Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

βασικα, να σου πω οτι σε καμια περιπτωση δεν ανεχομαι εσενα ή τον καθενα, να θεωρει τον εαυτο πιο ‘‘ψαγμενο’’, πιο ‘‘εξυπνο’’, πιο ‘‘σκεφτομενο’’ κ.τ.λ. απο εμενα και να με ριχνει στο τσουβαλι των απολιτικ ή στο καθε τσουβαλι.
γνωριζω αρκετους τετοιους, ωστε να μην ψαρωνω απο τετοια.
εσυ ματατζηδες μπορει να ξερεις μονο απο τις πορειες, ενω εγω εχω γνωρισει οποτε, δε χρειαζομαι καμια εκπομπη και καμια συγκινητικη συνεντευξη για να ευαισθητοποιηθω.απο εκει και περα με αυτα που γραφεις περι ζωακιων και λοιπα, κοβω εγω τη συζητηση γιατι δεν εχω κουραγιο να προσπαθησω να αλλαξω εν μερει τη γνωμη καποιου φανατισμενου.

ευτυχως, οταν αναφερω διαννουμενους δεν αναφερομαι ΜΟΝΟ στους αριστερους διαννοουμενους.
οσο για το bold: μακρια απο εμενα.

Συντριπτικό ποστ και εξαιρετική συνεισφορά, άλλη φορά όταν τρως τα μπινελίκια να βουλώνεις το ίδιο εύκολα για να με βγάζεις από τον κόπο να γράφω. =)

Άμα έχεις γνωστούς ΜΑΤατζήδες, τότε είναι μάλλον κοντά σου.

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_9740.html

o damnation στο troktiko? :-s:-k

Σε ποιους αλλους αναφερεσαι? Σε διανοουμενους τυπου Φουκουγιαμα ή σε πιο hardcore καταστασεις τυπου Ροζενμπεργκ και Εβολα?

Και εν πασει περιπτωσει, εχεις αποψη για τα σημερινα γεγονοτα?

Γιατί ρε συ Bleedin, πρέπει να ακούσουμε/διαβάσουμε/μάθουμε τι έχει να πει και η άλλη πλευρά.
Μην κάνεις διανοουμενίστικα αστεία.

καλα αυτο που ποσταρε ο μπληντιν δεν υπαρχει ε…

πως γινεται τοση ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ να ναι μαζεμενη σ ενα ατομο…μου βαλε και αποσπασμα απο ορκο…τι να πεις

να συνεισφερω σε διαλογο με καποιον που απο την αρχη της απαντησης του δηλωνει, οτι κανει υπομονη για να συζητησει?
this is you.

Κλαίω με το κείμενο, αλλά σ’ ένα σημείο δίνει ρεσιτάλ:

Είναι βέβαιο τέλος ότι αν σε άλλη χώρας κάποιος προσπαθούσε να κατεβάσει τη σημαία από το πανεπιστήμιο θα είχε πυροβοληθεί από το 1ο δευτερόλεπτο.

indifferent sun προφανώς δεν θυμάσαι τις διαμάχες μας στο παρελθόν, ε;

τις θυμαμαι, αλλα επειδη δεν θελω να εχω εχθρους προσπαθω σε καθε συζητηση να μιλαω επι του θεματος κι οχι να ειρωνευομαι ή να προσβαλω.
end of all.

ξαναρωταω, για τα σημερινα γεγονοτα εχεις αποψη η περιμενεις ραπορτο απο τους φιλους σου ματατζηδες?

αχαχα, δάκρυσα, ο ΠΡΥΤΑΝΙΣ.

Για μίλα λοιπόν επί του θέματος, έχεις ακόμα χρόνο ν’απαντήσεις στο ποστ που έκανα και δεν σε προσέβαλλα ή ειρωνεύτηκα ουδεμία στιγμή.

Eμετικο το κειμενο στο troktiko. Κυριολεκτικα μου ηρθε να ξερασω.
Οποιος δηλαδη εχει κανει φανταρος θα επρεπε σημερα να ειναι εκει εξω να φυλαει τη σημαια και να δερνει κοσμο στο πλευρο των γουρουνιων.

Ε, ρε κρεμαλες που σας χρειαζονται

σου αρεσει να δημιουργεις εντυπωσεις, ετσι?
ευτυχως σε καταλαβαν κι αλλοι.
φιλους εχω λιγους και αυτοι δεν ειναι ματατζηδες και τη γνωμη μου ασ’ την ησυχη.
καληνυχτα.

Δε σε καταλαβαίνω. Δεν πρέπει όλοι να βολευτούμε κάπως?

Aπο τώρα για ύπνο?

Τοσο ωραια βραδια εχει,γιατι δεν βγαινεις εξω για κανα ποτακι?

Ναι, που πας; Μείνε μαζί μας μικρέ λεμούριε!

thatswhy το Κόμμα τι λέει για τα σημερινά;

Ξερει κανεις αμα σπασανε τιποτα μαγαζια στη Στουρναρη? Πρεπει να παω για την πρακτικη μου αυριο αλλα παιζει και να τα εχουνε κανει ολα λιμπα.
Ακουσατε τιποτα? Μην ξυπναω τσαμπα πρωινιατικα

Ναι, όλο το κέντρο είναι ισοπεδωμένο, δεν έμεινε τίποτα, πραγματικά κάηκε όλη η αθήνα