Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Ή για έναν λιγότερο χειρότερο, θα δείξει, εξαρτάται πως το βλέπεις.

Δεν αξιζει… φαυλος κυκλος… θα σπας, θα τρως ξυλο, θα σπας απο αντιδραση, θα τρως περισσοτερο ξυλο και παει λεγοντας… Καποια στιγμη θα βαρεθεις να σπας, αλλα το ξυλο θα το τρως ακομα.

Ειμαι περιεργος τι θα πουν οι χρυσαυγιτες για το θεμα… παιζει να εχουν στησει γλεντι για τον “απλυτο” που εφυγε απο την μεση

για ένα κόσμο δίχως βία ε?

karvou για πρότεινε κάτι αδερφούλη.

Μπραβο!!!δικαιολογηστε το παλικαρι!!!δεν εφταιγε το καημενο!!!μονο να σκοτωσει εργαζομενους ηθελε!!!ρε δε ντρεπομαστε λεω εγω!!!φταει ο αστυνομικος επειδη ηθελε να προστατευτει!!!νομιζα πως οι μεταλλαδες δεν ειμαστε προβατα αλλα φοβαμαι πως πεφτω εξω!!!φυσικα εχετε ολοι βγαλει το συμπερασμα οτι ειμαι φασιστας αφου υποστηριζω καθετα τον αστυνομικο!!!τον κακο σας τον καιρο ρε!!!το μονο θυμα σημερα ειναι ο αστυνομικος που θα πρεπει να αποδειξει οτι δεν ειναι ελεφαντας!!!γαμω το κρατος μου,ρε!!!
ειστε πιο χουντικοι κι απο τον παπαδοπουλο!!!

ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ!!!
ΕΙΜΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

Συμφωνα με το indymedia (οχι πολυ εγκυρο, απλα το βαζω οπως και ο freedomofrock)

ΣΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ

Σύσκεψη αυτη την στιγμή στο Πεντάγωνο και επιφυλακή των ενόπλων δυνάμεων λόγω αδυναμίας της ΕΛΑΣ να θέση υπο έλεγχο την κατάσταση.

Aν συμβει αυτο παμε πολλα χρονια πισω…

Δεν το πιστευω ομως οτι θα κατεβασουν φανταρους στην πολη οπως ο φασισταρος Μπερλουσκονι στην Ιταλια (περα για περα αληθεια το βιωσα στο Μιλανο προσφατα).

alexsymbolic πρώτα απ’ όλα δεν είμαστε μεταλάδες, εγώ τουλάχιστον, δεν ξέρω για σένα.
Το μοναδικό κοινό που έχουμε εμείς οι 2 είναι οτι είμαστε άνθρωποι αν και για σένα άρχισα ν’ αμφιβάλλω.

Πέτα δυο θαυμαστικά να μας δείξεις πόσο αγαναχτισμένος είσαι, ψάξε λίγο μετά το παρελθόν της ελληνικής αστυνομίας σε ανάλογα περιστατικά, ψάξε γενικά το παρελθόν του συστήματος που ζεις, σκέψου ό,τι πόσταρες, πήγαινε στο μπάνιο, κοιτάξου στον καθρεύτη και ξέρνα στην λεκάνη με το σίχαμα που θα δεις. Φιλιά.

Πιστευω οτι η αστυνομια πρεπει να ειναι αυτη που θα φοβαται τον απλο πολιτη και οχι το αναποδο. Υπαρχουν 10002 περιπτωσεις προσφατων γεγονοτων -πολλες απο τις οποιες αναφερονται στο θρεντ- που δειχνουν οτι ο πολιτης ΠΡΕΠΕΙ να φοβαται τον αστυνομικο. Αν εσυ προτιμας να φοβασαι ή να βλεπεις με απαθεια τα οσα κανουν αυτοι οι ενοπλοι δημοσιοι υπαλληλοι, δικαιωμα σου. Κατα τα αλλα οι ειρωνικες ερωτησεις σου, δεν οδηγουν πουθενα. Για πες δλδ. Τι προτινεις? Προσευχη και κλεισιμο στο σπιτι απο τις 8 το απογευμα? Ή μηπως εχεις δημιουργησει καποιο κοσμο οπου θα ζει το παιδι σου ελευθερο και δε θα βρισκεται σε κινδυνο μηπως καταλαθος γινει καποιο ατυχημα απο οπλο μπατσου…?

Εγώ είμαι της άποψης “δε σε πειράζουμε αν δεν μας πειράξεις”.
Γιατί συνήθως αυτές οι ομάδες προκαλούν πρώτες τα επεσόδια, μετά έρχεται μια μαλακία από τους μπάτσους και βρίσκουν αφορμή πάλι για σύγκρουση σε άλλο χρόνο και τόπο.
Ρε ουστ και οι 2…
(μιλάω πάντα για τις συμπλοκές)

μπραβο με εκανες να αισθανθω ασχημα!
ευαισθητε!!!
ο ανθρωπος σκεφτεται σε αντιθεση με τα προβατα!!!
δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν φασιστες αστυνομικοι!!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ!!!
ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ!!!
ευχομαι να μην εχεις φιλο,αδερφο η’ πατερα αστυνομικο!!!
χαιρομαι που δεν εισαι μεταλλας!!!
κι αν εχεις τα κοτσια να πας μονο σου να τα σπασεις!!!
εγιναν ολοι οι κομπλεξικοι επαναστατες!!!
αυτο το παιδακι αποψε ηθελε να σκοτωσει ανθρωπο, ευαισθητε!!!
παω να ξερασω τωρα!!!

Πες μου ποιο είναι το πρόβλημα που θες να λυθεί για να δω αν είμαι ικανός να προτείνω κάτι (κάτι που δε μου έχει απαντήσει κανείς ως τώρα στο ερώτημα μου, γιατί στα Εξάρχεια έχει ξεκινήσει πόλεμος με την αστυνομία λες και είμαστε στα Ζωνανιά)

Με το να τραυματίσεις όμως κάποιον επειδή είναι αστυνομικός δε γίνεσαι καλύτερος. Ίσα ίσα είσαι πολύ χειρότερος γιατί μιμήσαι αυτό που κατακρίνεις και επιτήθεσαι τυφλά. Το να σπάσεις μια ολόκληρη γειτονιά και να την κάνεις μπάχαλο, γιατί έτσι θα βγάλεις το άχτι σου για “τους μπάτσους που έχουν αθηναϊκές πινακίδες και φταίνε για όλα” δε θα βελτιώσει την Ελληνική Αστυνομία. Καλώς ή κακώς τη δικαστική εξουσία η ελληνική δημοκρατία τη δίνει σε συγκεκριμένους ανθρώπους και όχι σε εσένα και σε εμένα. Μη σεβασμός σε θεσμούς της ελληνικής δημοκρατίας είναι μη σεβασμός στην ίδια τη δημοκρατία. Επιπλέον, μη σεβασμός της περιουσίας των πολιτών (και της δημόσιας περιουσίας, καθότι κι αυτή από τον κόπο των πολιτών έχει γίνει) είναι ίση με το σεβασμό των πολιτών και της ίδιας της κοινωνίας.

Δε συνεχίζω και πάω για ύπνο. Δεν ανησυχώ. Έτσι κι αλλιώς όσοι διαβάζετε αυτό το κείμενο, αυτή τη στιγμή είστε σε ένα φόρουμ και όχι εκεί. Είμαι σίγουρος πως δεν κάνετε τόσο χοντρές μαλακίες…

ωραίος!!!

τι πράμα και τούτο βραδιάτικο.

Δεν συνηθιζω να ποσταρω σε πολιτικα θεματα, γιατι πιστευω οτι ειναι ενα στορυ που ποτε δεν βγαινει ακρη, και στο τελος βγαινουν κερδισμενοι οι πολιτικοι μονο.Τεσπα.

Για καθε γεγονος μαρεσει να κοιταω τις 2 οψεις του νομισματος.

Η μια οψη λεει οτι ο αστυνομικος πυροβολησε εν ψυχρω το παιδακι, ενω μπορουσε πχ να δεν ξερω τι - αντιδρασει λιγοτερο δολοφονικα.

Απο την αλλη οψη ομως…ποσο χρονων ειπατε οτι ειναι το παιδι?16?Τι δουλεια εχει ενα παιδι 16 χρονων εκει περα?Επειδη θα βγει τωρα καποιος να μου πει ‘ελευθερη χωρα ειμαστε, τι παει να πει τι δουλεια θελει εκει’.Και θα πω ναι εχεις δικιο.Ομως, τι δουλεια εχει ενα παιδι 16 χρονων σε ντου σε μπατσικο?(Το γιατι εγινε γενικα ντου στο περιπολικο δεν το σχολιαζω).Ρε οι γονεις που ειναι?Γαμω την κοινωνια μου και την παιδεια της χωρας γαμω.

Τωρα για να παμε παλι στον αστυνομικο.Σου την πεσαν.Οκ.Ηταν οπλισμενοι.Οκ.Ρε γαμωτο σου, εχεις μπροστα ενα παιδι αμουστακο, τι πας και το σκοτωνεις δηλαδη?'Προστατευα τον εαυτο μου’΄θα πεις.Ωραια να του ριχνες στο ποδι θα σου πω εγω αν ηταν η τεραστια αναγκη να τον πυροβολισεις.Εχουμε οπλο και το χρησιμοποιουμε πιο πολυ απο οτι στο GTA.Εισαι εδω να προστατευεις, οχι να σκοτωνεις, και το επιχειρημα οτι σου επιτεθηκαν, εισαι (θεωρητικα) αρκετα εκπαιδευμενος για να διαχειριζεσαι τετοιες καταστασεις.

Τελος, προτιμω να μην σχολιασω τις δηλωσεις των πολιτικων προσωπων για το συμβαν…

Βασικα βαζεις πολλα θαυμαστικα. Κουραστηκα.

Εγω ρε φιλε σου ευχομαι μη βρεις το παιδι σου νεκρο. Γιατι κατα τα αλλα φαινεται οτι εσυ ο μεταλλας ψηφιζεις στη χωρα σου και εκτος απο γαματη παιδεια, εχεις και την ικανοτητα να αντιληφθεις τι ειναι ηθελε να κανει εκεινο το παιδι. Δλδ εσυ αδικεισαι ακομα και που γραφεις εδω περα. Σπαταλας χρονο και φαια ουσια.

!!!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!
ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ (OPETH) ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ!!!
ΣΥΜΦΩΝΩ ΦΙΛΕ!!!

To πρόβλημα μου είναι η βρωμα και η δυσωδία που έχει η δημοκρατία που πιστεύεις.

Ποιά δημοκρατία karvou; ποιοί θεσμοί; Τι λέμε;

Το ελληνικό σύστημα βρωμάει από όπου κι αν το πιάσεις τι να σεβαστώ σ’αυτό;

Όπως είδες πριν έγινα συγκεκριμένος λέγοντας “σωστα επεισοδια”. Ακριβώς επειδή σέβομαι τους συνανθρώπους μου δεν θέλω να υπάρξει καμία ζημιά σ’αυτούς.

Όσο για το τελευταίο δίκιο έχεις, δεν μπορώ να κάνω τίποτα 100 χιλιόμετρα μακριά (καθώς σαβ/κο έχω γυρίσει στην μαμα-πολη), κατα τ’ άλλα πάντως, το σκηνικό εγινε ΑΚΡΙΒΩΣ κάτω απο το σπιτι μου στην Αθηνα. Πιο ακριβώς δεν γίνεται βασικά. Αύριο πρωί θα 'μαι κάτω και θα πουμε κι απο κοντα τι έγινε (δεν νομιζω να σταματησουν αποψε ολα).

Σταματήστε όλοι (κι εγώ μαζί σας) να του απαντάτε, παράκληση.

ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΤΗΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙ ΑΠΟ …ΚΑΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΠΟΥΠΟΥΛΑ ΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΑΘΩΟ!!!
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!!
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ‘ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ’!
ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ!
ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΩ ΔΙΞΙΩΝ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ!

Η ικανοτητα σου να αντιληφθεις τι σημαινει μια ανθρωπινη ζωη σε κανει μεγαλο.

1. θυμα ο αστυνομικος…Αυτος δηλαδή που κραταει νομιμα το όπλο κ στο τέλος πυροβόλησε…

2)Οχι ελέφαντας παλληκάρι μου. Φονιάς π΄ρεπει να αποδείξει οτι δεν είναι.

3)Ποιοι είναι πιο χουντικοι απο τον παπαδοπμαλακα γιατι δε ξέρεις καν ιστορία με φαίνεται.