Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

καλά τους κάνανε!!! Αφού δεν μπορούν να κάνουν σωστά τη δουλειά. Τι τον στέλνεις νοσοκομείο απλά τον φοιτητή. Σκότωσε τον εκειπέρα να τελειώνουμε…Τσ τσ τσ ερασιτέχνες πια σε αυτή τη χώρα…

Καλά χαλάρωσε κι εγώ άποψη είπα. Το πρώτο Α το βρίσκω απόλυτο.

Μα γιατι αυτοι οι κακομοιροι μπατσοι να χασουν καποιες μερες απ’την δουλεια τους επειδη μια ζαρτινιερα εδωσε ενα ματσο κλωτσομπουνιδια σε εναν αναρχικο, κουκουλοφορο που ηταν και εχθρος του κρατους???

Ελατε να πουμε ολοι σας! Επαναστατες χωρις αιτια! Οι μπατσοι ειναι θεσμοθετημενα οργανα. Ψηφιζετε και πληρωνετε για να σας προστατευουν. Σας προστατευουν καλυτερα οταν ειστε στα σπιτια σας. Τι πρεπει να κανουν για να σας πεισουν να μεινετε εκει μεσα? Δειτε τν. Δημοκρατια εχουμε τελος παντων!

Να τανε κ κουκουλοφόρος…να πάει στο διάλο. Λέμε τώρα.
Οι κοκκακηδες στη τύχη βρίκανε έναν κ τον κοπανάγανε για να τους φύγουν τα νεύρα…Τοσο ****σταρια είναι

παντως και το ξυλο εχει καταντησει ακριβο χομπι…1000 ευρω το σαπισμα?? Θα μου πεις εχεις κ κρατικη εγγυηση οποτε γιαυτο αυτη η τιμη…:lol::lol:

ας δουμε και το ακολουθο νεο περιστατικο :

http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_3476.html

μπατσοι ξεβρακωνουν μεταναστη…ασχολιαστο…

Eγώ δεν το βρίσκω καθόλου απόλυτο. Το βρίσκω απόλυτα σωστό. Θα το τεκμηριώσω άλλη στιγμή γιατί τώρα δεν έχω χρόνο.

Μα καλα, τοσο αφελεις ειστε? Το λεει ξεκαθαρα στο site τους…

Η Ελληνική Αστυνομία με τη σημερινή της μορφή δημιουργήθηκε το 1984, με τη συγχώνευση της Χωροφυλακής και της Αστυνομίας Πόλεων (νόμος 1481/1-10-1984, ΦΕΚ Α΄ - 152). Σύμφωνα με το νόμο 2800/2000, είναι Σώμα Ασφάλειας και έχει ως αποστολή:

*

την εξασφάλιση της δημόσιας ειρήνης και ευταξίας και της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας γενικής αστυνόμευσης και τροχαίας.
*
την πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος και την προστασία του Κράτους και του δημοκρατικού πολιτεύματος, στα πλαίσια της συνταγματικής τάξης, που περιλαμβάνει την άσκηση της αστυνομίας δημόσιας και κρατικής ασφάλειας.

Η Ελληνική Αστυνομία συγκροτείται από Κεντρικές και Περιφερειακές υπηρεσίες. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελεί την προϊστάμενη αρχή των υπηρεσιών αυτών. Το έργο του συνίσταται στη μέριμνα για την εκπλήρωση της αποστολής του Σώματος, στα πλαίσια της πολιτικής του Υπουργείου Εσωτερικών. Για το σκοπό αυτό προγραμματίζει, κατευθύνει, παρακολουθεί και ελέγχει τη δράση των Υπηρεσιών του και εξασφαλίζει τις αναγκαίες προϋποθέσεις για την άσκηση των αρμοδιοτήτων τους.

Η Ελληνική Αστυνομία, πάντα κοντά στον πολίτη, ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της εποχής μας, με αναβαθμισμένη εκπαίδευση, με σύγχρονη αντιεγκληματική πολιτική, με αξιοποίηση των επιτευγμάτων της επιστήμης και της τεχνολογίας, αλλά και με διεθνή αστυνομική συνεργασία.

Ο μεταναστης, ειναι πανω απο ολα ανθρωπος.

Το οτι η πλειοψηφια που απορριπτει ή εκμεταλλεύεται μεταναστες ειναι θρησκοι ή αμορφωτοι ανθρωποι, πρεπει να τιμα και με το παραπανω την ελληνικη -γαματη- αστυνομια. Να ειμαστε περιφανοι, που ο ελληναρας αστυνομικος βγαζει κομπλεξ εις βαρος συνανθρωπων μας. Για αυτο τον πληρωνουμε αλλωστε.

Α! ξεχασα :slight_smile:
Ειναι και καλοι σωματοφυλακες για πολιτικους. Ευγε! Στους νομιμους ενοπλους/ενστολους μπραβους - φασιστες.

Δε ξερω πως το βλεπει ο καθενας σας το παραπανω περιστατικο. Εγω παντως την ολη φαση την βλεπω οπως αυτα που ειχε γραψει ο Pastor Niemöller.

[SPOILER]
Πρώτα ήρθαν για τους Εβραίους

- δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν Εβραίος

Έπειτα ήρθαν για τους κομμουνιστές

- δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν κομμουνιστής

Έπειτα ήρθαν για τους για τα συνδικάτα και τα σωματεία

- δεν μίλησα γιατί δεν ήμουν συνδικαλιστής

Έπειτα ήρθαν για μένα

αλλά δεν είχε μείνει πια κανείς να μιλήσει για μένα.[/SPOILER]

:thumbup:

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!

Δεν ξερω ακριβεις λεπτομερειες, αλλα μολις εμαθα, οτι μετα απο επιθεση αναρχικων σε περιπολικο στα Εξαρχεια, επεσε νεκρος 16χρονος απο σφαιρα αστυνομικου…

εδιτ : απο www.in.gr

http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=965217&lngDtrID=244

πραγματικά κρίμα… Και αυτοί που έκαναν την επίθεση έπρεπε να πάρουν μαζί τους ένα παιδί; Πραγματικά κρίμα…:frowning:

ΦΑνταζομαι θα γινει της κακομοιρας στα Εξαρχεια αποψε… οποτε αν καποιος ηθελε να κατεβει για ποτακι προς τα κει καλυτερα να αλλαξει γνωμη…

…απο πιστολι ειδικου φρουρου…δηλαδη απο καποιον που μπηκε με αδιαφανεις τροπους στην αστυνομια, και χωρις καμια εκπαιδευση… Κριμα το παλικαρι…

και http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933042#933063

Aυτο.

Άλλοι έχουν τα φτερά, κι άλλοι τα όπλα…

“Εξωστρακισμος” παλι…α ρε μουν*πανα δημοσιογραφοι…

τι μιλησαν για εξωστρακισμο τα ΜΜΕ??

Το λεει ενας στα comment στο λινκ…