Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Τα πράγματα αγριεύουν… Διαβάστε το άρθρο αξίζει ( και δυστυχώς είναι μάης 2010 και όχι κάποιος μάης της 7ετίας)

Η Ιωάννα Μανούσακα είδε τις αστυνομικές δυνάμεις να πολιορκούν την πόρτα του σπιτιού της. «Μόλις είχα επιστρέψει από την πορεία. Ακούω φασαρία και βγαίνω στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Κοιτάω να δω τι διάολο έχει γίνει και ορμάνε οι ΜΑΤατζήδες μέσα και αρχίζουν να μας κοπανάνε με τα κλομπ μέσα στην είσοδο. Οχι στην εξώπορτα στον δρόμο. Μέσα στην είσοδο. Μου σπάσανε τα δόντια με τα κλομπ. Κουνιούνται, πέσανε τα δόντια μου, τα βλέπεις ότι κουνιούνται. Μου σπάσανε και το χέρι. Τρέξαμε και μπήκαμε μέσα στο σπίτι μας. Μας ακολούθησαν. Προσπαθούσαν να μπούνε μέσα στο σπίτι μας. Στο σπίτι μας! Σπάσανε την κλειδαριά. Θέλανε να μπούνε μέσα».

εικονες απο το στεκι μεταναστων στη τσαμαδου…

θα μπορουσε χαλαρα να ηταν καποιος συνδεσμος καποιας ομαδας χτυπημενος απο χουλιγκανς μιας αλλης…

ειναι απο μπατσους ομως…:?

Εγώ όμως ψήφισα στις εκλογές, οπότε έχουμε δημοκρατία.

Ζούγκλα κι εγώ το διάβασα, η φωτογραφία της άτυχης χτυπημένης κατοίκου στο λινκ που παραθέτεις είναι συγκλονιστική. Μιλάμε ότι η μανία των ματατζήδων απέναντι στους κατοίκους και τους θαμώνες χτες ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με εντεταλμένο στόχο να τρομοκρατηθεί και να σπάσει ο κόσμος.

Θα ήθελα πραγματικά να πιάσουν αυτούς τους Ματατζήδες και να τους δικάσουν γιατί είναι εγκληματίες, αλλά θα διαταχθεί απλά μια ΕΔΕ( αν γίνει και αυτή). Ούτε λόγος για πολτική ευθύνη…Είπαμε ο Χρυσοχοίδης είναι ο ο πιο επιτυχημένος υπουργός.

Θα ήθελα επίσης να βρουν αυτόν τον τύπο που έλουσε με βενζίνη την MARFIN και να τον δικάσουν ,αλλά φαντάζομαι ότι απλά θα βρουν έναν κάποιον οποιονδήποτε και θα τον κλείσουν φυλακή.

zouglau το θεμα με την γυναικα το ειχα πει και εγω χθες… το ακουσα στο σκαι…
που μας ειπε οτι της σπασαν δοντια μυτη και οτι βρηκαν καταλαθος…!!!

[SIZE=“4”]καταλαθος[/SIZE] :!::!:

Δηλαδή εγώ πρέπει αυτό να το δεχθώ ως αλήθεια και να συνεχίσω να με θεωρώ άτομο με ιδίαν κρίση; Εκτός του ότι πάει κόντρα σε βασικά δικαιώματα πολιτών (όπως αυτά που παραβιάζει ο ΠροΠο ή όποιος άλλος προσβάλλει δημόσια την εικόνα ατόμων δίχως νόμιμα στοιχεία) χρειάζομαι κάτι παραπάνω για να δεχτώ πως αυτοί οι συγκεκριμένοι είναι φασίστες.

Για το ότι υπήρχαν χρυσαυγίτες ανάμεσα στα αριστερά μπλοκ είμαι σίγουρος. Το να δεχτώ όμως μέχρι και το να κοιτάξω μια τέτοια φώτο και να πω πως τα πρόσωπα στο κύκλο είναι φασίστες γιατί το είπε κάπου στο ίντερνετ, πάει κόντρα στα πιστεύω μου.

@redrum: τα άτομα αυτά είναι γνωστά ως φασίστες και απλά δεν τους πήρε χαμπάρι κανείς όταν ήταν εκεί ή το συμπέρασμα αυτό βγήκε απο το ξυρισμένο κεφάλι και την ελληνική σημαία;

υ.γ. Δεν ειρωνεύομαι, απλά όπως το βλέπω εγώ έχει αρκετή σημασία η απάντηση

Γνωτά πως??? Από την πλάτη τους??? Σε ποιόν???

Ούτε γω μπορω να καταλαβω αυτό το ποστ που ειδα από το μεσημέρι…

Για πείτε.
Δημοκρατία?

Είναι και από τον 4ο όροφο και βάλε το βίντεο ε, όχι αστεία!

οπως ειπα και εχθες οταν ειδα να χτυπανε με τα γκλομπ τις ασπιδες τους με επιασαν τα γελια…

κατα τα αλλα απορω ποιοι ειναι αυτοι που τους εκπαιδευουν…
αντε αυτοι που τους διαταζουν να κανουν ασχετες κινησεις σε ασχετες στιγμες παει και ερχεται…αλλα οταν βλεπεις αλλος ματατζης να ειναι εδω και αλλλος εκει…
…αλλος απλα να κινείται και αλλος να δερνει ειναι να απορεις…

H εικόνα μπήκε απλά ενδεικτικά για να δείξει το προφανές, τα κυκλάκια και το σχόλιο δεν είναι δικά μου. Όσον αφορά τις πλάτες, δε θα κάτσω να ασχοληθώ και να εξηγήσω γιατί οι 2 σκινάδες ή η ξανθιά γκόμενα που έχει ζωστεί με την ελληνική σημαία και φορά εμφάνιση της εθνικής που κατεβαίνουν σε διαδήλωση κατά του ΔΝΤ αναμειγνόμενα με το πλήθος φωνάζοντας “κουφάλες κουφάλες έρχονται κρεμάλες” (το “φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμαλες” δεν τους αρέσει, είναι αυτοπεριγραφικό σύνθημα) είναι φασιστοειδή.

Τους πήραν χαμπάρι και τους κανόνισαν αυτοί που έπρεπε, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, κι όπως έπρεπε. Α, κι επειδή είπατε κάτι για βασικά δικαιώματα, κανένα πρόσωπο δε φαίνεται.

Δημοκρατια δεν ειχαμε ποτε στην Ελλαδα, οποιος δεν το καταλαβαινει αυτο κοιμαται τον υπνο του δικαιου… Τα ματ να βαρανε πολιτες, αυτη ειναι η δημοκρατια σας γουρουνια? Σιχαθηκα πια, ξυπνηστε ολοι οσο ειναι καιρος…

Nαι αλλά για τους 3 μη σκινάδες πραγματικά παραμένει η ερώτηση του Πυραμιδα, με ποιό κριτήριο μπήκαν σε κύκλο; Eιδικά ο ένας που φαίνεται πλάτη;

Δεν λέω πως αμφιβάλλω πως υπήρξαν χρυσαυγίτες κλπ. στο Σύνταγμα, όλοι οι ακραίοι στην αναμπουμπούλα χαίρονται, απλά σχολιάζω τη φωτογραφία.

Den imoun sigouros pou na to postarw. Eipa na dwsw mia nota evdiathesias sto thread.
O skylos einai irwas!

http://www.thisblogrules.com/2010/03/dog-that-hasnt-missed-a-single-riot-for-years.html/

αυτο το σκυλι απο τα πολλα χημικα εχει μαστουρωσει για 1000 χρονια.!

Λουκανικος ftw!!!

Χαχαχα, και την Πέμπτη έξω απ’ τη βουλή ήταν!

Ουτε οι σκυλοι δεν τους αντεχουν πια… :lol::lol::lol: