Περί αστυνομικής βίας, ρατσισμού (video-σοκ) και ΕΛ.ΑΣ

Jozimbo θέμα εκπαίδευσης είναι και αυτό ? :stuck_out_tongue:
" κανόνας 1 : Δεν συνεργαζόμαστε φανερά με χρυσαυγίτες. Αν θέλουν να μετακινηθούν τους πληρώνουμε το ταξί"
“Κανόνας 2 : δεν βρίζουμε ΠΟΤΕ τον πολίτη που βαράμε”

Νταξ αυτά τα ξέραμε και χωρίς τις αποδείκξεις, τώρα απλά επιβεβαιώνονται, το τραγικό στο βίντεο είναι άλλο βέβαια, οι θολούρες στα προσωπά τους. Δεν περίμενα όμως και περισσότερα από τον κούλογλου.

http://webwar2.org/index.php/topic,12456.1040.html

για ριχτε 1 ματια εδω…
τσεκαρετε και τις πισω σελιδες και μπορει να βρει καποιος τον εαυτο του - φιλους -γνωστους…
ωραια εμετικα πραγματα…
καλα μαγκακια ειναι αλλα αφου το παιζουν εξυπνοι ας βαλουν και τις φατσουλες τους…

Νομιζω ειδα τον ανγκμαρ και αλλη μια συντακτρια του ροκιν εκει !Βασικα σιγουρα ηταν ο ανγκμαρ

τελεια…
εγω δεν τον γνωριζω…
παντως ας του το πει καποιος…:wink:

τι είναι αυτοί ρε μαλάκες?? έχουν φακελώσει την μίση ελλαδα.!!!

ισχύει το από πάνω.
επίσης έχουν χώσει 4 βριλησσιώτες εκ των οποίων ο ένας είναι φίλος μου. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΩΣ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
οι τύποι είναι παντελώς καθυστερημένοι. μόνο να ξέρατε για τι άτομα μιλάμε που τα στοχοποιούν και ως αναρχικούς θα λιώνατε στα γέλια

αχαχαχαχαχαχαχαχαχα ψοφαω με Ξηγα αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ.

ενταξει λογικα οι 11/10 εκει ειναι τρολς

απίστευτα πράγματα.
και μένα έχουν χώσει στις φώτο ενα βριλησσιώτη φίλο μου.

Χαχα ναι .Οι μισοι ειναι πανκιδες, αλλοι μισοι σκινς ,χουλιγκανια και οτι πιτσιρικι εχει βαλει φωτο στο φεισμπουκ με αντιφα λογκο το εχουν εκει. Παντως διαβασα ολο το το τοπικ και τα σπαει.Πολλα γελια οι συζητησεις.

και εγώ τα διάβασα…τα περισσότερα είναι για γέλια και μερικά για κλάματα

απίστευτοι διάλογοι στο εν λόγω φόρουμ.ειδικά εκεί που τσακώνονται γιατι και καλά δίνουν ονόματα/φώτο “δικών τους” κάποιοι…χαχαχαχαχαχα

πωπω δε μπορώ άλλο. χθες το χάζευα για ωωωρες στο πισι και σήμερα μπήκα να ολοκληρώσω. δεν το πιστεύω ότι διάβασα όλο το τοπικ + αυτό με το σταμπάρισμα φασιστών. χαχαχ χάσιμο χρόνου

Ενταξει οχι και τοσα πολλα γελια.Δηλαδη σαν πρωτη αντιδραση οκ αλλα απο εκει και περα?Θα θελατε να δειτε τη φατσα σας απ μια πορεια ξερω γω και απο κατω ονομα διευθυνση κλπ?:roll:

Γελειοι ναι δεν διαφωνω αλλα παραλληλα καποιοι απο αυτους παιζει να ναι οι καθυστερημενοι που κυνηγανε/μαχαιρωνουν μεταναστες και ειναι σε καθε πορεια Χ.Α. ανεμιζοντας συμβολα…

εγώ δεν γέλασα με το τοπικ, με το χάσιμο χρόνου γέλασα. μη σου πω ότι φοβήθηκα και λίγο ειδικά τώρα που μένω επαρχία :stuck_out_tongue:

Ενταξει οι περισσοτεροι τρολλαρουν εκει.Πολλα ακαουντ φασιστων ειναι φεικ για να γινεται τζερτζελο.

αντίδραση φίλου όταν του δειξα τους βριλησσιώτες:

Ο χρήστης ** λέει:
*αχαχχαχαχαχααχ
*αχαχχαχαχααχχα
*αχχααχαχαχχαχααχ
*αχαχαχχαχααχχααχαχ
*αχαχαχχααχχαχαχα
*ο (ταδε)
*αχαχχαχαχα
*αχαχαχαχχαχαχαχαχχα
*τον (άλλον ταδε)
*απο που κι ως που???
*χχαχαχαα
*χαχαχαχαχχα
*κοιτα φατσες ρε μαλακααα
*αχχαχαχαχα

ΧΑΧΑΧ πεθαίνω

Το σκρόλαρα όλο, ήρωας! Εκτός από τη μισή μεταλλική σκηνή της αθήνας που έχουν δώσει εκεί μέσα έχει και και 2 φορουμίτες.

Εντιτ: και δεν είναι για γέλια η φάση.

η αλήθεια είναι οτι τα γέλια σταματάνε όταν κάποιος(όπως είπε ο kiratzos) δεί ξαφνικά φωτογραφία του με όνομα,τηλ και διεύθυνση.

ρε δεν ειναι για γελια, εκει μεσα ειναι οχετος :x:x