγμα μιλούσα κι εγώ και ο Mule. Και προφανώς, το να πεις “μη σπας τις βιτρίνες” δεν αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον εκάστοτε Υπουργό Δημόσιας Τάξης/ΠροΠο.

Πως έχει καταντήσει έτσι αυτή η χώρα ρε παιδί μου…

Κωλοχώρα.

εδω δεν δειχνουν τιποτα και στα ξενα τα εχουν και εκτακτα και λενε και μεγαλυτερη αληθεια απ’οτι τα δικα μας…πριν λιγο στο αλτερ εδειχνε τι ελεγε ενα ξενο πρακτοριο για τους μπατσους που πεφταν πανω στον κοσμο με μηχανες και μετα τα χαρακτηρισανε ανθελληνικα τα λεγομενα τους οι δικοι μας…#-o#-o#-o#-oάλλα βλεπουν εδω!!!

και απο τροκτικο
ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΛΕΠΤΑ

Έγινε επιδρομή της αστυνομίας στο στέκι μεταναστών στην Τσαμαδου, κάποιοι κάνουν λόγο και για συλλήψεις

Karvou αναφερθήκατε με τον mule στα οικονομικά αποτελέσματα που είχαν τα σπασίματα πέρσι στα εμπορικά μαγαζιά. Και ανέφερα ότι και στα Εξάρχεια έχει δημιουργηθεί μεγάλο οικονομικό πρόβλημα επειδή έχουμε μπατσοκρατία. Δε νομίζω να πάει κανείς για ποτάκι σήμερα στα Εξάρχεια…Αυτή τη στιγμή απλά καταθέτω μια πραγματικότητα.Δεν εκφράζω άποψη.

edit: sorry αλλά νομίζω πως αυτή τη μέρα άλλα πράγματα αξίζει να συζητάμε . Κάρβου καταλαβαίνω πως είδες το ποστ μου αργά και ήθελες να απαντήσεις αλλά μπορούμε να το συζητήσουμε σε 1-2 μέρες. Γιατί τώρα άλλα πράγματα αξίζει να θίξουμε.

19:00: Παραβίαση ασύλου στη Νομική. Διμοιρίες των ΜΑΤ κυνήγησαν άτομα που βρίσκονταν στον πεζόδρομο έξω από τη σχολή. Μπήκανε μάλιστα για λίγη ώρα και για λίγα μέτρα στον προαύλιο χώρο. Έγινε τουλάχιστον μία προσαγωγή.

τσααακ, καλώς τα μας.

Μου βγηκαν τα ματια:?..Εβλεπα Mega…Και ολοι οι ‘‘δημοσιογραφοι’’ που εχει εκει συμφωνησαν για τη καλη δουλεια της αστυνομιας και οτι κρατησε ειρηνικη τη πορεια κλπ…ΠΑΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.Μετα την πλυση θελω και στεγνωμα παρακαλω!!!

Ε, λογικό, τα σκυλιά που φυλάνε τα αφεντικά τους δεν είναι μόνο οι μπάτσοι, είναι και οι ΑΡΔ. :slight_smile: