Awake δε πιστεύω να πήγες σε τίποτα αμστερνταμς και να είδες ντράγκια ελεύθερα, χαμπούργκερς, πουτάνες και κάμερες?!?! ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΩ!!
Αυτό δεν είναι σύγκριση.
Είναι ισότητα. χα -χα -χα -χα.
Προσβάλλεις κόσμο ε.
Σοβαρέψου.
1821.
Σερτάμπ Ερενέρ.
ΚΕΜΠΑΜΠ.
Δώστε τα χέρια και μη ξαναμαλώσετε.
Δε ξέρω εσύ με τι μάτια είδες αυτά που είδες, αλλά επειδή έζησα τη φάση εκεί πάνω, πίσω από τη σάπια βιτρίνα που περιγράφω υπάρχουν πολλά περισσότερα σάπια πράματα, όχι πως λείπουν και αξιόλογα. Και όσον αφορά την σύγκριση με την Ελλάδα, λόγω πολλών παραγόντων την χαρακτηρίζω από αστεία εώς τραγική.
Κι επειδή δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί εδώ μέσα, έχει προσέξει κανείς τους δελτάδες και ζητάδεςς, που τάχα μου και δήθεν για το κρύο, φοράνε φουλφέης είτε πάνω στη μηχανή σε περιπολία είτε κάτω, ακόμα και με 25 βαθμούς? Τόσο φόβος πια για να μη φαίνεται η φάτσα τους.
Γελοιότητες και ρουφιανιλίκια από την εποχή των ταγματασφαλιτών.
Μπλόκο πριν λίγο καιρό, βραδάκι.
4 με πολιτικά, σκουφιά, φουλφέης, σταματούσαν διερχόμενους για έλεγχο (σωματικό, όχι άδεια-δίπλωμα-ασφάλεια) οι υπολοιποι 3 (ένστολοι) αρκετά πιο πίσω στα σκοτάδια.
Ο ένας εκ των φουλφεησιασμένων δε, έκλεψε την παράσταση! μάγκας, άντρας! Μπράβο, τέτοιους θέλουμε!
(δεν είναι κάτι καινούριο, έτσι? ένα από τα αμέτρητα…
άιντε τώρα με τον κάθε καραγκιοζάκο…
αλλά ας μην το συνεχίσω καλύτερα)
Εισβολη στο στουντιο της Ερτ απο αδιοριστους εκπαιδευτικους.Κοψαν στη μεση το προγραμμα της ΝΕΤ(Χουκλη) και δεν φευγαν αν δεν τους διναν ενα λεπτο στον αερα για ανακοινωση.Τελικα επεσαν μερικες ψιλες(ειχαν μπει και μπατσοι μεσα) αλλα επαιξε πλειμπακ στις 11 20 στο κεντρικο της ΕΤ1 οπου βγαλαν ανακοινωση.Η ΕΡΤ καταδικαζει το γεγονος.