Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Κατά λάθος με quotαρες;:-s

Για να κλεινει το θεμα με τους ‘‘πρωταγωνιστες’’ και τον Θοδωρακη χτες επειδη εγω το ανοιξα.Τα λογια του Ματατζη οπως ειπε και ο ban ειναι επικληση στον καθε απολιτικ που τον ενδιαφερει απλα η αυταπαρνηση και ο ηρωισμος.Τον τυπο απο τις Βρυξελες η αληεθια ειναι οτι τον παρεξηγησα.Για τον κομπολογα ομως δεν κανω πισω.Η σταση του ηταν εντελως δεν με νοιαζει τι γινεται στο κεντρο εγω να βγαλω τα φραγκα μου με νοιαζει και η αστυνομια να με προστατεψει.Δηλαδη να κανει αυτα που κανει.Φυσικα αυτα που ειχε υποστει περυσι(διαλυση μαγαζιου κλπ) τα πιστευω και ειμαι μαζι του αλλα δεν τον ειδα πουθενα να αναρωτιεται ποιοι και γιατι τα εκαναν ολα αυτα.

Σημερα η πορεια τουλαχιστον μπροστα που ετυχε να ειμαι ηταν αξισα σεμιναριου για αυτους που μιλανε για ειρηνικες πορειες.Αναρωτιεμαι ποια θα ειναι η σταση των ΜΜΕ.α ΛΑΘΟς ΞΕΡΩ.Μπραβο στην αστυνομια που οι φοιτητες δεν προκαλεσαν ταραχες:p…
Το τραγικο εγινε στο τελος κατ’ εμε.Μεγαλη δυναμη της αστυνομιας ειχε παραβιασει το ασυλο και ειχε αποκλεισει την εισοδο σε αυτο(στα Προπυλαια).Αρχικα κινηθηκαμε προς αυτους και φτασαμε εκατοστα μακρια τους ωστε να τους κανουμε να φυγουν…Αυτη η φαση κρατησε αρκετη ωρα(φατσα με φατσα) και εκεινη τη στιγμη καποιοι ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΙ αποφασιζουν να προχωρησουν τα μπλοκ προς Ομονοια!!!Μπροστα στα αμτια μας μας την εφεραν και εμεις αντι να κατσουμε και με συγκρουση να ανοιξουμε χωρο τους ειπαμε ευχαριστω και φυγαμε.Για γελια ε…αργοτερα οι μπατσοι σκουπιζαν τη πανεπιστημιου σαν στρατος.

Ο Χρυσοχουντιδης δεν ειναι βλακας.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.:!:

Ωραιο φαινεται το ψηφισμα του δημοτικου συμβουλιου του Κερατσινιου, αλλα προσωπικα μου βρωμαει πολυ αντιπολιτευση και σκοπιμοτητα και κατι μου λεει οτι αν ειχαμε ΝΔ θα το εραβαν. Μακαρι να εχω αδικο και να εχουν “τιμιες” προθεσεις.
Αλλιως, τετοιο ψηφισμα μονο και μονο για να κανουν αντιπολιτευση και να αντικαταστησουν αυτους τους δεξιους με τους αλλους, να το βρασω.

Kiratzo γάμησε τα αυτό που λες με τους πολυτεχνίτες. Ήθελαν να πάνε στη σχολή τους και ακολούθησαν πολλοί μαζί τους αναίτια τελείως. Την έκανα κι εγώ σαν χάνος γιατί γινόταν της πουτάνας από μπάτσους σε όλους τους δρόμους και σκεφτόμουν πως θα πάω σπίτι (μεσολογγίου) χωρίς να με μαζέψουν, οπότε αναγκαστικά… Ξενέρωμα γενικά το τέλος, στενοχωρήθηκα με τα παιδιά που φωναζαν προσπαθώντας να τους πείσουν να μείνουν και έλεγαν πως η καταπάτηση του ασύλου εδώ γίνεται.

@Κiratzos

Πάντως τα μπλοκ του ΕΕΚ, του ΣΕΚ, της Α.Κ., των Anticapitalista καθώς και κάνα δυο άλλα μαθητικά πνίγηκαν στα δακρυγόνα πάνω στην Πανεπιστημίου, πριν καν η πορεία στρίψει στην Σταδίου. Τα σέβη μου στους μαθητές που αντί να κάνουν πίσω και να λυγίσουν από τα δακρυγόνα απάντησαν με πέτρες.

@BAN

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Και εγώ αισθανόμουν τύψεις όταν αποχωρούσα αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Ήταν συλλογική απόφαση των μπλοκ να αποχωρήσουν οπότε ή δέχεσαι την απόφαση και ας μην σ’ αρέσει και τους ακολουθείς ή την αγνοείς, μένεις εκεί μόνος σου με μερικούς λίγους και τρως ξύλο… :confused:

Ναι λιγο πριν την Σταδιου επεσαν μερικα δακρυγονα αλλα περα απο αυτο δεν ειδα αλλα παρατραγουδα μεχρι που εφτασαν στο Πολυτεχνειο.
Ευτυχως αναψανε και κατι χαρτια εκει και δεν πνιγηκανε απο τα δακρυγονα.
Κρεντιτς στην κοπελα διπλα μου που με το ζορι την κραταγαμε εγω και ενας αλλος να μην ορμηξει στους μπατσους. Μπηκε σε Μπερζερκερ μοουντ κανονικα :?

Η πορεια σημερα ηταν μεγαλειωδης και εκτιμησεις κανουν λογο για περισσοτερα απο 5.000 ατομα. Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους. Διαβαζω σε διαφορα site οτι εγιναν επεισοδια, επειδη νεαροι πετουσαν πετρες στα ΜΑΤ κτλ… Εγω εκει που ημουν δεν ειδα κατι τετοιο, αντιθετα η πορεια ηταν περα για περα ειρηνικη και μαλιστα οταν καποιοι πηγαν να πεταξουν πετρες σε μαγαζια, εφαγαν τρελο κραξιμο και σταματησαν. Δεν λεω μπορει να εγιναν και επεισοδια, αλλα εγω αυτο που ειδα ηταν ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΑΤΟΥΣ μπατσους να πανε καροτσακι την πορεια, να την σταματανε και να ριχνουν δακρυγονα για να διαλυθει μια ωρα αρχυτερα. Και στο τελος στα Προπυλαια, καταπατησαν το ασυλο και μας περικυκλωσαν με σκοπο τον τερματισμο της πορειας. Κατα την διαρκεια της, καποιοι πολιτες (συγκεκριμενα παρατηρησα 4 κυριες απο 50 και πανω) εκαναν εκκλησεις στα ΜΑΤ να αφησουν την πορεια να συνεχιστει ηρεμα και να μην προκαλουν και οι απαντησεις τους ηταν τα συνηθη ΟΥΓΚ και σπρωξιες… Οταν γυρναγα σπιτι οι περισσοτεροι δρομοι ηταν αποκλεισμενοι και ειχε μπατσους παντου, οπως ολες τις τελευταιες ημερες. Καποιοι ανθρωποι εμαθα οτι αποκλειστηκαν σε πολυκατοικια, κατι που μου ειχε συμβει περυσι.Αλλη μια μεγαλη αποδειξη του καθεστωτος τρομοκρατιας που ζουμε, που το να παλευεις για τα δικαιωματα σου θεωρειται αδικημα…

Υ.Γ. Θαυμαστε την ελληνικη αστυνομια σε ολο της το μεγαλειο

Υ.Γ. Νο2 Τελικα τι επαθε αυτος ο δυστυχης ο Πρυτανης?

μπραβο σε οσους πηγαν…
ελπιζω να μην καταργηθει το ασυλο!
ελπιζω να τα καταφερουμε και να κερδισουμε κατι απολα αυτα αν και ηδη εχουμε κερδισει…μονο και μονο το γεγονος οτι εχουν επιστρατευσει ολους τους χαφιεδιστικους μηχανισμους σημαινει οτι φοβουνται την αντιδραση του λαου…
μας βλεπουν απεναντι τους…
8)

Ναι αλλά εγώ είδα αστυνομικό να είναι κάτω και να τον χτυπάνε κουκουλοφόροι με ρόπαλα. Πιο αναλυτικά, οι αποψάρες του καρατζαφύρερ σ’αυτό εδώ το βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=I9c1c6OgupQ

Εμείς το μόνο που κάνουμε, είναι να ευχόμαστε αργό και οδυνηρό θάνατο πρίν τον ερχομό του 2010, σε αυτόν και τους ομοϊδεάτες του.

Ρε συ BAN, αυτο ετοιμαζομουν να ποσταρω. Ε Λ Ε Ο Σ με τους μαλακες τους χουντικους που εχουμε σε αυτη την χωρα και τους ψηφιζουνε κιολας καποια ζωα… Απιστευτα προκλητικες και εμπρηστικες οι δηλωσεις του περι του ‘‘κακομοιρη’’ του μπατσου που ετρεχε για να γλυτωσει γιατι του απειλουσαν την ζωη αορατοι δρακοι απο την Μεση-Γη… Και κανει και σχολια για το θεμα του πρυτανη. Ποια δολοφονικη αποπειρα ρε καραγκιοζη, ψευταρα, σκατοφασισταριο? Ειδες να εχει τιποτα ο Πρυτανης?

Νάτος πάλι ο συμψηφισμός.
Κια βέβαια ο μπάτσος είναι πάντα “κακοεκπαιδευμένος” και “χαζός”.

Αυτό ακριώς, δεν υπάρχει θέμα με το αν, το πώς και πόσο θα τιμωρηθούν.
Το θέμα είναι να δείξουμε ότι το “συναθροίζεσθαι” έχει μπει και πάλι στο στόχαστρο.

Φυσικά πολλοί θα πουν “μα αφού βρήκαν πολλά άδεια μπουκάλια και βενζίνη”. Εγώ θα πω ότι είναι απλά η αρχή. Άλλωστε και στο σπίτι μου, αν έρθουν καλοκαίρι, και βενζίνη θα βρουν και πολλά άδεια μπουκάλια. :smiley:

ποοο ρε συ το εβλεπα το πρωι αλλα αυτο το αποσπασμα δεν το ειδα, ειχα φυγει απο το σπιτι. δεν πιστευω στα αυτια μου.

εδω ο κοσμος καιγεται και ο Τζιμας χτενιζεται

φυσικα παραδεχομαι αντιδραση Κανακη

αχαχαχαχα ελεος

Βέβαια οι τραγικότεροι τύποι είναι εδώ μέσα

200.000 σε μια βδομάδα ε; Μπράβο μπράβο, έχετε πάρει όλοι σας σαφή θέση, άσχετα αν στην πορεία χτες μας έλειπε ένα μηδενικό από το τέλος.
Πόσο υποκρισία ρε πούστη μου, και μετά σκάει ο κάθε indifferent sun και ενοχλείται που ο awake τους λέει πιθήκια.

Δειτε τι ειπε ο Πρυτανης του Πολυτεχνειου…

Οπως σωστα επισημαινεται, αυτο για το οποιο εχουν παλεψει τοσοι φοιτητες και πολιτες το πεταμε στα σκουπιδια… Σωστα κ. Πρυτανη? Αλλωστε τι εχει αξια πια στις μερες μας σε αυτη την χωρα?

συνεχιζουν να αφαιρουν με ντροπιαστικη ευχερια ανεση και ευκολια οτι εχει κατακτηθει με κοπο.

Και οχι απλα με κοπο… Αλλα τους ξερουμε χρονια τωρα οτι ετσι δρουν, απλα αυτη την φορα εχουν ξεπερασει καθε προηγουμενο.

Σήμερα πήγα στην πορεία της Θεσ/νίκης, (χθες όχι), κύλησε υπερβολικά ήσυχα.
Αργότερα πρέπει να πεσε κανά δακρυγόνο στο Μακεδονίας - Θράκης.

ΕΛ.ΑΣ. το μεγαλειο σου…

http://troktiko.blogspot.com/2009/12/61-newsit.html

61 χρονων ειναι η γυναικα ρε σκατογουρουνα του κερατα, τι σας εφταιξε?

Mα ουτε ιερο ουτε οσιο δεν εχουν. Φαινεται ηταν ευκαιρια για τους κωλομπατσους ‘’ να δειξουν την δυναμη τους ‘’ την εξουσια τους μεσα…