Βάλτε μέγκα.Έχει πολύ ενδιαφέρον εκπομπή
Το υποψιάστηκα.
διαβασε ρε κανα βιβλιο κ δες τι λεει ο BAN αντι να βλεπεις εκπομπες του πουτσου.
εκ του ασφαλους εκπομπες πανω σε οτι ειναι στην επικαιροτητα
διακοπη για διαφημισεις-γιατι η επανασταση κοστιζει
μη ξεχασετε να δειτε κ αυριο ανατροπη με τον λακε τον πρετεντερη
κ να καει το μπουρδελοκρατος , παλι μπουρδελοκρατος θα ειναι.
(:* ____
Δλδ θες να μας πεις οτι δεν καινε καδους επειδη ειναι βανδαλοι και καινε και σπανε ο,τι βρουν μπροστα τους???
Διαβάζω και βιβλία αρκετά μην ανησυχείς.Απλά θέλω να δω την εκπομπή να δω τι θα πει.Τον πρετεντέρη δεν πρόκειται να τον δω άραξε:p
Μόλις είδα τα 2 πρώτα λεπτά, χαχ. Άσε μας ρε φίλε κι εσύ.
Ban και Μάης '68.
otinanai
βαλε mad ρε φιλε
μεχρι κ εκει κανουν εκπομπη τωρα για τον ‘δεκεμβρη’
παρε κ τηλ να μιλησεις με τον ουγγαρεζο κ τη λυδια
αυτες ειναι οι φωνες της νεολαιας σημερα
αντε με το καλο να βγαλουνε τα goodys κ ειδικο συλλεκτικο hamburger
alexander extra pig #-o #-o #-o
Η Λυδία καλή? Το ψήνει γενικότερα?
μην τα ξευτιλίζεις όλα ρε.Η εκπομπή εντάξει δεν λέει κάτι το συνταρακτικό.απλά εντάξει κάτι βλέπω.Μην την συγκρίνεις με το μαντ ούτε με την φωνή της νεολαίας που δεν ειναι της λυδίας και του ουγγαρέζου.ούτε είναι στις άλλες μέινστριμ εκπομπές.Αυτή τουλάχιστον έχει μία εικόνα σοβαρότητας
Nαι πραγματι awake χαλαρωσε λιγακι.Εσυ το παιζεις και ανοιχτομυαλος μουσικα.
Απο τις πουτσοεκπομπες και τις ειδησεις ο θοδωρακης ειναι οτι καλυτερο μπορεις να δεις αυτη τη στιγμη.Και να κρινεις.Οντως η συνεντευξη με τον ηρωα-ματατζη ηταν τραγικη,ο μασκοφορος τα λεει αρκετα καλα,εκεινος απο τις Βρυξελες ηταν για γελια.Συνολικα αυτο που θελει αν περασει η εκπομπη το κρινουμε στο τελος.Αν και φανταζομαι πως ειναι σιωπληλη διαμαρτυρια με κερακια.
Οσο για κατι που λεγατε πριν περι του κατεβασματος/ανεβασματος σημαιας πορσωπικη αποψη ειναι οτι το ενα πανι δεν με νοιαζει που κατεβηκε αλλα το αλλο πανι που ανεβηκε δεν με εκανε και τρελα περηφανο.Δηλαδη προτιμουσα να βαζαν μια σημαια με το σημα της καταληψης ή τιποτα.Δηλαδη αν μπαιναν αριστεροι θα ανεβαζαν κοκκινες σημαιες?Μου φανηκε οντως καπως.Ειιδκα απο τη στιγμη που ηδη υπηρχε το πανο απεξω…:!:
Σοβαρότατος ο Θεοδωράκης, ναι.
- Πέτρος, ο ιδεολόγος της μολότοφ.
Τώρα τελείωσε.Δεν ειπε κατι καινούριο.Σε μία φάση ο αναρχικός είπε το εξής περίπου.Εριξε απότι κατάλαβα την ευθύνη στους μπάτσους.Είπε “ο υπουργός δεν έχει σηκώσει χέρι ποτέ να πυροβολήσει άοπλο”.Δεν μου φαίνεται σωστό.οι μπάτσοι είναι απλά όργανα του κράτους που δέχονται τόση προπαγάνδα και δεν έχουν καθόλου σωστή εκπαίδευση που καταλήγουν έτσι.
Καλα δεν ειπα οτι αν δεις Θοδωρακη εισαι ενταξει.Αλλα ενταξει το παλευει καπως.Ειχε αρκετες διαφορετικες αποψεις ας πουμε χωρις να προπαγανδιζει ιδιατερα.Ο κομπολογας ηταν τοσο κλασικος μαλακας ελληνας…Τωρα το ολο συγκινησιακο περι δεντρου ηταν τραγικο ειδικα με το παραδειγμα περι μεταναστων.
Καλά συζητάτε για εκπομπή του Mega? ΤΟΥ ΜΕGA??
Ό,τι και να είναι ο Θεοδωράκης, μιλάμε για το κανάλι που αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος ιδεολογικός φορέας της νέας (σοσιαλιστικής πάνω απ’ όλα) κυβέρνησης. Εϊναι σα να να μου λέτε “διάβασε Πρωταθλητή γιατί γράφει εκεί ο Σωτηρακόπουλος”. So what?
Αυτή τη στιγμή είμαι φακελωμένος (με ωραιότατη φωτο παρακαλώ -φοράω και μπλούζα μότορχεντ) από την αστυνομία γιατί πριν από κάτι βδομάδες έκανα το έγκλημα να πίνω μπύρες σε πεζούλι της Θεμιστοκλέους.
Φταίνε τα δακρυγόνα όμως.
Αυτό φωνάζουμε τόσο καιρό. Είναι όργανα του κράτος και το κράτους τους στέλνει εδώ και 2 μήνες για τρομοκρατήσουν τους πολίτες με περιπολίες, προσαγωγές, σωματικές έρευνες και εξακριβώσεις. Πώς αποκαλούμε λοιπόν ένα τέτοιο κράτος
ΥΓ. Η νεολαία που ψήφισε ΠΑΣΟΚ για να φύγει η δεξιά πώς αισθάνεται αυτή τη στιγμή? Απαντήστε άφοβα.
ρε φιλε, με το συμπαθειο κιολας, αλλα ολα σου τα post ειναι μηδενιστικα και απαξιωτικα, αλλα με κανενα στοιχειο ενσυνειδησης.
98% πιθηκοι.εσυ, που προφανως θεωρεισαι 2% τι κανεις για να αλλαξει ο κοσμος?
κανεις ο, τι κανουν ΟΛΟΙ.κατηγορεις και κατακρινεις.
εχεις σκεφτει γιατι υπαρχουν τοσοι πιθηκοι?
δε βρισκω γιατι η συνεντευξη του μπατσου ειναι τραγικη.δε νομιζω να τον εβγαλε κανεις ηρωα.
τετοιες εκπομπες ειναι για να δουμε και την αλλη πλευρα, να μπουμε στη διαδικασια να σκεφτουμε τι κανει καποιον να ενεργει καπως και οχι να ακουσουμε αυτα που θελουμε να ακουμε και να συμφωνησουμε με οποιον εχουμε κοινες αποψεις.
εκεινος απο τις Βρυξελες, επισης, δεν καταλαβαινω γιατι ειναι για γελια.
περιεγραψε γεγονοτα ετσι οπως τα εζησε.
ο κομπολογας κι αυτος μαλακας, ε?
ουτε καν κατηγορησε τους αναρχικους για τις ζημιες, αλλα αναφερθηκε μονο στο οτι το μαγαζι του εγινε ανω - κατω απο τα πλιατσικα.
δηλαδη, θα επρεπε να πει κι ευχαριστω ή δεν πειραζει γινονται αυτα?
απο αυτο το μαγαζι μπορει να ζει ο ιδιος και η οικογενεια του, και να σπουδαζουν τα παιδια του.
ξερω, ακουγομαι σαν κλασικος Ελληνας μικροαστος, μερος του 98% των πιθηκων.
και για να πω κι εγω τι πιστευω οτι φταει για ολα αυτα…
το μεγαλυτερο προβλημα ειναι οτι οι διαννοουμενοι - μη πιθηκοι στη χωρα μας κατηγορουν για τα δεινα της μονο τους αμορφωτους πιθηκους, και οι ιδιοι σε μια ενδειξη διαννοησης διαλεγουν πλευρες και δεν συνειδητοποιουν οτι ειναι κι αυτοι πιθηκοι.
Είμαι ένας ωκεανός ηρεμίας, ναι σωστά καταλάβατε, ο δέκατος πέμπτος δαλάι λάμα που ήρθα να εκχθρονισω τον προκάτοχο μου πριν τον θάνατο του και να σπάσω την παράδοση που κρατάει τόσες εκατονταετίες. Γι’αυτό λοιπόν indifferent sun θα προσπαθήσω να κάνω κουβέντα μαζί σου.
Η συνέντευξη του μπάτσου έχει έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο. Οι απολιτίκ σαν εσένα ας πούμε και τον original_1924 να δουν με λίγο συναισθηματισμό τα συγκεκριμένα ζώα. Εγώ αγαπώ τα ζώα, σκυλάκια, γατάκια και φώκιες. Τ’αγαπώ πάρα πολύ και αγαπημένα μου είναι ο λύκος και το ελάφι. Όμως έχω ένα θέμα με τα γουρούνια. Όχι όλα ντε! Μόνο τα ανθρωπόμορφα. Και ξέρεις γιατί συμβαίνει αυτό; Όταν ο Θεωδοράκης τον ρώτησε αν θ’ άλλαζε επάγγελμα είπε επί λέξη: “Αγαπώ το επάγγελμα μου, (το υπόλοιπο μπορεί να μην είναι εντελώς επι λεξη) και δεν θα ήθελα να κάνω κάποιο άλλο, σαν χόμπι έχω την αρχαιολογία και ίσως ασχολιόμουν με αυτή” και συνέχισε λέγοντας “ήθελα πάρα πολύ να προσφέρω”. Και όταν ρωτήθηκε για τους άλλους συναδέλφους του (δεν θυμάμαι λεπτομερώς την ερώτηση), είπε πως “είμαστε μια μεγάλη οικογένεια στην διμοιρία και όπως συμβαίνει στις οικογένειες ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και ενεργεί διαφορετικά”. Και είπε και κάτι ακόμα πολύ καίριο που δεν θυμάμαι ακριβώς πως το 'πε γιατί ταυτόχρονα παρακολουθούσα και διάφορες συζητήσεις στο ίντερνετ, αλλά ουσιαστικά έλεγε πως δεν του προξενεί κάποια δυσφορία ή οτιδήποτε ρε παιδί μου η συμπεριφορά και η εκτεταμένη βία που μπορεί να χρησιμοποιούν ορισμένοι συνάδελφοι του. Όταν λοιπόν ένας άνθρωπος αγαπάει να δέρνει κόσμο (γιατί μιλάμε για δύναμη καταστολής και ΕΠΙΛΟΓΗΣ να μπει σε αυτήν) και συμφωνούν όλοι μαζί οι μπάτσοι να δείρουν κόσμο γιατί ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ (είπε πως δεν διαχωρίζει ποιόν θα έχει απέναντι του, επί λέξη κι αυτό), τότε με συγχωρείς αλλά δεν νιώθω το παραμικρό θετικό γι’αυτόν τον τύπο, κι ελπίζω ούτε εσύ και κανείς, και αυτή η άλλη πλευρά δεν έχει να μας πει τίποτα τελικώς.
Αφού το λύσαμε αυτό, πάμε στο επόμενο θέμα για τον κομπολογά. Ήθελα κι εγώ να πω ότι δεν μ’ενόχλησαν τα όσα είπε, παθητικός τύπος ήταν, δεν έκραζε κανέναν και το μόνο που απλώς ήθελε ήταν να μην του λεηλατήσουν το μαγαζάκι. Σεβαστά πράγματα δηλαδή από έναν άνθρωπο που δεν ασχολείται, και ας μην τον κατηγορούμε γι’αυτό, υπάρχουν μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τύποι πριν από αυτόν που λένε ένα κάρο αρχιδιές και παράνοιες.
Τέλος, να πω ότι οι πασόκοι στ’αρχίδια τους για τα σημερινά προφανώς, τι περιμένουμε δηλαδή, να είναι εύθικτοι;
edit: fuck, μολις θυμηθηκα οτι Δαλάι Λάμα είναι ωκεανός σοφίας, i’m taking it back, τσάμπα πρόλογος.
Πράγματι, ευτυχώς που πλέον γνωρίζω και την οπτική πλευρά του φτωχού και τίμιου ΜΑΤατζή για να ξέρω τους λόγους για τους οποίους με πνίγει στα χημικά και με σαπίζει στο ξύλο. Νιώθω πολύ πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος τώρα.
Μπράβο στον αντικειμενικό Λαμπράκη λοιπόν και τους ρουφ… εεε δημοσιογράφους του που μας προσφέρουν αντικειμενική (ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ) παρουσίαση των γεγονότων.
Έχεις ένα δίκιο, το μαρξιστικό παρακράτος των διανοούμενων είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας. Το χει γράψει και η Χρυσή Αυγή σε πρωτοσέλιδό της άλλωστε.
@ ΒΑΝ:
Δεν αναφέρομαι στους πασόκους, αναφέρομαι σε νέους που ακόμα πιστεύουν στη σοσιαλδημοκρατία και ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ για να μην κυβερνά η δεξιά. Είναι πολλοί, πίστεψε με, και θα ήθελα να μάθω τα συναισθήματά τους μετά από 2 μήνες σοσιαλδημοκρατικής χούντας που έχουμε βιώσει.
Η Αγγελικη Κουτσουμπου επι χουντας συνελληφθη και βασανιστηκε για την αντιδικτατορικη της δραση. Τα σημερινα γεγονοτα αποδεικνυουν για αλλη μια φορα οτι η “αστικη δημοκρατια” οπως και η χουντα τοτε, ειναι απλα οι βιτρινες ενος καθεστωτος που κατα περισταση αλλαζουν αλλα η ουσια δεν αλλαζει ΠΟΤΕ. Η κρατικη τρομοκρατια δεν θα περασει. Στην ανακοινωση-καταγγελια του ΕΕΚ, γινεται καλεσμα για την πορεια εναντια στην κρατικη τρομοκρατια την Τριτη στις 6, ενω φυσικα υπαρχει και το αυριανο συλλαλητηριο.
Αληθεια, οι νεκροφιλοι υπερασπιστες της “δημοκρατιας”, του “νομου και της ταξης” τι εχουν να πουν για τα σημερινα? Ακομα και το τηλεοπτικο λιφτινγκ δεν μπορει να κρυψει τις ρωγμες στην κοινωνικη-ταξικη συναινεση. Τον πολεμο τον ζουμε καθε μερα εδω!